Ποιόν, αυτόν που το μπούτι του σου θυμίζει το δικό σου;Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:27Αν τα πετυχαίνεις με ίνες, όπως των ζαχαροπλαστείων, παρακαλούμε να μας βάλεις συνταγή.don't speak έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:26Ήθελα και εγώ να φτιάξω, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα τα αφήσω στο ψυγείο (έξω το ίδιο είναι) να φουσκώσουν ή σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί τα πρώτα αργούν, θα ψηθούν μεθαύριο και τα δεύτερα θέλουν και λίγο καλοριφέρ για να ψηθούν σήμερα.
Εγώ δεν ξέρω ούτε αυγό να βράζω, αλλά θα την προωθήσω στον σύντροφο που ασχολείται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Yippie Kay Yay
Όλα τα θυμάσαι βλέπω. Ναι αυτόν.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:27Ποιόν, αυτόν που το μπούτι του σου θυμίζει το δικό σου;Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:27Αν τα πετυχαίνεις με ίνες, όπως των ζαχαροπλαστείων, παρακαλούμε να μας βάλεις συνταγή.don't speak έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:26
Ήθελα και εγώ να φτιάξω, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα τα αφήσω στο ψυγείο (έξω το ίδιο είναι) να φουσκώσουν ή σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί τα πρώτα αργούν, θα ψηθούν μεθαύριο και τα δεύτερα θέλουν και λίγο καλοριφέρ για να ψηθούν σήμερα.
Εγώ δεν ξέρω ούτε αυγό να βράζω, αλλά θα την προωθήσω στον σύντροφο που ασχολείται.
Χιόνια στο ηλιοβασίλεμα

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Και κάπου πίσω από το φορτηγό, αχνοφαίνεται ένας χιονάνθρωπος
Εγώ παλεύω με τον εαυτό μου και χάνω, δικέ μου.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 22:32Γυρνάω τους δρόμους και η μοναξιά με τραβάει από το μανίκι, δικέ μου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
το θετικό δικέ μου είναι ότι σε κάθε περίπτωση, βγαίνεις κερδισμένοςFeindflug έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:46Εγώ παλεύω με τον εαυτό μου και χάνω, δικέ μου.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 22:32Γυρνάω τους δρόμους και η μοναξιά με τραβάει από το μανίκι, δικέ μου
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
antaras έγραψε: 06 Φεβ 2023, 15:57Σεξ διπλα στο αναμενο τζακι πανω σε κοκκινη βελεντζα κοκκινο κρασι στα ποτηρια και μουσικουλα κατα τον ποθο σαςΚαρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 15:50Antaras - Antares είναι δύο διαφορετικά μέλη.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 14:49
Eίπε η Αντάρας που έγραψε λίγο παραπάνω ότι ενώ είναι σε κρύο περιβάλλον, λειτουργεί διακοπτόμενη θέρμανση, αυτό δηλαδή που λέμε εμείς.![]()
Αποφασίστε τελικά παιδιά τι συμφέρει,να ξέρουμε να ανάψουμε ή να κάνουμε σεξ για να ζεσταθούμε.

Yippie Kay Yay
ενας καυστήρας για 14 διαμερίσματα στα βόρεια θα είναι 15 λίτρα την ώρα- πανω απο 140χιλ θερμίδες- και ανάλογα με την υποδομή σε σωληνώσεις ειναι πιθανό να στέλνει νερά σε όλους τους ορόφους ακόμα και αν ζητάνε μονο 3-4 διαμερίσματα απο τα 14. Αυτοι οι 3-4 θα πληρώνουν να ζεσταίνουν τα μπετά όλων και θα εχουν τόσα σταματήματα στον καυστηρα που η απόδοση θα ειναι μέτρια.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 13:25 Ας πάρω την υπόθεση της 8ωρη λειτουργία κάπου στους 20℃. Και; 5 λίτρα τη μέρα κοντά;
η υποδομή γενικά είναι στην νοοτροπία "βαλε κυρ στέφανε", πολλές θερμίδες να νικήσουν τις απώλειες, αλλα θελει συμμέτοχή απο όλους 8ωρο αλλιως κόβουν όλοι γιατι ειναι ασύμφορο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σωπάτε καλέ.
