dotcom έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:11
Παιδιά κάντε κάτι με τα μπλέ γράμματα δεν έχω βάλει πότε σε ignore κάποιον αλλά είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τον Nandro
Τον είχα, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι το αλατοπίπερο του φόρουμ.
Μου θυμίζει κάτι γέρους που τα πίνουν στο ταβερνάκι, γίνονται λιώμα και παραπατώντας προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι βρίζοντας όποιον βρουν μπροστά τους.
Παιδιά κάντε κάτι με τα μπλέ γράμματα δεν έχω βάλει πότε σε ignore κάποιον αλλά είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τον Nandro
+1 nothing personal αλλά δε διαβάζεται το μπλε σε ντακ θιμ. Και ο hellegennes το κάνει για έμφαση.
There are decades where you fuck around and days where you find out
+1 nothing personal αλλά δε διαβάζεται το μπλε σε ντακ θιμ. Και ο hellegennes το κάνει για έμφαση.
Ντακ θιμ; Θα ήθελα να έχουμε. Θα διάλεγα Ντόναλντ.
Btw, δεν το κάνω για έμφαση, κάνω μπλε τα γράμματα σε κείμενα παράθεσης όταν δεν χρησιμοποιώ το quote. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν φαίνονται στο dark theme.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp έγραψε: 08 Φεβ 2023, 20:12
Θα πάθουν τα μάτια σας.
πραγματικά!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!