Ο τουρκικός λαός είναι όλος αυτιά, περιμένει με αγωνία τα μηνύματα σας για να πετάξει το όπλο και να τρέχει ξεβράκωτος στα λιβάδια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιαν 2022, 14:09Σεβόμαστε τους αγώνες του τουρκικού λαού, όχι φασίστες και κυβερνητικούς κατσαπλιαδες.Αγχίαλος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 11:16τι μας βγήκες τώρα εσυ κανας τουρκοφάγος; να κηρύξουμε τον πόλεμο στην τουρκία; τέτοια έλεγε η χρυσή αυγήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:50
Ακρο/Δεξιοί Έλληνες και Τούρκοι, μια ζωή κωλός και βρακί ήταν. Αφού τους ένωνε το πάθος κατά της αριστεράς. Όλα τα καθάρματα άλλωστε χώθηκαν υπό την ομπρέλα του ψυχρού πολέμου και του ΝΑΤΟ.
Όσο για τον πόλεμο, μόνο άμυντικο, εφόσον δεχθούμε επίθεση, με ταυτόχρονη προπαγάνδα στον τουρκικό λαό πως συμμετέχει σε μια ιμπεριαλιστικη εκστρατεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση παΝΔημίας επιτελει εργο για τον ερντογαν; Παραδίδει αρμενιο στις τουρκικες αρχες;
Re: Η κυβέρνηση παΝΔημίας επιτελει εργο για τον ερντογαν; Παραδίδει αρμενιο στις τουρκικες αρχες;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Re: Η κυβέρνηση παΝΔημίας επιτελει εργο για τον ερντογαν; Παραδίδει αρμενιο στις τουρκικες αρχες;
σωστα, ανοιξτε ενα νημα; για το τραγικο λάθος να μην παραδοθεί.
Τέτοια νήματα είναι αποκλειστηκοτητα της αριστεράς.
Γι αυτό τον πίνει μονίμως.
Δεν είδα και κανέναν εδώ να υπερθεματιζει στο να παραδοθεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Δεν άνοιξα εγώ κανένα νήμα, οπότε τα εσείς και εμείς να τα κρατήσετε για τον ευατό σας.Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09Τρία πουλάκια κάθονταν.nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:58Άρα ή η Ελληνική Δικαιοσύνη μας κοροιδεύει που εξετάζει αν θα έχει δίκαιη αντιμετώπιση από την Τουρκία ή η κυβέρνηση που καθημερινά στέλνει αυστηρά μηνύματα στην Τουρκία να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.George_V έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:20
Και εδω λοιπον ερχεται η Ελληνικη Δικαιοσυνη. Οταν κρινει αιτηση εκδοσης σε αλλη χωρα το πρωτο που εξετάζει ειναι το αν θα εχει δικαιη δικη και δεν θα καταδικαστει σε θανατο η σε ποινη δυσαναλογη με το αδικημα του και φυσικα το ποσοστο ανεξαρτησιας της Δικαιοσυνης στη χωρα που θα παει να δικαστει.
Αν καποιο απο ολα (η ολα) δεν τηρουνται τοτε ειναι δικαιωμα του καθε δικαστηριου στην Ελλάδα να αρνηθει την εκδοση στην χωρα με το σκεπτικο οτι δεν θα αντιμετωπιστει δικαια απο την εκει Δικαιοσυνη.
Ανοίξατε ένα νήμα να την πείτε στο δεξιό κράτος που συνεργάζεται με τους Τούρκους και παραδίδει τίμιους αγωνιστές της αντιπολίτευση στα νύχια του Ερντογάν.
Το δεξιό κράτος δεν τον παρέδωσε, και οι ειδήσεις πληθαίνουν ότι ο αγωνιστής δεν ήταν χμ... όσο τίμιος τον παρουσιάζατε, κοινώς τον ήπιατε και τώρα γράφεις ότι παπαριά σου κατεβαίνει.
