λέει για παλιούς που μπαίνουν με σοκολατάκια και το παίζουν ρυθμιστέςNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:22Και από που συμπέρανες ότι αναφέρεται σε σένα;![]()
χελόοοοοοου
λέει για παλιούς που μπαίνουν με σοκολατάκια και το παίζουν ρυθμιστέςNaida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:22Και από που συμπέρανες ότι αναφέρεται σε σένα;![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Έφερες σοκολατάκια; εγώ δεν έφαγααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:28λέει για παλιούς που μπαίνουν με σοκολατάκια και το παίζουν ρυθμιστές
χελόοοοοοου
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:29Έφερες σοκολατάκια; εγώ δεν έφαγααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:28λέει για παλιούς που μπαίνουν με σοκολατάκια και το παίζουν ρυθμιστές
χελόοοοοοου![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Μύθος.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:31Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:29Έφερες σοκολατάκια; εγώ δεν έφαγααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:28
λέει για παλιούς που μπαίνουν με σοκολατάκια και το παίζουν ρυθμιστές
χελόοοοοοου![]()
τα πολλά σοκολατάκια είναι για όσους δεν κάνουν σεξ 3 φορές την μέρα
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:38Μύθος.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 16:31
τα πολλά σοκολατάκια είναι για όσους δεν κάνουν σεξ 3 φορές την μέρα
Με το εισπνεόμενο κόπηκε μαχαίρι ο πόνος στον θώρακα. ΄Νόμιζα πως ήταν καρδιά και πήγα πρώτα στον καρδιολόγο αλλά ήταν οκ.
Η υγρασία επηρεάζει τα πάντα όλα. Περαστικά εύχομαι. Αίματος σου έκαναν για τις αλλεργίες; και εγώ έχω αιματολογικες και δεν θέλω, σκέφτομαι τι θα βγουν στα αποτελέσματαtaliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:09Με το εισπνεόμενο κόπηκε μαχαίρι ο πόνος στον θώρακα. ΄Νόμιζα πως ήταν καρδιά και πήγα πρώτα στον καρδιολόγο αλλά ήταν οκ.
Με το πρώτο ( κορτιζονούχο) φσουτ για την μύτη δεν έχω καθόλου καταρροή. Βέβαια περισσότερο το εμφάνιζα το πρωί που σηκωνόμουν αλλά έχω ακόμη δρόμο και πάλι εξέταση μετά από 20 μέρες να δούμε.
Εντωμεταξύ πήγα σήμερα να μου ρουφήξουν το αίμα για κάτι εξετάσεις για ένα σκασμό αλλεργίες οπότε περιμένω....
Πρώτα με έβαλε να φυσήξω μέσα σε ένα πράγμα ( σαν αυτά που σου κάνουν Αλκοοτέστ) το οποίο είχε μια μπίλια όπου έπρεπε να την κρατήσεις φυσώντας μέσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για 10 δευτερόλεπτα.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:23Η υγρασία επηρεάζει τα πάντα όλα. Περαστικά εύχομαι. Αίματος σου έκαναν για τις αλλεργίες; και εγώ έχω αιματολογικες και δεν θέλω, σκέφτομαι τι θα βγουν στα αποτελέσματαtaliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:09Με το εισπνεόμενο κόπηκε μαχαίρι ο πόνος στον θώρακα. ΄Νόμιζα πως ήταν καρδιά και πήγα πρώτα στον καρδιολόγο αλλά ήταν οκ.
Με το πρώτο ( κορτιζονούχο) φσουτ για την μύτη δεν έχω καθόλου καταρροή. Βέβαια περισσότερο το εμφάνιζα το πρωί που σηκωνόμουν αλλά έχω ακόμη δρόμο και πάλι εξέταση μετά από 20 μέρες να δούμε.
Εντωμεταξύ πήγα σήμερα να μου ρουφήξουν το αίμα για κάτι εξετάσεις για ένα σκασμό αλλεργίες οπότε περιμένω....![]()
Αυτό που σε έβαλε να φυσήξεις είναι για τις αλλεργίες ή σπειρομέτρηση;taliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:19Πρώτα με έβαλε να φυσήξω μέσα σε ένα πράγμα ( σαν αυτά που σου κάνουν Αλκοοτέστ) το οποίο είχε μια μπίλια όπου έπρεπε να την κρατήσεις φυσώντας μέσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για 10 δευτερόλεπτα.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:23Η υγρασία επηρεάζει τα πάντα όλα. Περαστικά εύχομαι. Αίματος σου έκαναν για τις αλλεργίες; και εγώ έχω αιματολογικες και δεν θέλω, σκέφτομαι τι θα βγουν στα αποτελέσματαtaliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:09
Με το εισπνεόμενο κόπηκε μαχαίρι ο πόνος στον θώρακα. ΄Νόμιζα πως ήταν καρδιά και πήγα πρώτα στον καρδιολόγο αλλά ήταν οκ.
Εντωμεταξύ πήγα σήμερα να μου ρουφήξουν το αίμα για κάτι εξετάσεις για ένα σκασμό αλλεργίες οπότε περιμένω....![]()
Μετά έβγαλε μια τιμή αυτό το πράμα το οποίο ήμουν μέσα στις τιμές για αλλεργίες.
Μου έγραψε συγκεκριμένες στο αίμα για να δει τι θα βγει. Και βγαίνουν μετά από 3 μέρες όπως μου είπαν στο αιματολογικό.
Άσε που δεν μου έβρισκαν και φλέβα το πρωί απ το αριστερό χέρι. Πήραν απ το δεξί![]()
Μέχρι τώρα δεν είχες αλλεργίες;taliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:19Πρώτα με έβαλε να φυσήξω μέσα σε ένα πράγμα ( σαν αυτά που σου κάνουν Αλκοοτέστ) το οποίο είχε μια μπίλια όπου έπρεπε να την κρατήσεις φυσώντας μέσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για 10 δευτερόλεπτα.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:23Η υγρασία επηρεάζει τα πάντα όλα. Περαστικά εύχομαι. Αίματος σου έκαναν για τις αλλεργίες; και εγώ έχω αιματολογικες και δεν θέλω, σκέφτομαι τι θα βγουν στα αποτελέσματαtaliban έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:09
Μετά έβγαλε μια τιμή αυτό το πράμα το οποίο ήμουν μέσα στις τιμές για αλλεργίες.
Μου έγραψε συγκεκριμένες στο αίμα για να δει τι θα βγει. Και βγαίνουν μετά από 3 μέρες όπως μου είπαν στο αιματολογικό.
Άσε που δεν μου έβρισκαν και φλέβα το πρωί απ το αριστερό χέρι. Πήραν απ το δεξί![]()
Περαστικά.
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:19 Σήμερα παραλίγο να με ακουμπήσει για να μου δείξει. Νομίζει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το κάνω εγώ. Και το λέει φάση " σε έχω καταλάβει".

Αν ενδώσεις στην πολιορκία, θέλουμε λεπτομέρειες.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2023, 20:19 Κρύο. Έχω το καλοριφέρ στους 20 και δεν λέει να ζεστάνει το δωμάτιο. Έβαλα και το κλιματιστικό λίγο. Και σου λέει η άλλη μετά στην δουλειά γιατί φαίνεται η ρωγα σου συνέχεια ότι και να φορέσεις. Γιατί κάνει ψοφοκρυο κυρά μου. 200 φορές στο έχω πει τόσα χρόνια τώρα και εσύ εκεί, επιμένεις να ρωτάς. Σήμερα παραλίγο να με ακουμπήσει για να μου δείξει. Νομίζει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το κάνω εγώ. Και το λέει φάση " σε έχω καταλάβει".
Καλά της απάντησα κι εγώ σήμερα γιατί σε βλέπω και καβλωνω. Ασταδιαλα.