Αυτό εννοούσα όταν έλεγα στην Σέσιλι πως κι ο δικός μας διακοπτόμενα δούλευε, γιατί δεν γίνεται να δουλεύει συνέχεια, αλλά πρέπει να το διευκρινίσεις γιατί παρεξηγούνται.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:43Ρε συ τι ασχολεισαι;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:35
το ερωτημα ουσιας ειναι αν ειναι συμφερον να εχεις αναμμενη τη θερμανση ολη μερα, η τα 3/8 της μερας. προσοχη, της μερας, οχι των ημερων.
στα 3/8 της μερας, θα πληρωνεις περιπου τα 5/16 του λογαριασμου, πιστευω εγω.
![]()
![]()
Είναι σαν να μου λες, πως βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και δεν παίρνεις το πόδι από το γκάζι μέχρι που να το σβήσεις.
Είσαι σοβαρός;
Αυτοι οταν ακουνε συνεχομενη θερμανση νομιζουν οτι ο καυστηρας δουλευει ανευ διακοπης ολο το 24ωρο.
Νοτιοι κοπελα μου,νοτιοι.Τι περιμενεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτή ηταν η χιονάρα που θα επεφτε στο κεντρο, τελικά? Πνιγηκαμε στο χιονι ρε παιδια
Οταν εγώ τα 'λεγα με το που ειδα τη βροχη πριν μερες, εδω μεσα μου λεγανε "περιμενε, και στον Ολυμπο βρέχει και μετά το γυριζει σε χιονι". Να που επιβεβαιωθηκα.
Ρόμπα οι απανταχού "ειδικοί" για την κακοκαιρία που θα πνιξει το κεντρο και με διάρκεια.
Ας συζητήσουμε για καυστήρες και τζάκια και αντλίες θερμότητας, πολυ πιο ον τοπικ είμαστε με αυτα παρά με την κακοκαιρία.
Και αφού δεν χιονίζει που δεν χιονιζει, ελπίζω τουλαχιστον να σταματήσει το γαμωπουτσόκρυο γιατί ειναι εκνευριστικά απάλευτο δυστυχώς.
Οταν εγώ τα 'λεγα με το που ειδα τη βροχη πριν μερες, εδω μεσα μου λεγανε "περιμενε, και στον Ολυμπο βρέχει και μετά το γυριζει σε χιονι". Να που επιβεβαιωθηκα.
Ρόμπα οι απανταχού "ειδικοί" για την κακοκαιρία που θα πνιξει το κεντρο και με διάρκεια.
Ας συζητήσουμε για καυστήρες και τζάκια και αντλίες θερμότητας, πολυ πιο ον τοπικ είμαστε με αυτα παρά με την κακοκαιρία.
Και αφού δεν χιονίζει που δεν χιονιζει, ελπίζω τουλαχιστον να σταματήσει το γαμωπουτσόκρυο γιατί ειναι εκνευριστικά απάλευτο δυστυχώς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ίδιο είναι το λεκανοπέδιο με τον Όλυμπο. Ίδιες συνθήκες, ίδιο μικροκλίμα, ίδιο υψόμετρο, ίδια όλα. Μέχρι την χλωρίδα και την πανίδα. Γιατί να μην τα συγκρίνουμε;vantono έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:53 Αυτή ηταν η χιονάρα που θα επεφτε στο κεντρο, τελικά? Πνιγηκαμε στο χιονι ρε παιδια![]()
Ρόμπα οι απανταχού "ειδικοί".
Ας συζητήσουμε για καυστήρες και τζάκια και αντλίες θερμότητας, πολυ πιο ον τοπικ είμαστε με αυτα παρά με την κακοκαιρία.![]()
- Cecily Anne
Όσο και αν κοπανιεσαι, σε χώρες με περισσότερο κρύο έχω ζήσει και το άναβαν διακοπτόμενα με ωραριο. Συγκεκριμένα σε μια από αυτές ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ το ωράριο.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:42 Μιλανε οι Πατρινοι και Αθηναιοι για θερμανση!![]()
Σε λιγο θα μας μιλησουν και οι Εσκιμωοι για κλιματισμο.
Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τα σχόλια για τους μηχανικούς, διότι ο μόνος που έχεις φέρει σαν παράδειγμα μεχρι τώρα δεν έχει περάσει απέξω από την πορτα Πολυτεχνείου. Περίμενα να σε διορθώσει, αλλά συνέχισε τις ειρωνείες.
Αυτά τα ολίγα και την καλημέρα μου.