Γίνονται τέτοια πράγματα στα βόρεια;
Λέτε να είχαμε και απώλειες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:57 Σωπάτε καλέ.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Cecily Anne
Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;enaon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:38ενας καυστήρας για 14 διαμερίσματα στα βόρεια θα είναι 15 λίτρα την ώρα- πανω απο 140χιλ θερμίδες- και ανάλογα με την υποδομή σε σωληνώσεις ειναι πιθανό να στέλνει νερά σε όλους τους ορόφους ακόμα και αν ζητάνε μονο 3-4 διαμερίσματα απο τα 14. Αυτοι οι 3-4 θα πληρώνουν να ζεσταίνουν τα μπετά όλων και θα εχουν τόσα σταματήματα στον καυστηρα που η απόδοση θα ειναι μέτρια.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 13:25 Ας πάρω την υπόθεση της 8ωρη λειτουργία κάπου στους 20℃. Και; 5 λίτρα τη μέρα κοντά;
η υποδομή γενικά είναι στην νοοτροπία "βαλε κυρ στέφανε", πολλές θερμίδες να νικήσουν τις απώλειες, αλλα θελει συμμέτοχή απο όλους 8ωρο αλλιως κόβουν όλοι γιατι ειναι ασύμφορο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειναι ερώτηση φιλόλογου αυτή, απλά το αναφέρω.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:07 Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;
εχουν πολλά σημασία, αλλά ξέρεις οτι μεγαλο δελτα ειναι μεγάλη μεταφορά ενέργειας πρός τα μπετά των τρίτων, οπότε η λογική λεει οτι αν εισαι ολη μερα στο σπίτι θα κατεβασεις θερμοκρασία στα νερα του καυστήρα και θα τον αφήσεις ανοικτό, που δεν θα ειναι ανοικτός βεβαια, θα τρελαθει στα αναψε σβήσε. Θα δώσεις περισότερα χρήματα αλλά θα λάβεις αναλογικά περισσότερες θερμίδες, ο λόγος κόστους/θερμίδας θα ειναι καλύτερος απο αν τον αναβες μια ωρα την μερα μονο.
αλλά χάνεις το νόημα λίγο, οι υπολογισμοι σου ειναι επιμερισμός σε σύστημα που όλοι συμμετέχουν. Αν δεν συμμετέχουν όλοι δεν εχει νόημα να αναβεις καυστήρα κεντρικό σε παγωμένο κτίριο για εσένα μόνο για λίγο, είναι σαν να πηγαινεις με την νταλίκα στο περίπτερο.
- Cecily Anne
Η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρη. θα πληρώνεις πιο πολλά ναί ή όχι;enaon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:20ειναι ερώτηση φιλόλογου αυτή, απλά το αναφέρω.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2023, 19:07 Εσύ, αν οι ίδιοι 3-4 στην ίδια πολυκατοικία με τα 14 διαμερίσματα καίγανε όλη μέρα, πιστεύεις θα ήταν καλύτερα;
εχουν πολλά σημασία, αλλά ξέρεις οτι μεγαλο δελτα ειναι μεγάλη μεταφορά ενέργειας πρός τα μπετά των τρίτων, οπότε η λογική λεει οτι αν εισαι ολη μερα στο σπίτι θα κατεβασεις θερμοκρασία στα νερα του καυστήρα και θα τον αφήσεις ανοικτό, που δεν θα ειναι ανοικτός βεβαια, θα τρελαθει στα αναψε σβήσε. Θα δώσεις περισότερα χρήματα αλλά θα λάβεις αναλογικά περισσότερες θερμίδες, ο λόγος κόστους/θερμίδας θα ειναι καλύτερος απο αν τον αναβες μια ωρα την μερα μονο.
αλλά χάνεις το νόημα λίγο, οι υπολογισμοι σου ειναι επιμερισμός σε σύστημα που όλοι συμμετέχουν. Αν δεν συμμετέχουν όλοι δεν εχει νόημα να αναβεις καυστήρα κεντρικό σε παγωμένο κτίριο για εσένα μόνο για λίγο, είναι σαν να πηγαινεις με την νταλίκα στο περίπτερο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ναι αυτο λεω, ειναι ερώτηση φιλόλογου, μπορεις να μην το αναψεις καθόλου, να πουλήσεις τα σώματα και να βγαλεις κέρδος. Οπότε η ερώτηση πρέπει να είναι πότε κοστίζει λιγότερο η θερμίδα την οποία υποτίθεται θέλεις ολη την ημέρα, η απαντηση εναι 24ωρο με χαμιλά νερά, μέχρι να βαλεις αυτόνομη γιατί εχεις μπλέξει αν δεν αναβουν όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Φεβ 2023, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις