"Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. "Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:34Δηλαδή η ελληνική και κυπριακή κοινωνία, αν απευθύνεται σε κάποιον με το επίθετο «κοντός», για καλό το λέει; Και αν αντιδράω στο ότι η Καρολίνα, ή όποιος άλλον, απευθύνονται σε αυτόν με το συγκεκριμένο επίθετο, είναι επειδή δεν το έχω αποδεχθεί εγώ; Ή ότι απλά αντιδράω στον ρατσισμό τους;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:14Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσεις το ύψος των "ψηλούληδων" που στη λένε.Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:03
Όχι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ήταν το πρόβλημά μου. Εμένα μου την είπε επειδή έγραψα ότι Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον έλεγε κοντό υποτιμητικά, και όταν το έγραψε η Καρολίνα, όλα καλά. Και ναι, όταν αναφέρεσαι σε κάποιον και χρησιμοποιείς αυτόματα το επίθετο κοντός, ε τον υποτιμάς. Αν με ένοιαζε εμένα, δεν θα ήμουν μαζί του.
Γιατί έχω την εντύπωση, ότι για κάποιους λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά το ύψος του δικού σου.![]()
Κατά τα άλλα, εκ των πραγμάτων πρέπει να αποδεχθείς το ότι είναι κοντός, ανεξαρτήτως του αν αυτό σε επηρεάζει ή όχι.
Το ότι ένας κοντός ή μία κοντή, μπορεί να είναι πιο ελκυστικοί από τους ψηλότερους, είναι γεγονός.![]()
Δε νομίζω ότι το ύψος εμπίπτει σ'αυτήν την κατηγορία. Πως να πεις έναν που είναι 1.63, ντερεκι; Αφού δεν είναι ο άνθρωπος. Μπορεί να πει εμένα κάποιος κοντή; Όχι εκ των πραγματων. Μπορεί να με αποκαλέσει όμως με άλλα κοσμητικά επίθετα.
Καλά σου λέει η Γαλή, αντίστοιχα είσαι και εσύ "ρατσίστρια" που τονίζεις συνέχεια ότι είσαι όμορφη.