ΥΓ. Μιλάμε Ελληνικά, διακοπτόμενη λειτουργεία είναι να ανάβεις με ΩΡΑΡΙΟ, τα περί κατανόησης του θερμοστάτη είναι δικά σας παράγραγουδα. Αυτό πάει και προς της γκερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 07 Φεβ 2023, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
λες 2 διαφορετικα πραγμτα.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:37
Για τελευταία φορά.
Εμάς εδώ πάνω, για να είναι το σπίτι κατοικίσιμο μας συμφέρει να ανάψει μία φορά στην αρχή και να σβήσει μία φορά στο τέλος.
ΈΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Εσείς που είστε άλλη περιοχή κι άλλη περίπτωση, το κάνετε αλλιώς και κάνετε πολύ καλά γιατί έχετε άλλες ανάγκες. Με γεια σας, με χαρά σας. Πολύ καλά κάνετε.
Καλή συνέχεια.
για να ειναι κατοικισιμο, πρεπει να ειναι μονιμα αναμμενο. οκ, δεκτο. κατανοητο.
το ποιο οικονομικα, που κολλαει; πιο οικονομικα σε συγκριση με τι; αφου η παραπανω προταση δεν αφηνει αλλη επιλογη περα απο το να ειναι μονιμα αναμμενο.
ποιο οικονομικα, λεγαμε νωριτερα, σε συγκριση με τη διακοπτομενη. αν με διακοπτομενη κρυωνεις, απλως δεν ειναι επιλογη, δεν τη χρησιμοποιεις. καλα κανεις.
αν, οταν, οπου, ειναι επιλογη, μπορουμε να συζητησουμε για το τι ειναι ποιο οικονομικο.
για παραδειγμα αρχες και τελος της σαιζον, οταν εχει 25αρια το μεσημερι, και κρυο μονο το βραδυ, ειναι αντιοικονομικο να ειναι μονιμα αναμμενη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δηλαδη αληθεια τωρα, εχεις την εντυπωση οτι δεν το ξερω; εχω δωσει τετοια εικονα;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:35το ερωτημα ουσιας ειναι αν ειναι συμφερον να εχεις αναμμενη τη θερμανση ολη μερα, η τα 3/8 της μερας. προσοχη, της μερας, οχι των ημερων.
![]()
![]()
Είναι σαν να μου λες, πως βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και δεν παίρνεις το πόδι από το γκάζι μέχρι που να το σβήσεις.
Είσαι σοβαρός;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τότε γιατί είσαι τόσο κολλημένος που το αγνοείς και τα κάνεις όλα μπουρδέλο;Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:00δηλαδη αληθεια τωρα, εχεις την εντυπωση οτι δεν το ξερω; εχω δωσει τετοια εικονα;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:35
το ερωτημα ουσιας ειναι αν ειναι συμφερον να εχεις αναμμενη τη θερμανση ολη μερα, η τα 3/8 της μερας. προσοχη, της μερας, οχι των ημερων.
![]()
![]()
Είσαι σοβαρός;
-
stergiosbik
Αφου δεν εχουν ιδεα για το τι λεμε.Δεν καταλαβαινουν καν τι σημαινει πραγματικα συνεχομενη ή διακοπτομενη θερμανση αλλα εχουν και αποψη.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:50Αυτό εννοούσα όταν έλεγα στην Σέσιλι πως κι ο δικός μας διακοπτόμενα δούλευε, γιατί δεν γίνεται να δουλεύει συνέχεια, αλλά πρέπει να το διευκρινίσεις γιατί παρεξηγούνται.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:43Ρε συ τι ασχολεισαι;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41
Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Είσαι σοβαρός;
Αυτοι οταν ακουνε συνεχομενη θερμανση νομιζουν οτι ο καυστηρας δουλευει ανευ διακοπης ολο το 24ωρο.
