!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι έκανες σήμερα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τι έκανες σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:24
Bic έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:16
Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:13

Πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να σου κάνει έκζεμα η λάσπη, όχι να σου στρώσει το δέρμα. Μπίχλα, ίου.
Υπάρχει και θεραπευτική λάσπη. Πηλός από τη Ζάκυνθο.

Θα μου πεις, γιατί έβαλα ρινγκ τότε; Ε, αυτό βρήκα μπροστά μου. :102:
Γράφει δερματολογικά ελεγμένο πάνω ή λέμε μλκιες;
Τι να σου πω; Θυμάμαι έναν γνωστό μου πριν χρόνια που έδινε έναν σκασμό λεφτά να του στέλνουν από 'κει επειδή τον χρησιμοποιούσε η γυναίκα του (και η ίδια, αλλά και επαγγελματικά σε άλλες). Στη συνέχεια, πήγαινε μια-δυο φορές τον χρόνο για να παίρνει μόνος τους επειδή (και καλά) του έβγαινε φθηνότερα και τελικά κατέληξε να μετακομίσει από Βόρεια Ελλάδα στη Ζάκυνθο επειδή η σύζυγος τον έπεισε (καλά, έπεφτε μαστίγιο, δεν το συζητάμε) ότι εκεί θα ήταν καλύτερα να ζήσουν.

True story.

Όντως true story, απλά εκτός απ' το μαστίγιο, έπαιζαν και διάφορα χρέη εδώ πάνω που βρήκε ευκαιρία να αφήσει πίσω... :wink
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Bic έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:31

Τι να σου πω; Θυμάμαι έναν γνωστό μου πριν χρόνια που έδινε έναν σκασμό λεφτά να του στέλνουν από 'κει επειδή τον χρησιμοποιούσε η γυναίκα του (και η ίδια, αλλά και επαγγελματικά σε άλλες). Στη συνέχεια, πήγαινε μια-δυο φορές τον χρόνο για να παίρνει μόνος τους επειδή (και καλά) του έβγαινε φθηνότερα και τελικά κατέληξε να μετακομίσει από Βόρεια Ελλάδα στη Ζάκυνθο επειδή η σύζυγος τον έπεισε (καλά, έπεφτε μαστίγιο, δεν το συζητάμε) ότι εκεί θα ήταν καλύτερα να ζήσουν.

True story.

Όντως true story, απλά εκτός απ' το μαστίγιο, έπαιζαν και διάφορα χρέη εδώ πάνω που βρήκε ευκαιρία να αφήσει πίσω... :wink
Άσχημα να μένει κανείς στη Ζάκυνθο; Την καλύτερη δουλειά έκανε. Και μόνο το ότι θα κολυμπάει το καλοκαίρι σε εκείνα τα νερά, αρκεί.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:11
Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:14

Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσεις το ύψος των "ψηλούληδων" που στη λένε.

Γιατί έχω την εντύπωση, ότι για κάποιους λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά το ύψος του δικού σου. :D

Κατά τα άλλα, εκ των πραγμάτων πρέπει να αποδεχθείς το ότι είναι κοντός, ανεξαρτήτως του αν αυτό σε επηρεάζει ή όχι.

Το ότι ένας κοντός ή μία κοντή, μπορεί να είναι πιο ελκυστικοί από τους ψηλότερους, είναι γεγονός. :)
Δηλαδή η ελληνική και κυπριακή κοινωνία, αν απευθύνεται σε κάποιον με το επίθετο «κοντός», για καλό το λέει; Και αν αντιδράω στο ότι η Καρολίνα, ή όποιος άλλον, απευθύνονται σε αυτόν με το συγκεκριμένο επίθετο, είναι επειδή δεν το έχω αποδεχθεί εγώ; Ή ότι απλά αντιδράω στον ρατσισμό τους;
"Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. "

Δε νομίζω ότι το ύψος εμπίπτει σ'αυτήν την κατηγορία. Πως να πεις έναν που είναι 1.63, ντερεκι; Αφού δεν είναι ο άνθρωπος. Μπορεί να πει εμένα κάποιος κοντή; Όχι εκ των πραγματων. Μπορεί να με αποκαλέσει όμως με άλλα κοσμητικά επίθετα.

Καλά σου λέει η Γαλή, αντίστοιχα είσαι και εσύ "ρατσίστρια" που τονίζεις συνέχεια ότι είσαι όμορφη.
Συνέχεια κιόλας. Μάαααλιστα. Πείτε με και ψώνιο.

Ότι είναι ρατσιστικό να γυρίσω να πω σε κάποια ότι είναι όμορφη, το ίδιο ακριβώς με το να γυρνούσα και να της έλεγα «κοντή».
Οκ. Να τον λέτε όπως θέλετε. Δεν θα ξανα ασχοληθώ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

True story.

Ναι οκ, αλλά το καταλαβαίνετε πως το remedy που μπορεί να χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου για να της φτιάχνει το δέρμα μπαμπάκι μπορεί στην δική μου περίπτωση να είναι ό,τι χειρότερο έχω ακουμπήσει στο δέρμα μου γιατί μπορεί να μου φουντώσει το έκζεμα ή την σναφυλαξία που έχω να την δω μήνες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:32

True story.

Άσχημα να μένει κανείς στη Ζάκυνθο; Την καλύτερη δουλειά έκανε. Και μόνο το ότι θα κολυμπάει το καλοκαίρι σε εκείνα τα νερά, αρκεί.
Όλα σχετικά είναι καλή/καλέ* μου. Δεν είναι όλα διακοπές και πλατσουρίσματα, άμα παρατήσεις τον τόπο σου και το πελατολόγιό σου και πας κάπου αλλού και αφού πας εκεί αρχίσεις να ψάχνεις να βρεις δουλειά επειδή το "αφεντικό" έχει βαρύ χέρι, ε όχι. Δεν είναι και τόσο όμορφα όπως ίσως νομίζεις...

* Κάνε κανένα "επίσημο" ποστ για το φύλο σου, να μην σε πρήζουμε. Μια Καρολίνα, μια Καρολίνο... Εκτός κι αν έκανες και δεν το είδα, οπότε σόρυ.
Καρολίνα

Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:35
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:11
Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:34

Δηλαδή η ελληνική και κυπριακή κοινωνία, αν απευθύνεται σε κάποιον με το επίθετο «κοντός», για καλό το λέει; Και αν αντιδράω στο ότι η Καρολίνα, ή όποιος άλλον, απευθύνονται σε αυτόν με το συγκεκριμένο επίθετο, είναι επειδή δεν το έχω αποδεχθεί εγώ; Ή ότι απλά αντιδράω στον ρατσισμό τους;
"Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. "

Δε νομίζω ότι το ύψος εμπίπτει σ'αυτήν την κατηγορία. Πως να πεις έναν που είναι 1.63, ντερεκι; Αφού δεν είναι ο άνθρωπος. Μπορεί να πει εμένα κάποιος κοντή; Όχι εκ των πραγματων. Μπορεί να με αποκαλέσει όμως με άλλα κοσμητικά επίθετα.

Καλά σου λέει η Γαλή, αντίστοιχα είσαι και εσύ "ρατσίστρια" που τονίζεις συνέχεια ότι είσαι όμορφη.
Συνέχεια κιόλας. Μάαααλιστα. Πείτε με και ψώνιο.

Ότι είναι ρατσιστικό να γυρίσω να πω σε κάποια ότι είναι όμορφη, το ίδιο ακριβώς με το να γυρνούσα και να της έλεγα «κοντή».
Οκ. Να τον λέτε όπως θέλετε. Δεν θα ξανα ασχοληθώ.
Δεν θες να καταλάβεις τι σου λένε γενικά, οπότε τι το συζητάμε; Εγώ είπα ότι δεν θα τον ξαναπώ κοντό τον άνθρωπο. Θα τον λέω το παλικάρι. Τα λατρείες και γλυκούλης και τα σχετικά τα θεωρώ σαχλά, άλλωστε αυτά είναι μεταξύ ερωτευμένων, όχι για να τα λέμε εμείς οι απ έξω που ειμαστε άσχετοι.
Καρολίνα

Bic έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:37
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:32

True story.

Όλα σχετικά είναι καλή/καλέ* μου. Δεν είναι όλα διακοπές και πλατσουρίσματα, άμα παρατήσεις τον τόπο σου και το πελατολόγιό σου και πας κάπου αλλού και αφού πας εκεί αρχίσεις να ψάχνεις να βρεις δουλειά επειδή το "αφεντικό" έχει βαρύ χέρι, ε όχι. Δεν είναι και τόσο όμορφα όπως ίσως νομίζεις...

