Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από μέρους της. Απλά είναι περίεργη και σκέφτεται πονηρά και ανταγωνιστικά. Κάθε χρόνο η ίδια ερώτηση.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:28Αν ενδώσεις στην πολιορκία, θέλουμε λεπτομέρειες.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:19 Κρύο. Έχω το καλοριφέρ στους 20 και δεν λέει να ζεστάνει το δωμάτιο. Έβαλα και το κλιματιστικό λίγο. Και σου λέει η άλλη μετά στην δουλειά γιατί φαίνεται η ρωγα σου συνέχεια ότι και να φορέσεις. Γιατί κάνει ψοφοκρυο κυρά μου. 200 φορές στο έχω πει τόσα χρόνια τώρα και εσύ εκεί, επιμένεις να ρωτάς. Σήμερα παραλίγο να με ακουμπήσει για να μου δείξει. Νομίζει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το κάνω εγώ. Και το λέει φάση " σε έχω καταλάβει".
Καλά της απάντησα κι εγώ σήμερα γιατί σε βλέπω και καβλωνω. Ασταδιαλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε τότε, άστην να σε ακουμπήσει, όσο θέλει, για να σταματήσει τις γκρίνιες.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:31Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από μέρους της. Απλά είναι περίεργη και σκέφτεται πονηρά και ανταγωνιστικά. Κάθε χρόνο η ίδια ερώτηση.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:28Αν ενδώσεις στην πολιορκία, θέλουμε λεπτομέρειες.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:19 Κρύο. Έχω το καλοριφέρ στους 20 και δεν λέει να ζεστάνει το δωμάτιο. Έβαλα και το κλιματιστικό λίγο. Και σου λέει η άλλη μετά στην δουλειά γιατί φαίνεται η ρωγα σου συνέχεια ότι και να φορέσεις. Γιατί κάνει ψοφοκρυο κυρά μου. 200 φορές στο έχω πει τόσα χρόνια τώρα και εσύ εκεί, επιμένεις να ρωτάς. Σήμερα παραλίγο να με ακουμπήσει για να μου δείξει. Νομίζει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το κάνω εγώ. Και το λέει φάση " σε έχω καταλάβει".
Καλά της απάντησα κι εγώ σήμερα γιατί σε βλέπω και καβλωνω. Ασταδιαλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Νομίζει ότι κάνω κάτι εγώ και καλά για να προκαλώ υποθέτω. Και είμαι και τις περισσότερες ώρες με το μπουφάν αλλά είναι κολλητό στα σημεία αυτά και το βλέπει. Εν τω μεταξύ εγώ για να ζεσταθω πρέπει να πάει μετά τις 2 που κόβουν τα πέρα δώθε στο γραφείο και σταματάει να ανοιγοκλεινει η πόρτα. Αυτή την χτυπάει φάτσα το ερκοντισιον.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:30 Αυτή θέλει να σταματήσεις να το κάνεις εσύ γιατί ζηλεύει ή να της μάθεις το κόλπο και αυτηνης;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν βλέπω το λόγο να με ακουμπήσει κάποιος και να μην του στρίψω το δάχτυλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:35
Ε τότε, άστην να σε ακουμπήσει, όσο θέλει, για να σταματήσει τις γκρίνιες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΠΛΟΎΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΆNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:38Νομίζει ότι κάνω κάτι εγώ και καλά για να προκαλώ υποθέτω. Και είμαι και τις περισσότερες ώρες με το μπουφάν αλλά είναι κολλητό στα σημεία αυτά και το βλέπει. Εν τω μεταξύ εγώ για να ζεσταθω πρέπει να πάει μετά τις 2 που κόβουν τα πέρα δώθε στο γραφείο και σταματάει να ανοιγοκλεινει η πόρτα. Αυτή την χτυπάει φάτσα το ερκοντισιον.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:30 Αυτή θέλει να σταματήσεις να το κάνεις εσύ γιατί ζηλεύει ή να της μάθεις το κόλπο και αυτηνης;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
ΤΟ ΜΠΟΥΦΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΡΜΆΤΙΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΕ ΕΚΕΊΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΛΕΜΕ.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:43ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΠΛΟΎΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΆNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:38Νομίζει ότι κάνω κάτι εγώ και καλά για να προκαλώ υποθέτω. Και είμαι και τις περισσότερες ώρες με το μπουφάν αλλά είναι κολλητό στα σημεία αυτά και το βλέπει. Εν τω μεταξύ εγώ για να ζεσταθω πρέπει να πάει μετά τις 2 που κόβουν τα πέρα δώθε στο γραφείο και σταματάει να ανοιγοκλεινει η πόρτα. Αυτή την χτυπάει φάτσα το ερκοντισιον.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:30 Αυτή θέλει να σταματήσεις να το κάνεις εσύ γιατί ζηλεύει ή να της μάθεις το κόλπο και αυτηνης;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί δεν φοράς ενισχυμένο σουτιέν; Τα έχασες στον τζόγο;Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:48ΤΟ ΜΠΟΥΦΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΡΜΆΤΙΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΕ ΕΚΕΊΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΛΕΜΕ.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:43ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΠΛΟΎΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΆNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:38
Νομίζει ότι κάνω κάτι εγώ και καλά για να προκαλώ υποθέτω. Και είμαι και τις περισσότερες ώρες με το μπουφάν αλλά είναι κολλητό στα σημεία αυτά και το βλέπει. Εν τω μεταξύ εγώ για να ζεσταθω πρέπει να πάει μετά τις 2 που κόβουν τα πέρα δώθε στο γραφείο και σταματάει να ανοιγοκλεινει η πόρτα. Αυτή την χτυπάει φάτσα το ερκοντισιον.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Γιατί να φορέσω ενισχυμένο σουτιεν; τι να ενισχύσω;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:53Γιατί δεν φοράς ενισχυμένο σουτιέν; Τα έχασες στον τζόγο;Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:48ΤΟ ΜΠΟΥΦΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΡΜΆΤΙΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΕ ΕΚΕΊΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΛΕΜΕ.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:43
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΠΛΟΎΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΆ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:59Γιατί να φορέσω ενισχυμένο σουτιεν; τι να ενισχύσω;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:53Γιατί δεν φοράς ενισχυμένο σουτιέν; Τα έχασες στον τζόγο;
ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ
Please bitch. Να αποβάλουν τα στερεότυπα τους.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 21:01Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:59Γιατί να φορέσω ενισχυμένο σουτιεν; τι να ενισχύσω;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:53
Γιατί δεν φοράς ενισχυμένο σουτιέν; Τα έχασες στον τζόγο;
ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πατσαβούρα είναι χρυσό μου τι περιμένεις;Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 21:02Please bitch. Να αποβάλουν τα στερεότυπα τους.
Πάντως άμα κυκλοφοράς με χιόνια με δερματινο μπουφάν, λογικό να ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ
Με πουλόβερ από μέσααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 21:05Πατσαβούρα είναι χρυσό μου τι περιμένεις;
Πάντως άμα κυκλοφοράς με χιόνια με δερματινο μπουφάν, λογικό να ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΝΑΙ ΤΙNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 21:29Με πουλόβερ από μέσααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 21:05Πατσαβούρα είναι χρυσό μου τι περιμένεις;
Πάντως άμα κυκλοφοράς με χιόνια με δερματινο μπουφάν, λογικό να ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχοντας την άκρη του δακτύλου μέσα στο στόμα;Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:40Δεν βλέπω το λόγο να με ακουμπήσει κάποιος και να μην του στρίψω το δάχτυλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:35
Ε τότε, άστην να σε ακουμπήσει, όσο θέλει, για να σταματήσει τις γκρίνιες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