Υπάρχει ο διαγωνισμός υπερβολής και βλακείας κάποιων νεότερων τηλεμετεωρολόγων, με και χωρίς εισαγωγικά αλλά και η αντικειμενική δυσκολία να γίνει απολύτως επιτυχής πρόβλεψη.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:31 Τι έγινε? Με το κοντομανικο ειμαι ακόμα στο μπαλκόνι εγώ. Χαιρετίσματα στους χιονολατρεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
το όλο σύστημα μετατοπιστηκε δυτικοτερα και ρίχνει και σε εμάς. όχι πολύ αλλά απ το σκέτο κρύο καλό και αυτό.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:22Από τη στιγμή που δεν μας πρήζουν με "εγκλωβισμένους" σε κεντρικούς δρόμους, όλα καλά.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Οκ, αν ζούσαμε σε σοβαρό κράτος, θα υπήρχε ένα νοσοκομειακό, ένα ελικόπτερο, ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για δρόμους και πεζοδρόμια μπροστά από κάθε πολυκατοικία ή μονοκατοικία, ένα πυροσβεστικό και κυρίως επίταξη όλων των ντελιβεράδικων με συνοδεία περιπολικών σε κάθε εποχούμενο ντελιβερά.
Παρατηρητής...
Κατά τα άλλα, το τι έπαιξε στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, τους προηγούμενους μήνες από πραγματική και όχι τριήμερη κακοκαιρία, έχει περάσει αβαβά από την ελεγκτική θεσμική επιτροπή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
άμα είχαμε εμείς αυτού του είδους την κακοκαιρία και ιδιαίτερα στην Αθήνα θα είχε πεθάνει κόσμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:40 Κατά τα άλλα, το τι έπαιξε στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, τους προηγούμενους μήνες από πραγματική και όχι τριήμερη κακοκαιρία, έχει περάσει αβαβά από την ελεγκτική θεσμική επιτροπή.
το πρώτο πράγμα που δεν θα είχαμε θα ήταν το ηλεκτρικό ρεύμα....
μετά βλαβες στα νερά....
καλά εμάς εδώ πάνω θα είχαμε κάνα 5 μέτρα χιόνι θα μας ξαναέβλεπε ο πολιτισμός τον Μάρτιο στην καλύτερη.
στατιστικά κάποια στιγμή θα γίνει και στην Ελλάδα.
Εγώ τα αδέσποτα της Αθήνας, σκέφτομαι.
Όπως και κάθε φορά που παίζει "ειδυλλιακό" τοπίο.
Στην επαρχία, είναι συνηθισμένα σ' αυτά κι έχουν βρει τις άκρες τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περιμένουμε φώτο με αγωνία, δικιά μου!Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2023, 14:52Απόγευμα.Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2023, 13:24Τζάκι άναψες, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2023, 13:21 4 εδώ, αν δεν είχε αέρα θα ήμασταν οκ. Αλλά κύμα κάτω δεν έχει πολύ και ένας windsurfer ήταν μέσα και πάλευε να σηκώσει το πανί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τα ξέρω αυτά. Και τα έχω ζήσει από πιτσιρίκι, ως μια απλή καθημερινότητα, γι' αυτό ακριβώς γελάω με τους μαρκήσιουςtaliban έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:46άμα είχαμε εμείς αυτού του είδους την κακοκαιρία και ιδιαίτερα στην Αθήνα θα είχε πεθάνει κόσμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:40 Κατά τα άλλα, το τι έπαιξε στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, τους προηγούμενους μήνες από πραγματική και όχι τριήμερη κακοκαιρία, έχει περάσει αβαβά από την ελεγκτική θεσμική επιτροπή.
το πρώτο πράγμα που δεν θα είχαμε θα ήταν το ηλεκτρικό ρεύμα....
μετά βλαβες στα νερά....
καλά εμάς εδώ πάνω θα είχαμε κάνα 5 μέτρα χιόνι θα μας ξαναέβλεπε ο πολιτισμός τον Μάρτιο στην καλύτερη.
στατιστικά κάποια στιγμή θα γίνει και στην Ελλάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άψογος. Και να σημειώσω ότι κάποιοι κλονιστηκαμε και ψυχολογικά.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:34OK. Αν όμως είχες ένα ξενοδοχείο ή μία τουριστική επιχείρηση σε χειμερινό προορισμό, θα ήθελες να γίνει χρήση του 112 αν και μόνο αν κρίνεται απαραίτητο με επιστημονικά κριτήρια κι όχι προληπτικά για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια αν και όταν συμβεί κάτι. Κάποιοι έπαθαν οικονομική ζημιά σήμερα. Μένει να φανεί αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:25Το νόημα είναι να μετακινούνται μόνο αυτοί που δουλεύουν και να περιοριστεί η κίνηση όσων θέλουν να κάνουν βόλτες.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10
Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Κατανοώ ότι τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες λόγω του ευμετάβλητου του καιρού και των αστοχιών στην πρόγνωση. Απλά έχω την αίσθηση ότι υπερίσχυσαν πολιτικά κριτήρια για να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι σε προεκλογική περίοδο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλά αυτό λειτουργεί και ανάποδα.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:34OK. Αν όμως είχες ένα ξενοδοχείο ή μία τουριστική επιχείρηση σε χειμερινό προορισμό, θα ήθελες να γίνει χρήση του 112 αν και μόνο αν κρίνεται απαραίτητο με επιστημονικά κριτήρια κι όχι προληπτικά για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια αν και όταν συμβεί κάτι. Κάποιοι έπαθαν οικονομική ζημιά σήμερα. Μένει να φανεί αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:25Το νόημα είναι να μετακινούνται μόνο αυτοί που δουλεύουν και να περιοριστεί η κίνηση όσων θέλουν να κάνουν βόλτες.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10
Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Κατανοώ ότι τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες λόγω του ευμετάβλητου του καιρού και των αστοχιών στην πρόγνωση. Απλά έχω την αίσθηση ότι υπερίσχυσαν πολιτικά κριτήρια για να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι σε προεκλογική περίοδο.
Εγώ έχω την αίσθηση ότι πολλοί στραβωνουν με τα προληπτικά μέτρα ελπίζοντας να επαναληφθεί το περσινό χαλί σε προεκλογική περίοδο.
Αυτό που μετράει στο τέλος όμως, είναι να μην υπάρξουν προβλήματα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αδέσποτα και άστεγους, για αυτό και δεν είμαι χιονολατρης.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:47 Εγώ τα αδέσποτα της Αθήνας, σκέφτομαι.
Αφού δε λέει χιόνι στην Αθήνα, ρε συ. Απ' όποια πλευρά και να το δεις.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:56Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, αδέσποτα και άστεγους, για αυτό και δεν είμαι χιονολατρης.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:47 Εγώ τα αδέσποτα της Αθήνας, σκέφτομαι.
Χιόνι λέει σε ορεινές περιοχές, που οι κάτοικοι είναι εξοικειωμένοι και δεν παθαίνουν ταράκουλο με τους "αποκλεισμούς" γιατί είναι ήδη οργανωμένοι και δεν προσεγγίζουν ρομαντικά
Για όσους βλέπουν το χιόνι ως χειμωνιάτικο σόου στις πόλεις, αυτό θα κρατήσει δυο τρεις μέρες και μετά το ειδυλλιακό τοπίο από χιονισμένα δέντρα κλπ θα γίνει μια γλυστερή βρώμα και πάγος σε πεζοδρόμια και δρόμους.
Και κλάψα. Ατέλειωτη κλάψα. Αυτό δεν αντέχεται.
Και να' λεγα ό,τι έπαιζε πρότζεκτ αφαλάτωσης δακρύων, να πω εντάξει. Αν μη τι άλλο, θα ήταν αξιοποιήσιμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έκλαψα.Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:48Περιμένουμε φώτο με αγωνία, δικιά μου!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γω στον Ζαχαρία έβαλα μεγάλο κουτί σε απάνεμη γωνιά με χαλάκι εσωτερικά και κάλυψη οροφής επίσης. Στη χλίδα τον έχωΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:47 Εγώ τα αδέσποτα της Αθήνας, σκέφτομαι.
είναι εμβολιασμένος ο Ζαχαρίας;Στύγιος έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:20
Γω στον Ζαχαρία έβαλα μεγάλο κουτί σε απάνεμη γωνιά με χαλάκι εσωτερικά και κάλυψη οροφής επίσης. Στη χλίδα τον έχω![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις