Αφού ταξιδεύεις, να μην πάρεις. Κρίμα είναι. Τι θα τρώνε, που θα χέζουν. Θα υπάρχει θέμα.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:03Και το γατάκι χαιδευτικό είναι, θέλω να πάρω 2-3 αλλά ταξιδεύω πολύ και δεν θα ήθελα να τα αφήνω μόνα τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
Re: Τι έκανες σήμερα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΔΥ παιδι μου, τι περιμένεις; Αυτός είναι ικανός να πάρει άδεια για να πάει να διαλογιστεί.Bic έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:04Α, δάσκαλος είναι; Εγώ είδα που είπε για άδεια αιμοδοσίας και για τρένα κλπ και νόμιζα φαντάρος ήταν.
Παίρνουν κι οι δάσκαλοι άδεια αιμοδοσίας; Ρε τι μαθαίνει κανείς...
Κι αν δώσουν αίμαι για ανάλυση δηλαδή τι παίρνουν; Αναρρωτική;
Αυτό ακριβώς, και άλλο άτομο να υπάρχει στο σπίτι δεν το εμπιστεύομαι. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όταν πρόκειται για τους μικρούς χνουδωτούς μας φίλους.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:05Αφού ταξιδεύεις, να μην πάρεις. Κρίμα είναι. Τι θα τρώνε, που θα χέζουν. Θα υπάρχει θέμα.
Αμέ. Όχι τώρα όμως γιατί χωνεύω.
Pulchre convenit improbis.
Ε μα ναι. Μαλακίες θα κάνουμε; Όχι, μπράβο σου. Χίλια μπράβο.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:07Αυτό ακριβώς, και άλλο άτομο να υπάρχει στο σπίτι δεν το εμπιστεύομαι. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όταν πρόκειται για τους μικρούς χνουδωτούς μας φίλους.
Πιπέρι.
Βασικά ονειρεύομαι 4-5 χνουδωτές γάτες, 4-5 σκυλάκια και έχω ερωτευτεί παράφορα ένα γαϊδουράκι που βρέθηκε παρατημένο από την μαμά του και το φιλοξενούν σε ένα μέρος που έχουν μονο γαϊδουράκια. Άμα είχα σπίτι σε χωριό θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:10Ε μα ναι. Μαλακίες θα κάνουμε; Όχι, μπράβο σου. Χίλια μπράβο.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:07Αυτό ακριβώς, και άλλο άτομο να υπάρχει στο σπίτι δεν το εμπιστεύομαι. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όταν πρόκειται για τους μικρούς χνουδωτούς μας φίλους.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:05
Αφού ταξιδεύεις, να μην πάρεις. Κρίμα είναι. Τι θα τρώνε, που θα χέζουν. Θα υπάρχει θέμα.
Ναι, αλλά δεν έχεις σπίτι σε χωριό και ταξιδεύεις. Οπότε;Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:13Βασικά ονειρεύομαι 4-5 χνουδωτές γάτες, 4-5 σκυλάκια και έχω ερωτευτεί παράφορα ένα γαϊδουράκι που βρέθηκε παρατημένο από την μαμά του και το φιλοξενούν σε ένα μέρος που έχουν μονο γαϊδουράκια. Άμα είχα σπίτι σε χωριό θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ.
Δε φταίω εγώ , λατρεύω τα μπινελίκια του Κάτουλλου
Spoiler
έχω και διδακτορικό στη λατινική φιλολογία, πως λέμε: "έχω και κότερο , πάμε μια βόλτα;"
Εννοείται πως τώρα δεν μπορώ, αλλά το κρατάω ως όνειρο για το μέλλον.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:16Ναι, αλλά δεν έχεις σπίτι σε χωριό και ταξιδεύεις. Οπότε;Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:13Βασικά ονειρεύομαι 4-5 χνουδωτές γάτες, 4-5 σκυλάκια και έχω ερωτευτεί παράφορα ένα γαϊδουράκι που βρέθηκε παρατημένο από την μαμά του και το φιλοξενούν σε ένα μέρος που έχουν μονο γαϊδουράκια. Άμα είχα σπίτι σε χωριό θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ.
Τι να τα κάνεις τα διδακτορικά μανούλα μου, αν δεν έχεις παιδεία και ευγένεια; Τύλιξε με αυτά τα πόδια σου μπας και ζεσταθείς όσο περιμένεις το τρένο, να πιάσουν και τόπο.
Κι εμένα μου αρέσουν τα μπινελίκια του συγκεκριμένου. Έχουμε κι εμείς κάποια σχέση με το αντικείμενο.
Στο εύχομαι ολόψυχα.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:19Εννοείται πως τώρα δεν μπορώ, αλλά το κρατάω ως όνειρο για το μέλλον.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:16Ναι, αλλά δεν έχεις σπίτι σε χωριό και ταξιδεύεις. Οπότε;Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:13
Βασικά ονειρεύομαι 4-5 χνουδωτές γάτες, 4-5 σκυλάκια και έχω ερωτευτεί παράφορα ένα γαϊδουράκι που βρέθηκε παρατημένο από την μαμά του και το φιλοξενούν σε ένα μέρος που έχουν μονο γαϊδουράκια. Άμα είχα σπίτι σε χωριό θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-