Στο θέμα μας τώρα, το δεξιό κράτος του κουμπάρου του Ερντογάν είναι που μας έχει ζαλίσει τα παπάρια ότι η Τουρκία δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι κράτος πειρατής, παραβιάσεις στο Αιγαίο, αυστηρά μηνύματα μέσω των μεγάλων επιστημόνων του Υπ. Εξωτερικών.
Το δεξιό κράτος είναι που έδωσε αρκετά δις για νέους εξοπλισμούς λόγω της απειλής που βιώνουμε καθημερινά από τον γείτονα που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, παραβιάζει την ΑΟΖ μας και κάνει πραξικοπήματα.
Το δεξιό κράτος είναι που πουλάει σανο για κυρώσεις μέσω ΕΕ.
Το δεξιό κράτος καθημερινά μας λέει για τη χούντα του Ερντογάν.
Παράλληλα όμως πρέπει να πιστεύουμε τι λένε τα ΜΜΕ του γείτονα και να έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξρατησία της διακιοσύνης του.
Οπότε ναι είσαι γελοίος και τον πίνεις ο ίδιος για να σου επιστρέψω τον χαρακτηρισμό.
Πότε σου είπε το δεξιό κράτος να πιστεύεις τα τούρκικα μμε κι ότι η δικαιοσύνη της Τουρκίας είναι ανεξάρτητη;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:28Δεν άνοιξα εγώ κανένα νήμα, οπότε τα εσείς και εμείς να τα κρατήσετε για τον ευατό σας.Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09Τρία πουλάκια κάθονταν.nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:58
Άρα ή η Ελληνική Δικαιοσύνη μας κοροιδεύει που εξετάζει αν θα έχει δίκαιη αντιμετώπιση από την Τουρκία ή η κυβέρνηση που καθημερινά στέλνει αυστηρά μηνύματα στην Τουρκία να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ανοίξατε ένα νήμα να την πείτε στο δεξιό κράτος που συνεργάζεται με τους Τούρκους και παραδίδει τίμιους αγωνιστές της αντιπολίτευση στα νύχια του Ερντογάν.
Το δεξιό κράτος δεν τον παρέδωσε, και οι ειδήσεις πληθαίνουν ότι ο αγωνιστής δεν ήταν χμ... όσο τίμιος τον παρουσιάζατε, κοινώς τον ήπιατε και τώρα γράφεις ότι παπαριά σου κατεβαίνει.
Στο θέμα μας τώρα, το δεξιό κράτος του κουμπάρου του Ερντογάν είναι που μας έχει ζαλίσει τα παπάρια ότι η Τουρκία δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι κράτος πειρατής, παραβιάσεις στο Αιγαίο, αυστηρά μηνύματα μέσω των μεγάλων επιστημόνων του Υπ. Εξωτερικών.
Το δεξιό κράτος είναι που έδωσε αρκετά δις για νέους εξοπλισμούς λόγω της απειλής που βιώνουμε καθημερινά από τον γείτονα που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, παραβιάζει την ΑΟΖ μας και κάνει πραξικοπήματα.
Παράλληλα όμως πρέπει να πιστεύουμε τι λένε τα ΜΜΕ του γείτονα και να έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξρατησία της διακιοσύνης του.
Οπότε ναι είσαι γελοίος και τον πίνεις ο ίδιος για να σου επιστρέψω τον χαρακτηρισμό.
Σταμάτα να γράφεις ότι σου κατεβαίνει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ειλικρινά τώρα, αυτό δεν είναι η αντιπαράθεσή μας;Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:37Πότε σου είπε το δεξιό κράτος να πιστεύεις τα τούρκικα μμε κι ότι η δικαιοσύνη της Τουρκίας είναι ανεξάρτητη;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:28Δεν άνοιξα εγώ κανένα νήμα, οπότε τα εσείς και εμείς να τα κρατήσετε για τον ευατό σας.Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09
Τρία πουλάκια κάθονταν.
