!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ..με πολλους νεκρούς

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ..με πολλους νεκρούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:51
foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:47
stergiosbik έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:08 Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
Ποιον ενόχλησε;
Ο θάνατος των νεκρών πιλότων μας προχθές,αλλά και τόσων άλλων,έχει υπεύθυνο και αυτός είναι οι Τούρκοι.
Όταν ψάχναμε τα νεκρά σώματα τους αυτοί δεν εδειξαν κανέναν σεβασμό,και συνέχισαν τις παραβιασεις!
Λόγω αυτού του ακηρυχτου πολέμου η πατρίδα μας έχει τόσες ανθρώπινες απώλειες και εν μέρει λόγω αυτού βρίσκεται σε αυτή την οικονομική κατάσταση που είναι!
Οπότε ναι,στ αρχιδια μας για τους βρωμιάρηδες.
Αν θέλουν συμπόνοια και ανθρωπινη συμπεριφορά ας συμπεριφερθούν πρώτα αυτοί ως πολιτισμένοι και λογικοί και μετά ας πάρουν όλη την βοήθεια μας.
Κατ' αρχάς εκεί που έγινε ο σεισμός είναι η επαρχία της Αλεξανδρέττας που κατέλαβαν οι Τούρκοι το 1939 και οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Άραβες, Κούρδοι και Ασσύριοι, οι καταστροφές χτύπησαν δυσανάλογα περιοχές που ψηφίζουν αντιπολιτευτικά κόμματα γιατί είναι οι πιο φτωχές και παρατημένες από το κράτος καθώς και τρώγλες προσφύγων.

Δεύτερον ο ακήρυχτος πόλεμος είναι και από τη δικιά μας μεριά, προσπαθούμε και οι δύο να βάλουμε χέρι στο Αιγαίο, man up to it αντί να κάνεις σα γκομενίτσα που όλο φταινε οι άλλοι.
Τι εννοείς να βάλουμε χέρι στο Αιγαίο, αφού δικό μας είναι εκτός από μια στενή λωρίδα κοντά στα τουρκικά παράλια.
Μπορεί να εννοεί ότι δεν πήρε τα χάπια του σήμερα το πρωί;
Ποιος ξέρει;
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2023, 13:28
giorgos mpekos έγραψε: 06 Φεβ 2023, 12:59 σήμερα ήμαστε αύριο δεν ήμαστε
:goodpost:
:+1:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

killzone έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:49 Τι γινετε ρε σεις :o

https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/sta ... 2624067585
Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν νομιζω οτι ακουσα τουρκικα σε αυτο το βιντεο.

Πιο πολυ για γλωσσα νοτιοανατολικης ασιας μου εκανε οτι προφτασα να πιασω παρα για τουρκικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 06 Φεβ 2023, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

George_V έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:54

Πιο πολυ για γλωσσα νοτιοανατολικης ασιας μου εκανε οτι προφτασα να πιασω παρα για τουρκικα.
ειναι 2η φορα που βλεπω βιντεο με τσουναμι και μου κανει εντυπωση μπορει να προκαλεσει τσουναμι το Αιγαιο ; :smt017
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

killzone έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:55

ειναι 2η φορα που βλεπω βιντεο με τσουναμι και μου κανει εντυπωση μπορει να προκαλεσει τσουναμι το Αιγαιο ; :smt017
Oλόκληρος μινωικός πολιτισμός καταστράφηκε από τσουνάμι έπειτα από την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
George_V

killzone έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:55

Ανετα.

Μinoan eruption tsunami. Κατεστρεψε τις βορειες ακτές της Κρητης.

Και στη Μεσογειο μπορεις να εχεις τσουναμι. Οπως το τσουναμι υψους 15 μετρων που βυθισε το Βρουχείο στην Αλεξάνδρεια το 365 μετα τον σεισμο 9+ Ριχτερ στην Κρητη και εκανε το Παλάτι της Κλεοπατρας βιλλα για τα ψάρια. Ακομα ψαρευουν αγάλματα και κομματια του απο εκει μεσα.

Οσο για το βιντεο ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν ειναι Τουρκια. Ειναι απο καποια χωρα της νοτιοανατολικης Ασιας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Μια από τις ευθυγραμμίσεις που θέλει προσοχή είναι αυτή του Νότιου αεραγωγού του διαμερίσματος του βασιλιά της μεγάλης πυραμίδος. Πότε θα φωτίσει ο Ήλιος κατά το καταμεσήμερο τον αεραγωγό; Μεθαύριο. Εδώ όμως ίσως έχουμε συσχέτιση με Ιερουσαλήμ και εξελίξεις εκεί. Γιατί; Διότι σήμερα ευθυγραμμίστηκε ο Ήλιος στην ίδια γωνία σε άλλον τόπο στην πυραμίδα της Ιερουσαλήμ, την κατεστραμμένη πυραμίδα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Υπαρχει πατερν εμφανως...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:39
Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:51
foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2023, 10:47

Κατ' αρχάς εκεί που έγινε ο σεισμός είναι η επαρχία της Αλεξανδρέττας που κατέλαβαν οι Τούρκοι το 1939 και οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Άραβες, Κούρδοι και Ασσύριοι, οι καταστροφές χτύπησαν δυσανάλογα περιοχές που ψηφίζουν αντιπολιτευτικά κόμματα γιατί είναι οι πιο φτωχές και παρατημένες από το κράτος καθώς και τρώγλες προσφύγων.

Δεύτερον ο ακήρυχτος πόλεμος είναι και από τη δικιά μας μεριά, προσπαθούμε και οι δύο να βάλουμε χέρι στο Αιγαίο, man up to it αντί να κάνεις σα γκομενίτσα που όλο φταινε οι άλλοι.
Τι εννοείς να βάλουμε χέρι στο Αιγαίο, αφού δικό μας είναι εκτός από μια στενή λωρίδα κοντά στα τουρκικά παράλια.
Μπορεί να εννοεί ότι δεν πήρε τα χάπια του σήμερα το πρωί;
Ποιος ξέρει;
:102:
Μαντεύω η γιαγιά ήρθε από Ασία και τώρα κάνουμε overcompensate ε;
Άβαταρ μέλους
George_V

axilmar έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:08
Υπαρχει πατερν εμφανως...
Οπου υπαρχει σεισμογενης περιοχη/ρηγμα θα εχεις και σεισμους.

Αυτο ειναι μια τυπικη καταγραφη μιας οποιαδηποτε μερας. Δεν υπαρχει μερα χωρις σεισμους στον πλανητη. Καθομαστε πανω σε πλακες που κολυμπανε σε μαγμα τι περιμενατε να γινει? Να καθομαστε σταθερα και ακουνητοι?
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52
Fairfax έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:47 Συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν ανθρώπους και κρίμα για τις τόσες περιουσίες που καταστράφηκαν. Για τους ψεκασμένους που κενέ ότι φταίνε οι αμερικανοί τι να πεις. Αντιστοίχως μπορούμε να πούμε ότι ο Ερντογαν «has lost the Mandate of Heaven»

Eννοειται οτι τετοιες φημες καλιεργουνται απο το ιδιο το καθεστως ΕΡντογαν με τους μηχανισμους του για να ηρωοποιηθει ο Ταγιπ στα ματια του λαου του, οτι οι κακοι Αμερικανοι μεχρι και σεισμους προκαλουν για να τον αποσταθεροοιησουν.

.
Εγώ όμως θυμούμαι ότι ανάλογα πράγματα έλεγαν διάφοροι και το 1999 στην Ελλάδα για τους δίδυμους σεισμούς Ελλάδος και Τουρκίας,όταν ο Ερντογάν μπαινόβγαινε στις τουρκικές φυλακές.Guess who; :lol:
Είναι γεγονός ότι ο Σημίτης τότε άρπαξε την ευκαιρία για να αλλάξει την ελληνική εξωτερική πολιτική στα ελληνοτουρκικά με βάση τον συναισθηματισμό από τους σεισμούς και να λήξει τον ανδρεοπαπανδρεικό αντιτουρκισμό.Μόνο το συναίσθημα όμως δεν έφθανε.Είχαν δημιουργηθεί και οι πολιτικές προυποθέσεις για αυτό με τη σύλληψη Οτσαλάν και την εκδίωξη των Σέρβων από το Κόσοβο προηγουμένως.Οι ισορροπίες πλέον έδειχναν ότι η προηγούμενη πολιτική ήταν αδιέξοδη.Το γεγονός ότι αυτά συνέβησαν ακριβώς πριν τους σεισμούς έκανε τους "εναλλακτικούς πατριώτες" :8) να μιλάνε για σεισμικά όπλα των Αμερικανών.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:12 Εγώ όμως θυμούμαι ότι ανάλογα πράγματα έλεγαν διάφοροι και το 1999 στην Ελλάδα για τους δίδυμους σεισμούς Ελλάδος και Τουρκίας,όταν ο Ερντογάν μπαινόβγαινε στις τουρκικές φυλακές.Guess who; :lol:
Είναι γεγονός ότι ο Σημίτης τότε άρπαξε την ευκαιρία για να αλλάξει την ελληνική εξωτερική πολιτική στα ελληνοτουρκικά με βάση τον συναισθηματισμό από τους σεισμούς και να λήξει τον ανδρεοπαπανδρεικό αντιτουρκισμό.Μόνο το συναίσθημα όμως δεν έφθανε.Είχαν δημιουργηθεί και οι πολιτικές προυποθέσεις για αυτό με τη σύλληψη Οτσαλάν και την εκδίωξη των Σέρβων από το Κόσοβο προηγουμένως.Οι ισορροπίες πλέον έδειχναν ότι η προηγούμενη πολιτική ήταν αδιέξοδη.Το γεγονός ότι αυτά συνέβησαν ακριβώς πριν τους σεισμούς έκανε τους "εναλλακτικούς πατριώτες" :8) να μιλάνε για σεισμικά όπλα των Αμερικανών.
Καλά.

Συγκεκριμένοι ολιγάριθμοι συνομωσιολόγοι τα έλεγαν αυτά, όπως πάντα. Άκου εναλλακτικοί πατριώτες, είσαι ο βασιλιάς των νεολογισμών :P
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

πατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:12
Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52
Fairfax έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:47 Συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν ανθρώπους και κρίμα για τις τόσες περιουσίες που καταστράφηκαν. Για τους ψεκασμένους που κενέ ότι φταίνε οι αμερικανοί τι να πεις. Αντιστοίχως μπορούμε να πούμε ότι ο Ερντογαν «has lost the Mandate of Heaven»

Eννοειται οτι τετοιες φημες καλιεργουνται απο το ιδιο το καθεστως ΕΡντογαν με τους μηχανισμους του για να ηρωοποιηθει ο Ταγιπ στα ματια του λαου του, οτι οι κακοι Αμερικανοι μεχρι και σεισμους προκαλουν για να τον αποσταθεροοιησουν.

.
Εγώ όμως θυμούμαι ότι ανάλογα πράγματα έλεγαν διάφοροι και το 1999 στην Ελλάδα για τους δίδυμους σεισμούς Ελλάδος και Τουρκίας,όταν ο Ερντογάν μπαινόβγαινε στις τουρκικές φυλακές.Guess who; :lol:
:smt005: Πάντα οι Αμερικάνοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”