να δούνε μάλλον ποιος θα υπερισχυσει ως προς την σωματική δύναμη. κακώς βέβαια, γιατί εδώ στα φόρουμ μετραμε μονάχα το πνευματικό μας εύρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:29Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:25καλά σου είπε. οι φορουμοσυναξεις είναι λειτουργίες ιερές, τόποι ειρήνης, συζητησης, συμφιλίωσης. εμπειρίες εκστατικες όπως τα Ελευσίνια μυστήρια. δεν έχουν θέση εκει εχθροπραξίες. αλλιώς αν είναι να το κάνουμε εδω fight club.Otto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2023, 23:08
Τι ψυχραιμία; Τα ίδια μου έλεγε και η άλλη λουλού το 2009 (απο κοντά να μου τα λες κλπ) και όταν εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι σε φορουμομαζωξη που είχαμε κάνει κάποιοι, και του είπα να πάμε επί τόπου παραπέρα να το λύσουμε μου έλεγε ότι "χαλάω την παρέα και εδώ βγήκαμε να περάσουμε καλά".
![]()
Τι ακριβώς θα επιλυθεί δηλαδή, θα αλλάξει άποψη όποιος τις φάει; "Α, αφού μου έσπασε τη μύτη, τελικά καλό παιδί, τον είχα παρεξηγήσει".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω πως ορίζει κανείς την "πρωτιά" και το τι συνιστά "αού αού", λέω για τη σημασία της φράσης "να το λύσουμε". Δεν βλέπω να λύνεται κάτι, ίσως να ικανοποιείται κάποιος εγωϊσμός, μέχρι εκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:34Aν αυτός με τη σπασμένη μύτη ξεκίνησε πρώτος τα αου αου στο πχόρουμ, σαφώς και είναι ένας μαλάκας που τις έφαγε και τίποτα παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:29Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:25
καλά σου είπε. οι φορουμοσυναξεις είναι λειτουργίες ιερές, τόποι ειρήνης, συζητησης, συμφιλίωσης. εμπειρίες εκστατικες όπως τα Ελευσίνια μυστήρια. δεν έχουν θέση εκει εχθροπραξίες. αλλιώς αν είναι να το κάνουμε εδω fight club.![]()
Τι ακριβώς θα επιλυθεί δηλαδή, θα αλλάξει άποψη όποιος τις φάει; "Α, αφού μου έσπασε τη μύτη, τελικά καλό παιδί, τον είχα παρεξηγήσει".
Το να συνεχίσει πάντως τα ίδια αου αου στο πχόρουμ, χλωμό.
Ναι, αλλά μετά τις εξωπχορουμικές συναντήσεις αλλάζουν και οι μετρήσεις για το πνευματικό εύρος και όχι μόνον.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:36να δούνε μάλλον ποιος θα υπερισχυσει ως προς την σωματική δύναμη. κακώς βέβαια, γιατί εδώ στα φόρουμ μετραμε μονάχα το πνευματικό μας εύρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:29Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:25
καλά σου είπε. οι φορουμοσυναξεις είναι λειτουργίες ιερές, τόποι ειρήνης, συζητησης, συμφιλίωσης. εμπειρίες εκστατικες όπως τα Ελευσίνια μυστήρια. δεν έχουν θέση εκει εχθροπραξίες. αλλιώς αν είναι να το κάνουμε εδω fight club.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αν είναι έτσι, να το κάνουμε εδώ fight club ,και να πλακωνόμαστε δεξιοί αριστεροί.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:39Ναι, αλλά μετά τις εξωπχορουμικές συναντήσεις αλλάζουν και οι μετρήσεις για το πνευματικό εύρος και όχι μόνον.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:36να δούνε μάλλον ποιος θα υπερισχυσει ως προς την σωματική δύναμη. κακώς βέβαια, γιατί εδώ στα φόρουμ μετραμε μονάχα το πνευματικό μας εύρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:29
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε".![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
μην κλαις σεση που ελεγες μαλακιες για το ροδόπης, δεν πειράζει τόσο πολύ σιγα.
- Cecily Anne
Πες κι άλλες ψευτιές ΜΠΙΝΕ.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 01:36 μην κλαις σεση που ελεγες μαλακιες για το ροδόπης, δεν πειράζει τόσο πολύ σιγα.
Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 21:01
Όχι, δεν φτάνει αυτό, σωστότατο να είναι το γάλα, απλά δεν μπορούν να έχουν δικαίωμα στο όνομα φέτα όλες οι περιοχές. Εμείς παράδειγμα δεν μπορούμε να βαφτίσουμε τη φέτα φέτα, απαγορεύεται, τη βαφτίζουμε λευκό τυρί. Fun fact, στέλνουμε γάλα συχνά στη Λάρισσα για να καλύψει τις ποσότητες παραγωγής φέτας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε ναι , αυτες τις μαλακίες λεω και εγω, τις ασχετες με την ροδόπη. Δεν πειράζει, το κανεις συχνά έτσι και αλλιως,
- Cecily Anne
Εδώ συμφωνούμε.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 01:37 ε ναι , αυτες τις μαλακίες λεω και εγω, τις ασχετες με την ροδόπη. Δεν πειράζει, το κανεις συχνά έτσι και αλλιως,
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
α γιαυτο δεν διαβάζεις πριν απαντησεις, περιορισμένη ικανότητα ε; σορυ τότε.
- Cecily Anne
Πες κι άλλες ψευτιές ΜΠΙΝΕ.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 01:39 α γιαυτο δεν διαβάζεις πριν απαντησεις, περιορισμένη ικανότητα ε; σορυ τότε.
Όχι, δεν φτάνει αυτό, σωστότατο να είναι το γάλα, απλά δεν μπορούν να έχουν δικαίωμα στο όνομα φέτα όλες οι περιοχές. Εμείς παράδειγμα δεν μπορούμε να βαφτίσουμε τη φέτα φέτα, απαγορεύεται, τη βαφτίζουμε λευκό τυρί. Fun fact, στέλνουμε γάλα συχνά στη Λάρισσα για να καλύψει τις ποσότητες παραγωγής φέτας.
περιορισμένης ικανότητας φιλόλογε, εδώ απάντησες, αλλα οκ μπορει απλα να μην μπορεις και καλυτερα τελικά.
axilmar έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:51Εχει καμμια σημασια εαν ειναι αγελαδινο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 07:14Η Θράκη είναι στην ΠΟΠ ,οπότε κάλλιστα παράγει φέτα (όπως και η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, η Λέσβος και η Κεφαλονιά)axilmar έγραψε: 05 Φεβ 2023, 03:49 Εχει λευκο τυρι Ροδοπης κατω απο 10€ ευρω. Δεν το λενε φετα, δεν ξερω γιατι, παντως σαν φετα ειναι.
Συνεπώς παίζει να είναι αγελαδινό το τυρί σου.
- Cecily Anne
Πες κι άλλες ψευτιές ΜΠΙΝΕ.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 01:42 περιορισμένης ικανότητας φιλόλογε, εδώ απάντησες, αλλα οκ μπορει απλα να μην μπορεις και καλυτερα τελικά.
axilmar έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:51Εχει καμμια σημασια εαν ειναι αγελαδινο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 07:14
Η Θράκη είναι στην ΠΟΠ ,οπότε κάλλιστα παράγει φέτα (όπως και η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, η Λέσβος και η Κεφαλονιά)
Συνεπώς παίζει να είναι αγελαδινό το τυρί σου.
φιλολογε δεν μπορεις να διαβασεις τι γραφει ο βραιν, ή το ειχες ταμα να τα πεις και εσύ και εισαι σε αρνηση;
- Cecily Anne
Πες κι άλλες ψευτιές ΜΠΙΝΕ. Περιμένω συγγνώμη για της ΨΕΥΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗΣ. Είπαμε δε φτάνει να αλλάξεις την παραμύθα στο ότι συμφωνώ με τον μπρέιν.enaon έγραψε: 07 Φεβ 2023, 01:45 φιλολογε δεν μπορεις να διαβασεις τι γραφει ο βραιν, ή το ειχες ταμα να τα πεις και εσύ και εισαι σε αρνηση;
οκ δεν μπορεις μαλλον, οπότε και μαλακιες ελεγες, και το τελευταίο πόστ σημερα θα ειναι ενα δικό μου που θα στο θυμίζει. Ετσι πανε αυτα αν εισαι κολλημένος βεβαια, κρίμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania