Καλά, εδώ θα είμαστε.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:55Μετρησες θερμοκρασια, υγρασια, αερα και ατμοσφαιρικη πιεση και τα βρηκες σταθερα απο το πρωι?vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:53Τα ξέρω όλα αυτα, αλλά αλλαγή συνθηκών δεν βλέπω.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:47
Αντιλαμβάνεσαι οτι ενα συννεφο ειναι ουσιαστικα σωματιδια νερου/παγου η συσσωρευμενοι υδρατμοι που αιωρειται ετσι?
Ενα συννεφο μπορει να ξεκινησει να βρέχει αλλα μολις αλλαξουν οι συνθηκες μπορει η βροχη που πεφτει εκεινη την ωρα να γινει ξαφνικα χαλάζι ή χιονι η χιονονερο ή ακομα και να εξαερωνεται η σταγονα πριν καν πεσει στο εδαφος.
Δίνω ενα χρονικό περιθώριο μεχρι τα ξημερωματα για να γαμηθεί ο Δίας με τον Θορ και τον Όντιν όπως ειπα, και να ισχύσει αύριο έστω και το 1/3 αυτων που μέχρι σήμερα εχουν προβλέψει ολοι οι "ειδικοί". Αλλιώς θα γινουν ρόμπες.
Ειμαι περιεργος να μαθω που βασιζεις τη μη αλλαγη συνθηκων.
Εγω δεν εχω οργανα να μετρησω και για αυτο λεω ΑΝ αλλαξουν οι συνθηκες τοτε θα γινει αυτο. Εσυ πως λες οτι δεν βλεπεις την αλλαγη συνθηκων που θα μπορουσε να μετατρεψει την βροχη σε χιονι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
ο σωστός ο πανελατζής δεν έχει καν σημασία τι λέει, αρκεί να το λέει με στόμφοGeorge_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:55
Εγω δεν εχω οργανα να μετρησω και για αυτο λεω ΑΝ αλλαξουν οι συνθηκες τοτε θα γινει αυτο. Εσυ πως λες οτι δεν βλεπεις την αλλαγη συνθηκων που θα μπορουσε να μετατρεψει την βροχη σε χιονι?
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
feindflug
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν απαντας ομως.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:58Καλά, εδώ θα είμαστε.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:55Μετρησες θερμοκρασια, υγρασια, αερα και ατμοσφαιρικη πιεση και τα βρηκες σταθερα απο το πρωι?vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:53
Τα ξέρω όλα αυτα, αλλά αλλαγή συνθηκών δεν βλέπω.
Δίνω ενα χρονικό περιθώριο μεχρι τα ξημερωματα για να γαμηθεί ο Δίας με τον Θορ και τον Όντιν όπως ειπα, και να ισχύσει αύριο έστω και το 1/3 αυτων που μέχρι σήμερα εχουν προβλέψει ολοι οι "ειδικοί". Αλλιώς θα γινουν ρόμπες.
Ειμαι περιεργος να μαθω που βασιζεις τη μη αλλαγη συνθηκων.
Εγω δεν εχω οργανα να μετρησω και για αυτο λεω ΑΝ αλλαξουν οι συνθηκες τοτε θα γινει αυτο. Εσυ πως λες οτι δεν βλεπεις την αλλαγη συνθηκων που θα μπορουσε να μετατρεψει την βροχη σε χιονι?![]()
Τη βεβαιοτητα περι μη αλλαγης συνθηκων που την βασιζεις?
Υπαρχει επιστημονικος τροπος? Η απλα επειδη εσυ δεν εχεις δει κατι αναλογο?
Υ.Γ. Και εγω δεν ηξερα καποτε οτι μπορει να πεσουν κεραυνοι κατα τη διαρκεια μιας χιονοθυελλας επειδη δεν το ειχα δει ποτε μου. Φαντάσου την εκπληξη μου λοιπον οταν το ειδα να συμβαινει μπροστα μου και μου το εξηγησαν οτι ειναι ενα φαινομενο που μπορει να συμβει αρκετα συχνα (απλα εγω ετυχε να μην το εχω δει ποτε).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Ορίστε, έκανα την ανατροπή σήμερα και το άναψα μόνο και μόνο για το πχορουμ.
