!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

αν καποιος/α κρυβει πραγματα τις περισσοτερες φορες σημαινει οτι θα πει και ψεματα
και το ψεμα εχει κοντα ποδαρια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:35
Αλλα εκτιμω και την ειλικρινεια και τον αυτοσεβασμο...Το θεωρω υποτιμητικο για μενα να βγαινω εξω με την συντροφο και την παρεα της και να γνωριζουνε ολοι πραγματα γι'αυτην ενω εγω να εχω μαυρα μεσανυχτα και να παριστανω τον ερωτευμενο μαλακα που απαγορευετι να γνωριζει τετοια πραγματα γιατι δηυθεν δεν με αφορουν...

αφου δεν αφορουνε εμενα που μενω μαζι της γιατι αφορουνε τους φιλους και τις φιλες τους που τα γνωριζουνε;
Σωστός 100%

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:27
Αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με βιογραφικό, θέλω να πω ότι οκ στη περίπτωση της κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού είναι κάτι ιδιαίτερο. Η άλλη ας πούμε είτε σου το έλεγε είτε όχι δεν έχει κάποια σημασία αισθάνθηκε ότι ήθελε να στο πει. Εκεί θέλω να καταλήξω. Δε σ' ενδιαφέρει ο άλλος τι έχει κάνει στη ζωή του αρκεί να είναι ειλικρινής και εντάξει απέναντί σου. Αν πχ παίζει και αλλού ή είναι ακόμα σε σχέση ή κολλημένη με κάποιον πρώην πχ οφείλει να στο πει για να μην εμπλακείς συναισθηματικά. Αν πάλι πάνω στη συζήτηση αναφέρθείτε στο παρελθόν σας οκ κι αυτό λογικό. Αλλά το να ρωτάς ή να προσπαθείς να εκμαιεύσεις πληροφορίες :e040:
Και πώς γνωριζεις οτι ειναι ειλικρινης οταν διαπιστωνεις οτι σου κρυβει ενα σωρο πραγματα; Επειδη στο λεει; Ή επειδη σου χαμογελαει;

Συγνωμη, αλλα δεν θα παρω..

Για την ιστορια, ολες σχεδον οι αρνησεις αναφορας στο παρελθον αφορουνε στις περισσοτερες περιπτωσεις τον εγωισμο του ατομου που εχει τα μυστικα παρα της αλλης πλευρας..

Αν ο αλλος σε αγαπαει πραγματικα, δεν προκειται να φυγει ακομη κι αν του αποκαλυψεις οτι δουλευεις σε οικο ανοχης..
ειναι ρο προσωπικο εγω και η ψευτικη εικονα που πολλοι προσπαθουνε να χτισουνε για τον εαυτο τους που τους κανουνε μυστικοπαθης.

καλυτερα να εισαι πραγματικα ειλικρινης..εγω παντοτε λεω για τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι τελειος και εχοντας φθασει σε αυτη την ηλικια και ως εργενης ειναι λογικο να εχω κανει διαφορα..Και δεν δισταζω να τα πω..

Μεχρι τωρα δεν συναντησα αρνητικη αντυμετωπιση..Αλλα απο την αλλη δεν πουλησα και το παραμυθι του θρησκευομενου η του πουριτανου ή του νοικοκυρη που ψαχνει συντροφο μεχρι τα βαθια γεραματα.. :lol:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:37 αν καποιος/α κρυβει πραγματα τις περισσοτερες φορες σημαινει οτι θα πει και ψεματα
Για να κρύψεις κάτι πρέπει ο άλλος να σε ρωτήσει. Αν σε ρωτήσει πχ με πόσους έχεις πάει και του πεις 10 ενώ έχεις πάει με 20 λες ψέμματα. Αν σε ρωτήσει και του πεις "δεν σε αφορά" δε λες ψέμματα, ούτε κρύβεις. Είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά. Μπορεί και πάνω στη συζήτηση να του το αναφέρεις και από μόνη σου δεν είναι κάτι ταμπού. Απλά είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δε καταλαβαίνω το λόγο να κρύψεις πράγματα για κάτι που έγινε πριν τη σχέση σου.
Κατανοώ οτι αν έχεις πάρει τη μισή Αθήνα και όχι κατ ανάγκη έναν κάθε φορά ή αν για παράδειγμα ο άλλος είναι λίγο μπλεγμένος, λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίζονται απο τις αρχές γιατί αν πεις μια μούφα για να τα καλύψεις, στη συνέχεια θα πεις δύο για να καλύψεις την προηγούμενη κ.ο.κ με αποτέλεσμα στο τέλος να πέσουν να σε πλακώσουν όλες μαζί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:31
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:36
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:15 ή έχει φρη σχέση με κάποιον άλλον.
Αν πηδιεται περιστασιακα με καποιον τη στιγμη που βγαινει με σενα θα στο πει; 9 στις 10 δεν στο λενε..Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες.. :P

Αυτα μονο απο τυχη μπορει να τα μαθεις..
Το ίδιο λέμε. Άλλο να είναι ειλικρινής για το τι παίζει στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή κι άλλο να κάτσει να σου δώσει ραπόρτο για την ερωτικής της ζωή.
γιατι, ποιο ειναι το προβλημα; δεν μιλαμε εξαλλου για ονοματα (εκτος και αν ανηκουνε στον υπαρχονται περιγυρο) και διευθυνσεις αλλα για γενικη περιγραφη..

Πχ αν τα εχεις με παντρεμμενο δεν βλεπω το λογο να μην το πεις σε καποιον με τον οποιο βγαινεις...Δεν χρειαζεται να πεις ονομα..
Αν πχ εκανες νακρωτικα στο παρελθον η αν εχεις καποια εξαρτηση δεν βλεπω επισης γιατι να το κρυψεις..

εηαρταται βεβαια με ποιον/ποια βγαινεις..

Στην ελλαδα οι πιο πολλοι αντρες/γυναικες ειναι υποκρικτες..Γινεται της Ποπης σε κερατωματα, παρτουζες, και διαφορα αλλα αλλα ολοι κυκλοφορυνε με ψηλα της μυτη παριστανοντας τους καλους οικογενειαρχες και συνετους πολιτες...

στο εξωτερικο δεν ειναι ετσι σε αυτο το βαθμο..

δεν εχουνε προβλημα να σου αποκαλυψουνε το τι κανουνε...Μερικες μαλιστα μου το εχουνε πει ευθεως: αυτη ειμαι και ετσι μου αρεσει να ζω...

Προσωπικα δεν ειχα προβλημα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:42
Και πώς γνωριζεις οτι ειναι ειλικρινης οταν διαπιστωνεις οτι σου κρυβει ενα σωρο πραγματα; Επειδη στο λεει; Ή επειδη σου χαμογελαει;

Για την ιστορια, ολες σχεδον οι αρνησεις αναφορας στο παρελθον αφορουνε στις περισσοτερες περιπτωσεις τον εγωισμο του ατομου που εχει τα μυστικα παρα της αλλης πλευρας..

Αν ο αλλος σε αγαπαει πραγματικα, δεν προκειται να φυγει ακομη κι αν του αποκαλυψεις οτι δουλευεις σε οικο ανοχης..
ειναι ρο προσωπικο εγω και η ψευτικη εικονα που πολλοι προσπαθουνε να χτισουνε για τον εαυτο τους που τους κανουνε μυστικοπαθης.

καλυτερα να εισαι πραγματικα ειλικρινης..εγω παντοτε λεω για τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι τελειος και εχοντας φθασει σε αυτη την ηλικια και ως εργενης ειναι λογικο να εχω κανει διαφορα..Και δεν δισταζω να τα πω..

Μεχρι τωρα δεν συναντησα αρνητικη αντυμετωπιση..Αλλα απο την αλλη δεν πουλησα και το παραμυθι του θρησκευομενου η του πουριτανου ή του νοικοκυρη που ψαχνει συντροφο μεχρι τα βαθια γεραματα.. :lol:
Μα και πάλι αν σου πει κάτι για το παρελθόν πως ξέρεις ότι είναι ειλικρινής; ή αν σου κρύβει κι άλλα; εγώ όταν με ρωτάνε ανάλογα τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί να απαντήσω μπορεί και όχι. Μπορεί να το πω και από μόνη μου πάνω σε χαλαρή συζήτηση, όσες φορές και να το είπα παρόλο που ήμουν ελικρινέστατη δε με πίστεψαν. Δεν έχω κόλλημα να πω πόσες σχέσεις τι έκανα ή δεν έκανα. Κόλλημα έχω στο να με ρωτήσει ο άλλος ή να προσπαθεί να με ψαρέψει κτλ

