Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μιλάς για τελείως διαφορετικά πράγματα. Το έκανες συγκεκριμένο με άτομο από τον κύκλο του και για επικά γαμήσια. Αν είχα κάτι παρόμοιο στον κύκλο μου και του έδινα κάτι να αντιληφθεί θα είχε κάθε δικαίωμα να με ρωτήσει. Δεν είμαι παράλογη να μη του απαντήσω. Αν του έδινα κάτι ν' αντιληφθεί όμως, που σε κάποια τέτοια περίπτωση δε θα του έδινα τη δυνατότητα να αντιληφθεί ότι κάτι έχει παίξει κτλ.
Δλδ τι θα του πεις; "Σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα να νομίζεις οτι με τον τάδε κλπ κλπ κλπ";
Αν έχει παίξει με κάποιον από τη παρέα μου δεν θα υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει γιατί θα ήταν κάτι τελειωμένο ή χωρίς ουσία. Οπότε πως να καταλάβει κάτι;και γιατί να κάτσω να του πω τι έπαιξε; Θα μπούμε σε διαδικασίες άλλες.
Έχει μια παλιά φίλη που όλο βρίσκω κάτι μηνυματάκια της και όλο τους έχω πιάσει να τα λένε ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη ντρέπεται λέει να κάνουμε παρέα όλοι μαζί!
Υποτίθεται πάει και λέει στον άντρα μου τα γκομενικά της για να έχει μια αντρική άποψη!
Τέλος παντων και αν είχαν κάτι, ας μην τον άφηνε αυτή να ψάχνεται εκείνη να βρει κάτι καλύτερο. Α μα πχια!
Εχμ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχει μια παλιά φίλη που όλο βρίσκω κάτι μηνυματάκια της και όλο τους έχω πιάσει να τα λένε ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη ντρέπεται λέει να κάνουμε παρέα όλοι μαζί!
Υποτίθεται πάει και λέει στον άντρα μου τα γκομενικά της για να έχει μια αντρική άποψη!
Τέλος παντων και αν είχαν κάτι, ας μην τον άφηνε αυτή να ψάχνεται εκείνη να βρει κάτι καλύτερο. Α μα πχια!
Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:22
Δεν ξέρω άμα το είπατε, αλλά αν είναι παρθένα η γυναίκα δεν χρειάζεται να ρωτάς για πρώην.
Να σε ρωτήσω, αν δεν έχει πάει κανονικά με άντρα αλλά έχει κάνει με καμιά 20αριά όλα τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανόμενου και της διάρρηξης της μπακ ντορ θεωρείται παρθένα;
Η πιο μεγαλη παρθενα που συναντησα ηταν 24 τοτε, και η παρθενια της δεν οφειλοταν στην εμφανιση της, γιατι ηταν πολυ ομορφη κοπελα, αλλα στον χαρακτηρα της (πολυ λιγοτερο ομορφος)
Δεν ξέρω άμα το είπατε, αλλά αν είναι παρθένα η γυναίκα δεν χρειάζεται να ρωτάς για πρώην.
Να σε ρωτήσω, αν δεν έχει πάει κανονικά με άντρα αλλά έχει κάνει με καμιά 20αριά όλα τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανόμενου και της διάρρηξης της μπακ ντορ θεωρείται παρθένα;
τι του λές μωρέ τώρα, του τα λές και απο την οπτική του σήμερα, δεν χρειάζονται τέτοια σιγά. Όλα ειναι σχετικά σε αυτά τα πράγματα όταν μας πιάνει η βλακεία μας, σχετικά με εμάς και τίποτε άλλο, θα την τιμωρήσουμε την πουτ΄να που είχε σκέψεις για άλλους, τι σημασία είχε που δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα, θα προλάβαινε κάποτε οπότε τώρα θα δει τι θα πάθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Οκτ 2018, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σ αυτές τις περιπτώσεις ομως σε ρωτάνε και σπανε αρχιδια με την επιμονη τους -φιλες - φιλοι - γνωστες - αγνωστοι περαστικοί - ολος ο κυκλος απροκάλυπτα και αγενέστατα
''πες ρε οντως ηταν παρθένα η μας παραμύθιαζε τοσα χρόνια ; ''
Εγώ λέω ότι προσπαθείτε να τις υποτιμήσετε με κάθε τρόπο.