Από τη γκερ το περιμένατε πάλι, ο αμανικουμπας καλοκαιράκιας σας την εκανε

Από τη γκερ το περιμένατε πάλι, ο αμανικουμπας καλοκαιράκιας σας την εκανε

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
led έχεις στο τζάκι ρε ;vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 19:05 Ορίστε, έκανα την ανατροπή σήμερα και το άναψα μόνο και μόνο για το πχορουμ.
Από τη γκερ το περιμένατε πάλι, ο αμανικουμπας καλοκαιράκιας σας την εκανε![]()
![]()
Ούτε εγώ βλέπω χιόνι αλλά εδώ στα νότια έχει βγάλει βοριαδακι και τα στέγνωσε όλα.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:38 Επίσης, όσοι πιστεύετε ακόμα στο όνειρο για χιόνι εντός Αθηνών, μάλλον θα πρέπει να εγκαταλείπετε σιγά-σιγά τις ελπίδες σας. Απο το πρωί δεν εχει σταματήσει λεπτό να ψιχαλίζει εκνευριστικά.
Χιόνι έτσι δεν κατεβαίνει, και να κατέβει δεν στρώνεται.
Ρε μλκ ελληνικό με μελι;;;;
Με ζάχαρη κλασσική άσπρη και γλυκός βαρύς μόνο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μείναμε με τις νιφάδες που λιώνουν. Και στον Πειραιά τα ίδια. Έριξε ψιλό χιονάκι μερικές φορές αλλά δεν κράτησε τίποτα. Κυρίως χιονόνερο είχε.Naida έγραψε: 05 Φεβ 2023, 14:10 Ρίχνει λίγο πιο πυκνό αλλά ψιλό χιόνι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Οψόμεθα.
Και η θερμοκρασία στο κέντρο είναι ακόμα αρκετά ψηλά, γύρω στους 4οC
Κάποιες ελπίδες για μετά τις 3-4 τη νύχτα και βλέπουμε. Υπόψιν ότι το περσινό έτσι κι αλλιώς δεν επαναλαμβάνεται και τόσο εύκολα.
- vantono
ΦιχεδST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 20:45Μείναμε με τις νιφάδες που λιώνουν. Και στον Πειραιά τα ίδια. Έριξε ψιλό χιονάκι μερικές φορές αλλά δεν κράτησε τίποτα. Κυρίως χιονόνερο είχε.Naida έγραψε: 05 Φεβ 2023, 14:10 Ρίχνει λίγο πιο πυκνό αλλά ψιλό χιόνι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Οψόμεθα.
Και η θερμοκρασία στο κέντρο είναι ακόμα αρκετά ψηλά, γύρω στους 4οC
Κάποιες ελπίδες για μετά τις 3-4 τη νύχτα και βλέπουμε. Υπόψιν ότι το περσινό έτσι κι αλλιώς δεν επαναλαμβάνεται και τόσο εύκολα. το πουλί στο χέρι!
Γενικά είμαι πολύ απαισιόδοξος σε αυτά τα θέματα, Αλλά μου μοιάζει πολύ η κατάσταση με πέρσι. Αυτή τη στιγμή στο Φλοίσβο έχει βγάλει απίστευτο κρύο και έχει στεγνώσει τα πάντα από το χιονόνερο που έριξε πριν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ελβετός Τραπεζίτης
Δυτικα της Μασαχουσέτης, στα συνορα με ΝΥ με Βερμοντ.
Δεν χιονισε. Θερμοκρασία -17.5 C με δυνατό άνεμο που το κάνει να αισθάνεσαι σαν -23 C.
Δεν χιονισε. Θερμοκρασία -17.5 C με δυνατό άνεμο που το κάνει να αισθάνεσαι σαν -23 C.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ξεκίνησε να χιονίζει πάλι
βρε βρε...σαν τα χιόνια...
Έλα, δικέ μου...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις