Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:07That's the spirit. Έτσι σε θέλω κούκλα μου.Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:00Δύσκολο να μου ξαναρίξεις το οτιδήποτε γιατί ούτε παλιό άτομο είμαι, ούτε έχω μπαναριστεί. Χίλιες φορές απάντησα σε αυτές τις αηδίες που λένε κάποιοι, και όπως είπες και εσύ, ΓΚΩΣΑΜΕ.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:57
Το λέω αυτό γιατί μερικά απ'αυτά που πετάς κατά διαστήματα θυμίζουν παλιότερο άτομο με πέρμα. Πολύ, παρά πολύ.
Και επειδή είσαι καινούρια οφείλω να σε ενημερώσω πως αν περμαμπαναριστείς και ξαναμπείς, θα σου το ξαναρίξουμε.
Αλλά επειδή εδώ μέσα είναι βαρετά όπως ανέφερες και πριν λίγο, προτείνω να βρεις ένα χόμπι και να μην ασχολείσαι με βλακείες. Να κάνεις κάτι δημιουργικό και ενδιαφέρον.
τι έχεις μωρέ;
ο καυστηριατζής μου συμφωνούσε με σένα (και για αντίστοιχο σπίτι, επαρχία με συνεχή παρουσία ατόμων, σύγχρονη μόνωση)
οι μηχ μηχ με σένα, αλλά περιμένω ακόμα απάντηση από το φυτό της τάξης
γενικά είσαι παρεξηγησιάρα και σοκολατοαπόλυτη αλλά εδώ η σεσιλ πετάχτηκε, που πάντα κάνει δηλώσεις με περισσή ξιπασιά
αλλά η Καρολίνα πρήχτης;;;; η Καρολίνα; δεν υπάρχει πρήχτης που να απουσιάζει σάββατο βράδυ, είναι αντιεπιστημονικό αυτό που λες