!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:41
omg kai 3 lol έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:26

κολλημα για παρελθοντικες επιλογες της συντροφου; γιατι να σε αφορα και γιατι να σου το πει ετσι κι αλλιως; οι περισσοτερες γυναικες πειραματιζονται μεχρι τα 30 τους μεχρι να καταληξουν στο πώς και τί τους φερνει σε οργασμο αρα το γεγονος οτι καποια εχει πειραματιστει αρκουντως και κατεληξε σε σενα μαλλον σε τιμα..
Άλλο λέμε, ο άλλος έχει ένα Χ κόλλημα, καλώς ή κακώς, γιατί αυτό να μην είναι σεβαστό.
Αν για παράδειγμα ήξερες πως μια κοπέλα είναι εθισμένη στην κοπρολαγνία και οτι πριν απο εσένα του έδινε και καταλάβαινε, θα της έδινες γλωσσόφιλα έτσι στο άνετο;

ε τομλκ :smt005: μου θυμησες ενα περιστατικο πριν πολλα πολλα χρονια ερχεται η κοπελα σπιτι μου ανοιγει το ψυγειο βλεπει το μπουκαλι με το νερο.. ααα σε καταλαβα λεει, πινεις απο εδω με το στομα.. μετα απο λιγα λεπτα μου εκανε στοματικο..

τα παντα ειναι σχετικα myfriend και ειναι δικες σου φοβιες κοιταξε να τις ξεπερασεις.. :wink
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:41
Αν για παράδειγμα ήξερες πως μια κοπέλα είναι εθισμένη στην κοπρολαγνία και οτι πριν απο εσένα του έδινε και καταλάβαινε, θα της έδινες γλωσσόφιλα έτσι στο άνετο;
ενταξει, σε τοσους μηνες/χρονια, θα χε πλυνει τα δοντια της πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:44
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:37
blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:19

πριν. μετα και κατα τη διαρκεια, οχι μονο σχεσεων αλλα και γαμων, με παιδια. Εχει κοινα στοιχεια με τη φρεντζοουν, ακους συνεχεια τι κανει λαθος ο αλλος.
Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για κέρατο προς τον σύντροφό τους και όχι για παρελθόν κτλ. Καμία σχέση με άλλα λόγια.
εγω το βλεπω σαν σεξουαλικο counselling
Δηλαδή αν στο έκανε εσένα αυτό η γκόμενα σου με κάποιον άλλον θα συνεχίζεις να το βλέπεις ως σεξουαλικό counselling?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:46 Δηλαδή αν στο έκανε εσένα αυτό η γκόμενα σου με κάποιον άλλον θα συνεχίζεις να το βλέπεις ως σεξουαλικό counselling?
αν εκανε κατι τετοιο, θα σημαινε πως εγω θα της ειχα δωσει περιθωρια για κατι τετοιο η ακομα καλυτερα, πως θα ειχαμε και οι δυο δημιουργησει τις προυποθεσεις γι αυτο. Αυτο συμπεραινω απο εκεινες τις σχεσεις των αλλων που παρατηρουσα απο εκεινη την θεση: οι αντρες τους κατα βαση δεν νοιαζονταν γι αυτες, ηταν υπερφιαλοι ξερολες και εγωκεντρικοι εραστες. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μου συμβει εμενα αυτο, θα την ειχα κανει πολυ καιρο πριν φτασουμε εκει.
Υποψην, οταν αποφασισω πως ειμαι σε σχεση, δεν παω πια με αλλες. Κοβω τις αλλες, για να επικεντρωθω σε αυτη που μ ενδιαφερει περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

omg kai 3 lol έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:45

ε τομλκ :smt005: μου θυμησες ενα περιστατικο πριν πολλα πολλα χρονια ερχεται η κοπελα σπιτι μου ανοιγει το ψυγειο βλεπει το μπουκαλι με το νερο.. ααα σε καταλαβα λεει, πινεις απο εδω με το στομα.. μετα απο λιγα λεπτα μου εκανε στοματικο..

τα παντα ειναι σχετικα myfriend και ειναι δικες σου φοβιες κοιταξε να τις ξεπερασεις.. :wink
Τι να σου πω, αν εσένα δε σε ενοχλούσε, εμένα μου περισσεύει.
Κάποιες φορές καλύτερα να υπάρχουν φοβίες και να τις κατανοείς παρά η φοβία σου να είναι να μην έχεις φοβίες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:56
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:46 Δηλαδή αν στο έκανε εσένα αυτό η γκόμενα σου με κάποιον άλλον θα συνεχίζεις να το βλέπεις ως σεξουαλικό counselling?
αν εκανε κατι τετοιο, θα σημαινε πως εγω θα της ειχα δωσει περιθωρια για κατι τετοιο η ακομα καλυτερα, πως θα ειχαμε και οι δυο δημιουργησει τις προυποθεσεις γι αυτο. Αυτο συμπεραινω απο εκεινες τις σχεσεις των αλλων που παρατηρουσα απο εκεινη την θεση: οι αντρες τους κατα βαση δεν νοιαζονταν γι αυτες, ηταν υπερφιαλοι ξερολες και εγωκεντρικοι εραστες. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μου συμβει εμενα αυτο, θα την ειχα κανει πολυ καιρο πριν φτασουμε εκει.
Υποψην, οταν αποφασισω πως ειμαι σε σχεση, δεν παω πια με αλλες. Κοβω τις αλλες, για να επικεντρωθω σε αυτη που μ ενδιαφερει περισσοτερο.
Δεν είναι σωστό - τους δημιουργείς στερητικό και δυστυχία - ψυχολογικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Λοιπον θα μας πειτε τι αλλο κρύβετε (όσοι κρύβετε); τους κωδικούς από τα social media τους ξέρει;
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:08

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω ή να του πω ή να μου πει. Αλλά δε θέλω να με ρωτήσει γιατί είναι σαν να μου λέει έλα να σε περάσω από έλεγχο να δω αν μου κάνεις ή όχι.Άσε ρε. Άμα θελήσω τα μολογάω από μόνη μου. Ούτως ή άλλως δε με πιστεύει οπότε :102:

τι εννοεις να σε περασει απο ελεγχο; Γιατι ειναι ελεγχος; Αν ρε ρωτησει τι φαγητο σου αρεσει, τι δουλεια κανεις ή τι αρωμα φορας ειναι ελεγχος;

Δεν νομιζω..

Δυο ανθρωποι οταν γνωριζονται μπορει να κανουνε διαφορες ερωτησεις ο ενας στον αλλον...Δεν υπαρχει τιποτε κακο σε αυτο..Ειδικα οταν με καποιον σκεφτεσαι να κανεις σχεση η εισαι σε σχεση...

Και ρωτησα πιο πανω κατι αλλο: Οι φιλοι γιατι πρεπει να γνωριζουνε αυτα τα πραγματα και οχι ο συντροφος;Τους φιλους τους αφορα;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

omg kai 3 lol έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:24
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:35 αφου δεν αφορουνε εμενα που μενω μαζι της γιατι αφορουνε τους φιλους και τις φιλες τους που τα γνωριζουνε;

δηλαδη τι ακριβως μπορει να γνωριζουνε που σε θιγει;

πχ μια κρεατοελια στην πατουσα; ενα τρελο μεθυσι που εγινε πριν μερικα χρονια;
μπορει πχ 2-3 απο αυτους να την πηδουσανε (πηδανε) και ο νεος να μην γνωριζει τιποτε..

Η να παριστανει στον νεο την θεουσα ενω ολοι οι φιλοι γνωριζουνε οτι ειναι κατι αλλο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:14
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:36 Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες.. :P
εχοντας υπαρξει ο περιστασιακος για πολλες, επιβεβαιωνω.
συμφωνω..>Οι περιστασιακες συμβαινουνε για ακριβως αυτο το λογο. Για να ειναι περιστασιακες χωρις αμοιβαιες απαιτησεις και κρυφα απο αλλους..Και αυτες δυσκολα χαλανε..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:28
blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 15:14
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:36 Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες.. :P
εχοντας υπαρξει ο περιστασιακος για πολλες, επιβεβαιωνω.
συμφωνω..>Οι περιστασιακες συμβαινουνε για ακριβως αυτο το λογο. Για να ειναι περιστασιακες χωρις αμοιβαιες απαιτησεις και κρυφα απο αλλους..Και αυτες δυσκολα χαλανε..
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:18 Λοιπον θα μας πειτε τι αλλο κρύβετε (όσοι κρύβετε); τους κωδικούς από τα social media τους ξέρει;
τη συλλογη με τα τροπαια (ξεχασμενα κυλοτακια και κοσμηματα)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:25

τι εννοεις να σε περασει απο ελεγχο; Γιατι ειναι ελεγχος; Αν ρε ρωτησει τι φαγητο σου αρεσει, τι δουλεια κανεις ή τι αρωμα φορας ειναι ελεγχος;

Δεν νομιζω..

Δυο ανθρωποι οταν γνωριζονται μπορει να κανουνε διαφορες ερωτησεις ο ενας στον αλλον...Δεν υπαρχει τιποτε κακο σε αυτο..Ειδικα οταν με καποιον σκεφτεσαι να κανεις σχεση η εισαι σε σχεση...

Και ρωτησα πιο πανω κατι αλλο: Οι φιλοι γιατι πρεπει να γνωριζουνε αυτα τα πραγματα και οχι ο συντροφος;Τους φιλους τους αφορα;
Να με ρωτήσει πράγματα τα οποία θα συνεχίσουν να υφίστανται στη διάρκεια της σχέσης μας όπως το τι μου αρέσει. Να με ρωτήσει πόσους γκόμενους είχα πριν ή τι έκανα με τον κάθε γκόμενο γιατί; δηλαδή πραγματικά γιατί; σε τι τον βοηθάει αυτή η πληροφορία για την τωρινή σχέση μας;
Με τους φίλους συζητάς γενικότερα, άμα με ρωτήσει μια φίλη μου ή ακόμα και ένας φίλος μου με πόσους έχω πάει δεν το κάνει για να ελέγξει. Δε θα με ρωτήσει δηλαδή κάποιος από τη παρέα επί τούτου αλλά μόνο αν πιάσουμε τα γκομενικά μας και αναλύουμε ή σχολιάζουμε συμπεριφορές, επιδόσεις κτλ

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αν γνώριζες έναν τύπο και υποπτευόσουν ή σου έλεγε οτι με μια φίλη απο την παρέα είχαν ρίξει επικά γαμήσια, τα οποία φυσικά έχουν σταματήσει οσο καιρό είστε μαζί, παρόλα ταύτα κάνουν όμως παρέα, φιλικά μόνο. Θα αισθανόσουν άνετα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:46 Αν γνώριζες έναν τύπο και υποπτευόσουν ή σου έλεγε οτι με μια φίλη απο την παρέα είχαν ρίξει επικά γαμήσια, τα οποία φυσικά έχουν σταματήσει οσο καιρό είστε μαζί, παρόλα ταύτα κάνουν όμως παρέα, φιλικά μόνο. Θα αισθανόσουν άνετα;
Όχι βέβαια. Θα ξέκοβε asap.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”