!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:27
don't speak έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:26
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:31 Εικόνα

:bttp:
Ήθελα και εγώ να φτιάξω, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα τα αφήσω στο ψυγείο (έξω το ίδιο είναι) να φουσκώσουν ή σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί τα πρώτα αργούν, θα ψηθούν μεθαύριο και τα δεύτερα θέλουν και λίγο καλοριφέρ για να ψηθούν σήμερα.
Αν τα πετυχαίνεις με ίνες, όπως των ζαχαροπλαστείων, παρακαλούμε να μας βάλεις συνταγή.
Εγώ δεν ξέρω ούτε αυγό να βράζω, αλλά θα την προωθήσω στον σύντροφο που ασχολείται.
Ποιόν, αυτόν που το μπούτι του σου θυμίζει το δικό σου;
Yippie Kay Yay
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:27
don't speak έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:26

Ήθελα και εγώ να φτιάξω, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα τα αφήσω στο ψυγείο (έξω το ίδιο είναι) να φουσκώσουν ή σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί τα πρώτα αργούν, θα ψηθούν μεθαύριο και τα δεύτερα θέλουν και λίγο καλοριφέρ για να ψηθούν σήμερα.
Αν τα πετυχαίνεις με ίνες, όπως των ζαχαροπλαστείων, παρακαλούμε να μας βάλεις συνταγή.
Εγώ δεν ξέρω ούτε αυγό να βράζω, αλλά θα την προωθήσω στον σύντροφο που ασχολείται.
Όλα τα θυμάσαι βλέπω. Ναι αυτόν.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Χιόνια στο ηλιοβασίλεμα :lol:

Εικόνα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

vatraxos έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:42 Χιόνια στο ηλιοβασίλεμα :lol:

Εικόνα
Και κάπου πίσω από το φορτηγό, αχνοφαίνεται ένας χιονάνθρωπος
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 22:32
Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2023, 21:19
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 19:00
Spoiler

:003:
[user]feindflug[/user]
Έλα, δικέ μου...
Γυρνάω τους δρόμους και η μοναξιά με τραβάει από το μανίκι, δικέ μου
Εγώ παλεύω με τον εαυτό μου και χάνω, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

Feindflug έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:46
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 22:32
Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2023, 21:19
Έλα, δικέ μου...
Γυρνάω τους δρόμους και η μοναξιά με τραβάει από το μανίκι, δικέ μου
Εγώ παλεύω με τον εαυτό μου και χάνω, δικέ μου.
το θετικό δικέ μου είναι ότι σε κάθε περίπτωση, βγαίνεις κερδισμένος
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

antaras έγραψε: 06 Φεβ 2023, 15:57
Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 15:50
Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 14:49

Eίπε η Αντάρας που έγραψε λίγο παραπάνω ότι ενώ είναι σε κρύο περιβάλλον, λειτουργεί διακοπτόμενη θέρμανση, αυτό δηλαδή που λέμε εμείς. :smt005:
Antaras - Antares είναι δύο διαφορετικά μέλη.

Αποφασίστε τελικά παιδιά τι συμφέρει,να ξέρουμε να ανάψουμε ή να κάνουμε σεξ για να ζεσταθούμε.
Σεξ διπλα στο αναμενο τζακι πανω σε κοκκινη βελεντζα κοκκινο κρασι στα ποτηρια και μουσικουλα κατα τον ποθο σας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:31
Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:27

Όλα τα θυμάσαι βλέπω. Ναι αυτόν.
:lol:
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 13:25 Ας πάρω την υπόθεση της 8ωρη λειτουργία κάπου στους 20℃. Και; 5 λίτρα τη μέρα κοντά;
ενας καυστήρας για 14 διαμερίσματα στα βόρεια θα είναι 15 λίτρα την ώρα- πανω απο 140χιλ θερμίδες- και ανάλογα με την υποδομή σε σωληνώσεις ειναι πιθανό να στέλνει νερά σε όλους τους ορόφους ακόμα και αν ζητάνε μονο 3-4 διαμερίσματα απο τα 14. Αυτοι οι 3-4 θα πληρώνουν να ζεσταίνουν τα μπετά όλων και θα εχουν τόσα σταματήματα στον καυστηρα που η απόδοση θα ειναι μέτρια.

η υποδομή γενικά είναι στην νοοτροπία "βαλε κυρ στέφανε", πολλές θερμίδες να νικήσουν τις απώλειες, αλλα θελει συμμέτοχή απο όλους 8ωρο αλλιως κόβουν όλοι γιατι ειναι ασύμφορο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Σωπάτε καλέ.