* Κάνε κανένα "επίσημο" ποστ για το φύλο σου, να μην σε πρήζουμε. Μια Καρολίνα, μια Καρολίνο... Εκτός κι αν έκανες και δεν το είδα, οπότε σόρυ.
Τι εννοείς να κάνω επίσημο ποστ για το φύλο μου, να ανεβασω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως; Για όλους τους υπόλοιπους ας πούμε είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που λένε; ΕΚτός και αν ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες τους για να τους ελέγξετε.
Επίσης, βλεπω εσύ είσαι πιο νέος από μένα εδώ, γιατί δεν σου έχουν κάνει μπουλινγκ εσένα;
Άβαταρ μέλους
Isildur

Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:37

True story.

Ναι οκ, αλλά το καταλαβαίνετε πως το remedy που μπορεί να χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου για να της φτιάχνει το δέρμα μπαμπάκι μπορεί στην δική μου περίπτωση να είναι ό,τι χειρότερο έχω ακουμπήσει στο δέρμα μου γιατί μπορεί να μου φουντώσει το έκζεμα ή την σναφυλαξία που έχω να την δω μήνες;
Τι να σου πω; Εμπειρίες και λόγια άλλου σου μεταφέρω. Η δική μου μοναδική επαφή με λάσπες είναι άμα τύχει να φυτέψω καμιά πατάτα, καμιά (ν)τομάτα, κανέναν δυόσμο, κανένα δεντράκι κλπ. Και σε διαβεβαιώ, τα χέρια μου δεν έχουν γίνει σαν βαμβάκι απ' αυτό.
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:14
Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:01
Για να είμαστε δίκαιοι, το πρόβλημα σου δεν είναι το αν θα τον χαρακτηρίσουν "κονδούλη" οι πχορουμίστας.

Έτσι δεν είναι; :wink
Όχι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ήταν το πρόβλημά μου. Εμένα μου την είπε επειδή έγραψα ότι Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον έλεγε κοντό υποτιμητικά, και όταν το έγραψε η Καρολίνα, όλα καλά. Και ναι, όταν αναφέρεσαι σε κάποιον και χρησιμοποιείς αυτόματα το επίθετο κοντός, ε τον υποτιμάς. Αν με ένοιαζε εμένα, δεν θα ήμουν μαζί του.
Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσεις το ύψος των "ψηλούληδων" που στη λένε.

Γιατί έχω την εντύπωση, ότι για κάποιους λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά το ύψος του δικού σου. :D

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΕΊΣΑΙ ΑΔΙΚΗ :a040:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους
Isildur

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:40 Τι εννοείς να κάνω επίσημο ποστ για το φύλο μου, να ανεβασω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως; Για όλους τους υπόλοιπους ας πούμε είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που λένε; ΕΚτός και αν ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες τους για να τους ελέγξετε.
Καμιά σχέση, απλά είδα ότι μια σε λένε έτσι, μια σε λένε αλλιώς. Γι' αυτό και το "επίσημο" είναι σε εισαγωγικά, βγες ρε παιδάκι μου και πες "είμαι, αισθάνομαι γυναίκα" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Που ξες, μπορεί να σε προσλάβει η Παντέν μετά.
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:40 Επίσης, βλεπω εσύ είσαι πιο νέος από μένα εδώ, γιατί δεν σου έχουν κάνει μπουλινγκ εσένα;
Μου ψιλο-έκανε κάποιος όταν μπήκα (ένας με κουλό καγκουρονίκ, δεν το θυμάμαι ακριβώς), αλλά του το ξέκοψα. Νομίζω δηλαδή ότι το ξέκοψα, ή μπορεί απλά να μην ασχολείται πια μαζί μου επειδή δεν πληρώ τις προδιαγραφές (του). Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων...

Edit: α, αυτός από πάνω. Καλά που μπήκε και τον είδα, ναι ετούτος είναι.
Καρολίνα

Bic έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:44
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:40 Τι εννοείς να κάνω επίσημο ποστ για το φύλο μου, να ανεβασω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως; Για όλους τους υπόλοιπους ας πούμε είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που λένε; ΕΚτός και αν ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες τους για να τους ελέγξετε.
Καμιά σχέση, απλά είδα ότι μια σε λένε έτσι, μια σε λένε αλλιώς. Γι' αυτό και το "επίσημο" είναι σε εισαγωγικά, βγες ρε παιδάκι μου και πες "είμαι, αισθάνομαι γυναίκα" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Που ξες, μπορεί να σε προσλάβει η Παντέν μετά.
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:40 Επίσης, βλεπω εσύ είσαι πιο νέος από μένα εδώ, γιατί δεν σου έχουν κάνει μπουλινγκ εσένα;
Μου ψιλο-έκανε κάποιος όταν μπήκα (ένας με κουλό καγκουρονίκ, δεν το θυμάμαι ακριβώς), αλλά του το ξέκοψα. Νομίζω δηλαδή ότι το ξέκοψα, ή μπορεί απλά να μην ασχολείται πια μαζί μου επειδή δεν πληρώ τις προδιαγραφές (του). Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων...

Μα από την αρχή είπα τόσες φορές ότι είμαι γυναίκα και επιμένουν να λένε ότι είμαι ο Γιαννόπουλος. Εν τω μεταξύ ο ίδιος έγραψε ως Καρολίνος Καρολινόπουλος (ακόμα γελάω με αυτό) στην ενότητα επισκεπτών και είπε ο άνθρωπος ότι δεν είναι αυτός εγώ ούτε έχει άλλο λογαριασμό τώρα και πάλι τίποτα. Μπορεί να τον γούσταραν κατά βάθος μερικές και μερικοί και να ελπίζουν σε ένα θαύμα, αλλά θα σας το χαλάσω βρε, είμαι η Καρολίνα, γεννήθηκα γυναίκα και αισθάνομαι γυναίκα μέχρι σήμερα, Αν αύριο αισθανθώ άντρας, θα σας ενημερώσω.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:12
Μην ανησυχείς βρε, δεν μπήκαμε για να σου φάμε τα τεκνά, όλα δικά σου είναι. :hebit: :g094:
Για όλες έχει λέμε!
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:51
Bic έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:44

Μα από την αρχή είπα τόσες φορές ότι είμαι γυναίκα και επιμένουν να λένε ότι είμαι ο Γιαννόπουλος. Εν τω μεταξύ ο ίδιος έγραψε ως Καρολίνος Καρολινόπουλος (ακόμα γελάω με αυτό) στην ενότητα επισκεπτών και είπε ο άνθρωπος ότι δεν είναι αυτός εγώ ούτε έχει άλλο λογαριασμό τώρα και πάλι τίποτα. Μπορεί να τον γούσταραν κατά βάθος μερικές και μερικοί και να ελπίζουν σε ένα θαύμα, αλλά θα σας το χαλάσω βρε, είμαι η Καρολίνα, γεννήθηκα γυναίκα και αισθάνομαι γυναίκα μέχρι σήμερα, Αν αύριο αισθανθώ άντρας, θα σας ενημερώσω.
:smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:09

Από παλιούς που κάνουν γκράντε πρεμιέρα με σοκολατάκια και τη βλέπουν ρυθμιστές στη συνέχεια, άλλο τίποτα. :lol:

σε μένα πάει πάλι αυτό; :-?
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους

δηλαδή μην συμπαθήσει κάποιος μία δυναμική γοητευτική γυναικεία παρουσία, αμέσως να τον πούνε ρυθμιστή :102:

δεν θα βρούμε ποτέ γκομενάκι εδώ πέρα :102:

εγώ ξαναλέω στην κασπ, δεν έχω πει ποτέ τον γλυκούλη κοντό, δεν είναι του στυλ μου, δεν μ αρέσουν τα ποστ που τονίζουν το ύψος αλλά διακρίνω την περίπτωση να το λέει κάποιος 1 ή 10 φορές, η καρολίνα μου φαίνεται ότι κάνει πλακίτσα και το βασικότερο ότι αν η κασπ ενοχλείται από αυτά κάτι δεν πάει καλά (και όχι αυτό δεν το λέω για να γλύψω την καρολίνα)

θα πω και κάτι προσωπικό εκτός από γαργάλεμα άλλων περσόνων

εμένα ο έρωτας της ζωής μου έριχνε πολλά έτη διαφορά. Δεν με ενοχλούσε ποτέ όταν το σχολιαζε άλλος. Όταν πλέον πέρασε ο έρωτας και μπήκαν και άλλα κριτήρια στην επιλογή, μου την σπάγανε και τα σχόλια.

τέλος πάντων γαλή είσαι άδικη ως συνήθως :wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”