δηλαδη κι εσυ νομιζεις οτι δεν ξερω τι ειναι θερμοστατης και πως λειτουργει; μοιαζω για φιλολογος;stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:43Ρε συ τι ασχολεισαι;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:35
![]()
![]()
Είσαι σοβαρός;
- Cecily Anne
Γιατί ψευδως για να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση κάνεις τα λόγια του αχταρμα μπας και βγεις από πάνω. Είναι η τρίτη φορά που μετράω. Μια στην τόνισε ο Ερμής, μια εγώ. Αυτή η τρίτη.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:02Τότε γιατί είσαι τόσο κολλημένος που το αγνοείς και τα κάνεις όλα μπουρδέλο;Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:00δηλαδη αληθεια τωρα, εχεις την εντυπωση οτι δεν το ξερω; εχω δωσει τετοια εικονα;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41
Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Είσαι σοβαρός;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για Ολυμπο μου λέγανε, για Τρίπολη, για κάποιο άλλο μερος, δεν θυμαμαι ακριβώς.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:55Ίδιο είναι το λεκανοπέδιο με τον Όλυμπο. Ίδιες συνθήκες, ίδιο μικροκλίμα, ίδιο υψόμετρο, ίδια όλα. Μέχρι την χλωρίδα και την πανίδα. Γιατί να μην τα συγκρίνουμε;vantono έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:53 Αυτή ηταν η χιονάρα που θα επεφτε στο κεντρο, τελικά? Πνιγηκαμε στο χιονι ρε παιδια![]()
Ρόμπα οι απανταχού "ειδικοί".
Ας συζητήσουμε για καυστήρες και τζάκια και αντλίες θερμότητας, πολυ πιο ον τοπικ είμαστε με αυτα παρά με την κακοκαιρία.![]()
Αλλα ναι, θυμαμαι πως και η Τρίπολη αναφέρθηκε, που εκει βρέχει και καλοκαίρι με καύσωνα, βασικά βρέχει 360 μέρες το χρόνο.
Αρα αφού βρέχει καπου και μετά χιονιζει κιολας, αυτό θα γινοταν ντε φάκτο και στην Αθήνα. Που δεν εχει ξανασυμβεί ποτέ όσο θυμαμαι. Και δεν μιλαμε οτι εριξε κανενα ψιλοβροχάκι/χιονονεράκι το βραδυ της Κυριακης, αλλά κανονική βρόχα. Σοβαρό χιονι έτσι δεν θα κατέβαινε, εγώ το θεωρουσα δεδομένο.
-
stergiosbik
Το λογικο ειναι να καταλαβαινεις.Δεν εισαι κανας χαζος.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:00δηλαδη αληθεια τωρα, εχεις την εντυπωση οτι δεν το ξερω; εχω δωσει τετοια εικονα;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:41Δεν είναι τζάκι να καίει συνεχόμενα, είναι λέβητας με ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:35
![]()
![]()
Είσαι σοβαρός;
Δεν ειναι λογικο ομως να επιμενεις σε κατι,οταν οι αρμοδιοι επιστημονες εχουν αποφανθει εδω και χρονια.
-
stergiosbik
Εισαι μηχανολογος;Ναι ή ου καλο μου κοριτσι;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:03Γιατί ψευδως για να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση κάνεις τα λόγια του αχταρμα μπας και βγεις από πάνω. Είναι η τρίτη φορά που μετράω. Μια στην τόνισε ο Ερμής, μια εγώ. Αυτή η τρίτη.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:02Τότε γιατί είσαι τόσο κολλημένος που το αγνοείς και τα κάνεις όλα μπουρδέλο;Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:00
δηλαδη αληθεια τωρα, εχεις την εντυπωση οτι δεν το ξερω; εχω δωσει τετοια εικονα;
- Cecily Anne
Είμαι μηχανικός. Με δίπλωμα. Εσύ ?stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:05Εισαι μηχανολογος;Ναι ή ου καλο μου κοριτσι;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:03Γιατί ψευδως για να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση κάνεις τα λόγια του αχταρμα μπας και βγεις από πάνω. Είναι η τρίτη φορά που μετράω. Μια στην τόνισε ο Ερμής, μια εγώ. Αυτή η τρίτη.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:02
Τότε γιατί είσαι τόσο κολλημένος που το αγνοείς και τα κάνεις όλα μπουρδέλο;
μαλιστα.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:45
Θες να σου συγκρίνω τον λέβητα πετρελαίου του πατέρα μου σε μονοκατοικία στην Ημαθία με χειρότερο χειμώνα απ'τον δικό μου; Περισσότερη υγρασία, χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Το είχε διακοπτόμενο και το έκανε συνεχές γιατί κατάλαβε κι αυτός πως δεν γλυτώνει ΤΙΠΟΤΑ, ίσα-ίσα που κόβει από την ζέστη του.
σιγα σιγα, φευγουμε απο το πληρωνεις τα 3πλασια, και φτανουμε στο δε γλυτωνει τιποτα, δηλαδη πληρωνει τα ιδια.
εχουμε λιγο δρομο ακομη, αλλα σε καλη πορεια ειμαστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις