!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άγνωστος ψυχάκιας περνάει με το αμάξι του και πετάει κάθε μέρα ένα σκουπίδι στον κήπο του σπίτιου μου

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Άγνωστος ψυχάκιας περνάει με το αμάξι του και πετάει κάθε μέρα ένα σκουπίδι στον κήπο του σπίτιου μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 08 Φεβ 2023, 05:03
Υδράργυρος έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:40
mao mao έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:35 Στην Κρήτη δεν είναι; Και του συμβαίνουν όλο περίεργα; Όλα της φαντασίας του.
Αμα δε σε πανε στα χωρια της κρητης σου κανουνε ολο χουνερια.
Οι γροθοι στην πλατεια μπεκροπινουνε και γροθαρουνε, παιζουν και καμια πουστια σε κανα περιεργο.
Χιλιες φορες καλυτερα στην πλατεια βαθης
ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ υπονοείς ότι η όμορφη αυτή πολυπολιτισμική πλατεία δεν είναι ονειρικός τόπος διαμονής;;;;;;!!! :p2:
Για εργένη είναι πολύ καλύτερα από το 90% της χώρας
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Άγνωστος ψυχάκιας περνάει με το αμάξι του και πετάει κάθε μέρα ένα σκουπίδι στον κήπο του σπίτιου μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Γιάννης έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:19
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 04 Σεπ 2021, 23:37 Τι προτείνετε;
Βρες πού μένει και πήγαινε κατούρα μπροστά στην είσοδο του.

Αν δεν σταματήσει ξαναπήγαινε, και χέσε.
Λες επειδή δεν πήγα να χέσω να μην έπιασε το κόλπο; Δεν κάνω πλάκα :smt017
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”