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:44
alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:37 αν καποιος/α κρυβει πραγματα τις περισσοτερες φορες σημαινει οτι θα πει και ψεματα
Για να κρύψεις κάτι πρέπει ο άλλος να σε ρωτήσει. Αν σε ρωτήσει πχ με πόσους έχεις πάει και του πεις 10 ενώ έχεις πάει με 20 λες ψέμματα. Αν σε ρωτήσει και του πεις "δεν σε αφορά" δε λες ψέμματα, ούτε κρύβεις. Είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά. Μπορεί και πάνω στη συζήτηση να του το αναφέρεις και από μόνη σου δεν είναι κάτι ταμπού. Απλά είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά.
Ο λογος που δεν του απαντας ειναι επειδη φοβασαι μην σε χαρακτηρισει πουτανα. Με την απαντηση που δινεις "δεν σε αφορα" σε χαρακτηριζει και πουτανα και ανειλικρινη.. :lol:

Διοτι αν απαντησεις σε αντρα οτι δεν τον αφορα το θεμα, το πρωτο που θα σκεφτει ειναι οτι εχεις παει με ενα συνταγμα ανδρων και θελεις να το κρυψεις..Μαλιστα μερικες φορες νομιζουνε οτι εχεις παει με πολυ περισσοτερους απο οτι πραγματικα ισχυει..

Ειναι η χειροτερη απαντησεη που μπορεις να δωσεις το "δεν σε αφορα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 15 Οκτ 2018, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:50
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:42

Μα και πάλι αν σου πει κάτι για το παρελθόν πως ξέρεις ότι είναι ειλικρινής; ή αν σου κρύβει κι άλλα; εγώ όταν με ρωτάνε ανάλογα τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί να απαντήσω μπορεί και όχι. Μπορεί να το πω και από μόνη μου πάνω σε χαλαρή συζήτηση, όσες φορές και να το είπα παρόλο που ήμουν ελικρινέστατη δε με πίστεψαν. Δεν έχω κόλλημα να πω πόσες σχέσεις τι έκανα ή δεν έκανα. Κόλλημα έχω στο να με ρωτήσει ο άλλος ή να προσπαθεί να με ψαρέψει κτλ
Για πες τώρα, πάνω σε χαλαρή κουβέντα, πόσες φορές έχεις πετάξει κάτι για να δεις αν ο άλλος το συνεχίσει και αρχίσει να ρωτάει, αλλάζοντας ύφος σε νανοσεκοντ απαντώντας του "Δε σε αφορά; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:48

Αν πηδιεται περιστασιακα με καποιον τη στιγμη που βγαινει με σενα θα στο πει; 9 στις 10 δεν στο λενε..Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες.. :P

Το ίδιο λέμε. Άλλο να είναι ειλικρινής για το τι παίζει στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή κι άλλο να κάτσει να σου δώσει ραπόρτο για την ερωτικής της ζωή.
γιατι, ποιο ειναι το προβλημα; δεν μιλαμε εξαλλου για ονοματα (εκτος και αν ανηκουνε στον υπαρχονται περιγυρο) και διευθυνσεις αλλα για γενικη περιγραφη..

Πχ αν τα εχεις με παντρεμμενο δεν βλεπω το λογο να μην το πεις σε καποιον με τον οποιο βγαινεις...Δεν χρειαζεται να πεις ονομα..
Αν πχ εκανες νακρωτικα στο παρελθον η αν εχεις καποια εξαρτηση δεν βλεπω επισης γιατι να το κρυψεις..

Στην ελλαδα οι πιο πολλοι αντρες/γυναικες ειναι υποκρικτες..Γινεται της Ποπης σε κερατωματα, παρτουζες, και διαφορα αλλα αλλα ολοι κυκλοφορυνε με ψηλα της μυτη παριστανοντας τους καλους οικογενειαρχες και συνετους πολιτες...

δεν εχουνε προβλημα να σου αποκαλυψουνε το τι κανουνε...Μερικες μαλιστα μου το εχουνε πει ευθεως: αυτη ειμαι και ετσι μου αρεσει να ζω...

:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:50
Κόλλημα έχω στο να με ρωτήσει ο άλλος
Γιατι εχεις κολλημα; Ποιο ειναι το προβλημα να μιλησεις για την σεξουαλικη σου ζωη; Με παπαδες της ενοριας βγαινεις;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:48

Αυτά που λες να σου αποκαλύψει ο άλλος για βιώματα στη του πχ ναρκωτικά έρχονται σιγά σιγά και αν νιώσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Γιατί ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:55
Αυτά που λες να σου αποκαλύψει ο άλλος για βιώματα στη του πχ ναρκωτικά έρχονται σιγά σιγά και αν νιώσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Γιατί ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
πώς να χρησιμοποιηθει εναντιον σου; Πχ να σε χωρισει;

Δηλαδη προτιμας να κρατας μια σχεση με ψεματα;

Για την ιστορια, ειδικα αν μια σχεση τραβηξει τα ψεματα καποια στιγμη θα αποκαλυφθουνε. Και τοτε μπορει να ειναι πολυ χειροτερο γιατι μπορει να εχετε πχ ηδη παιδια και η ολη οικογενεια να τιναχτει στον αερα επειδη εσυ δεν ησουνα ειλικρινη, στην αρχη τοτε που τα θεματα θα μπορουσανε να ειχανε διευκρινιστει χωρις συνεπειες..
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:51
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:44
Ο λογος που δεν του απαντας ειναι επειδη φοβασαι μην σε χαρακτηρισει πουτανα. Με την απαντηση που δινεις "δεν σε αφορα" σε χαρακτηριζει και πουτανα και ανειλικρινη.. :lol:

Διοτι αν απαντησεις σε αντρα οτι δεν τον αφορα το θεμα, το πρωτο που θα σκεφτει ειναι οτι εχεις παει με ενα συνταγμα ανδρων και θελεις να το κρυψεις..Μαλιστα μερικες φορες νομιζουνε οτι εχεις παει με πολυ περισσοτερους απο οτι πραγματικα ισχυει..

Ειναι η χειροτερη απαντησεη που μπορεις να δωσεις το "δεν σε αφορα".

Μα αφού δεν τον αφορά. Δηλαδή πραγματικά δεν τον αφορά. Είναι κάτι προσωπικό. Αδιάφορο αν με χαρακτηρίσει το οτιδήποτε επειδή δε του απάντησα. Όπως και να έχει δε θα με πιστέψει.
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:52 Για πες τώρα, πάνω σε χαλαρή κουβέντα, πόσες φορές έχεις πετάξει κάτι για να δεις αν ο άλλος το συνεχίσει και αρχίσει να ρωτάει, αλλάζοντας ύφος σε νανοσεκοντ απαντώντας του "Δε σε αφορά; :lol:
Μπορεί να ξεκινήσει μια απλή συζήτηση και αν γίνει πιο προσωπική να του το πω αν νιώσω ότι πάει επίτηδες να μάθει πράγματα. Να τον προκαλέσω να με ρωτήσει για να του πω μετά δε σε αφορά δε το κάνω. Δεν έχει και νόημα κάτι τέτοιο.
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:54

Γιατι εχεις κολλημα; Ποιο ειναι το προβλημα να μιλησεις για την σεξουαλικη σου ζωη; Με παπαδες της ενοριας βγαινεις;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω ή να του πω ή να μου πει. Αλλά δε θέλω να με ρωτήσει γιατί είναι σαν να μου λέει έλα να σε περάσω από έλεγχο να δω αν μου κάνεις ή όχι.Άσε ρε. Άμα θελήσω τα μολογάω από μόνη μου. Ούτως ή άλλως δε με πιστεύει οπότε :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:58
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:55
πώς να χρησιμοποιηθει εναντιον σου; Πχ να σε χωρισει;

Δηλαδη προτιμας να κρατας μια σχεση με ψεματα;

Για την ιστορια, ειδικα αν μια σχεση τραβηξει τα ψεματα καποια στιγμη θα αποκαλυφθουνε. Και τοτε μπορει να ειναι πολυ χειροτερο γιατι μπορει να εχετε πχ ηδη παιδια και η ολη οικογενεια να τιναχτει στον αερα επειδη εσυ δεν ησουνα ειλικρινη, στην αρχη τοτε που τα θεματα θα μπορουσανε να ειχανε διευκρινιστει χωρις συνεπειες..

Μα δεν αναφέρθηκα ποτέ στο να λες ψέμματα. Είπα ότι δεν τον αφορά το παρελθόν. Εκτός κι αν συνδέετε πχ με κάποιο τρόπο με το μέλλον. Πχ να έχει παιδί. Επιβάλλεται να το αναφέρεις.
Να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου σε τσακωμό πάνω ή καχυποψία ή ότιδηποτε άλλο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”