Γίνονται τέτοια πράγματα στα βόρεια;

Λέτε να είχαμε και απώλειες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:57 Σωπάτε καλέ.

Γίνονται τέτοια πράγματα στα βόρεια;

Λέτε να είχαμε και απώλειες;
:lol:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:38
Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 13:25 Ας πάρω την υπόθεση της 8ωρη λειτουργία κάπου στους 20℃. Και; 5 λίτρα τη μέρα κοντά;
ενας καυστήρας για 14 διαμερίσματα στα βόρεια θα είναι 15 λίτρα την ώρα- πανω απο 140χιλ θερμίδες- και ανάλογα με την υποδομή σε σωληνώσεις ειναι πιθανό να στέλνει νερά σε όλους τους ορόφους ακόμα και αν ζητάνε μονο 3-4 διαμερίσματα απο τα 14. Αυτοι οι 3-4 θα πληρώνουν να ζεσταίνουν τα μπετά όλων και θα εχουν τόσα σταματήματα στον καυστηρα που η απόδοση θα ειναι μέτρια.

η υποδομή γενικά είναι στην νοοτροπία "βαλε κυρ στέφανε", πολλές θερμίδες να νικήσουν τις απώλειες, αλλα θελει συμμέτοχή απο όλους 8ωρο αλλιως κόβουν όλοι γιατι ειναι ασύμφορο.
Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:07 Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;
ειναι ερώτηση φιλόλογου αυτή, απλά το αναφέρω.

εχουν πολλά σημασία, αλλά ξέρεις οτι μεγαλο δελτα ειναι μεγάλη μεταφορά ενέργειας πρός τα μπετά των τρίτων, οπότε η λογική λεει οτι αν εισαι ολη μερα στο σπίτι θα κατεβασεις θερμοκρασία στα νερα του καυστήρα και θα τον αφήσεις ανοικτό, που δεν θα ειναι ανοικτός βεβαια, θα τρελαθει στα αναψε σβήσε. Θα δώσεις περισότερα χρήματα αλλά θα λάβεις αναλογικά περισσότερες θερμίδες, ο λόγος κόστους/θερμίδας θα ειναι καλύτερος απο αν τον αναβες μια ωρα την μερα μονο.

αλλά χάνεις το νόημα λίγο, οι υπολογισμοι σου ειναι επιμερισμός σε σύστημα που όλοι συμμετέχουν. Αν δεν συμμετέχουν όλοι δεν εχει νόημα να αναβεις καυστήρα κεντρικό σε παγωμένο κτίριο για εσένα μόνο για λίγο, είναι σαν να πηγαινεις με την νταλίκα στο περίπτερο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:20
Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:07 Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;
ειναι ερώτηση φιλόλογου αυτή, απλά το αναφέρω.

εχουν πολλά σημασία, αλλά ξέρεις οτι μεγαλο δελτα ειναι μεγάλη μεταφορά ενέργειας πρός τα μπετά των τρίτων, οπότε η λογική λεει οτι αν εισαι ολη μερα στο σπίτι θα κατεβασεις θερμοκρασία στα νερα του καυστήρα και θα τον αφήσεις ανοικτό, που δεν θα ειναι ανοικτός βεβαια, θα τρελαθει στα αναψε σβήσε. Θα δώσεις περισότερα χρήματα αλλά θα λάβεις αναλογικά περισσότερες θερμίδες, ο λόγος κόστους/θερμίδας θα ειναι καλύτερος απο αν τον αναβες μια ωρα την μερα μονο.

αλλά χάνεις το νόημα λίγο, οι υπολογισμοι σου ειναι επιμερισμός σε σύστημα που όλοι συμμετέχουν. Αν δεν συμμετέχουν όλοι δεν εχει νόημα να αναβεις καυστήρα κεντρικό σε παγωμένο κτίριο για εσένα μόνο για λίγο, είναι σαν να πηγαινεις με την νταλίκα στο περίπτερο.
Η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρη. θα πληρώνεις πιο πολλά ναί ή όχι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι αυτο λεω, ειναι ερώτηση φιλόλογου, μπορεις να μην το αναψεις καθόλου, να πουλήσεις τα σώματα και να βγαλεις κέρδος. Οπότε η ερώτηση πρέπει να είναι πότε κοστίζει λιγότερο η θερμίδα την οποία υποτίθεται θέλεις ολη την ημέρα, η απαντηση εναι 24ωρο με χαμιλά νερά, μέχρι να βαλεις αυτόνομη γιατί εχεις μπλέξει αν δεν αναβουν όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Φεβ 2023, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”