Ότι κάποιοι λένε εδώ μέσα ότι ο συγκεκριμένος είναι εγκληματίας επειδή έτσι λέει η Τουρκία, ή ξέρω εγώ οτιδήποτε άλλο εκτός από καταζητούμενος για πολιτικούς λόγους όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
Ειλικρινά, δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα είναι καφενείο χωρίς εκπροσώπηση της κυβέρνησης κι ότι ο καθένας λέει ότι γουστάρει;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:54Ειλικρινά τώρα, αυτό δεν είναι η αντιπαράθεσή μας;Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:37Πότε σου είπε το δεξιό κράτος να πιστεύεις τα τούρκικα μμε κι ότι η δικαιοσύνη της Τουρκίας είναι ανεξάρτητη;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:28
Δεν άνοιξα εγώ κανένα νήμα, οπότε τα εσείς και εμείς να τα κρατήσετε για τον ευατό σας.
Ότι κάποιοι λένε εδώ μέσα ότι ο συγκεκριμένος είναι εγκληματίας επειδή έτσι λέει η Τουρκία, ή ξέρω εγώ οτιδήποτε άλλο εκτός από καταζητούμενος για πολιτικούς λόγους όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
Το κράτος εκφράστηκε με την αστυνομία που τον συνέλαβε και το δικαστήριο που τον δίκασε και η διαδικασία κατέληξε να μην απελαθεί
Αν εγώ πιστεύω ότι είναι απατεώνας η λαϊκός αγωνιστής είναι δικό μου θέμα, όπως δικό μου είναι και πως θα αξιολογήσω κάθε πληροφορία που έρχεται από τα τούρκικα ΜΜΕ κι όπως δικό μου πως θα δω την εδώ δράση του.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Καλά εννοείται ότι λέει ο καθένας ότι θέλει. Σιγά μην εκπροσωπούμε και κόμματα. Λες και μετοχές έχουμε.Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:11Ειλικρινά, δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα είναι καφενείο χωρίς εκπροσώπηση της κυβέρνησης κι ότι ο καθένας λέει ότι γουστάρει;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:54Ειλικρινά τώρα, αυτό δεν είναι η αντιπαράθεσή μας;Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:37
Πότε σου είπε το δεξιό κράτος να πιστεύεις τα τούρκικα μμε κι ότι η δικαιοσύνη της Τουρκίας είναι ανεξάρτητη;
Το κράτος εκφράστηκε με την αστυνομία που τον συνέλαβε και το δικαστήριο που τον δίκασε και η διαδικασία κατέληξε να μην απελαθεί
Αν εγώ πιστεύω ότι είναι απατεώνας η λαϊκός αγωνιστής είναι δικό μου θέμα, όπως δικό μου είναι και πως θα αξιολογήσω κάθε πληροφορία που έρχεται από τα τούρκικα ΜΜΕ κι όπως δικό μου πως θα δω την εδώ δράση του.
Ούτε και φυσικά μαζί σου έχω τίποτα, απλά το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι από τη μια μας προβάλλουν την Τουρκία ως τον θανάσιμο εχθρό για τον οποίο σπαταλάμε σημαντικό μέρος του μπατζετ μας και από την άλλη ψάχνουμε να βρούμε αν θα πρέπει να συνεργαζόμαστε περισσότερο μαζί τους.
Ψυχρά και μόνο λογικά, η Τουρκία είναι εχθρός που επιβουλευεται μέρος της ελληνικής επικράτειας.nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:59Καλά εννοείται ότι λέει ο καθένας ότι θέλει. Σιγά μην εκπροσωπούμε και κόμματα. Λες και μετοχές έχουμε.Chainis έγραψε: 08 Ιαν 2022, 22:11Ειλικρινά, δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα είναι καφενείο χωρίς εκπροσώπηση της κυβέρνησης κι ότι ο καθένας λέει ότι γουστάρει;nyxtovios έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:54
Ειλικρινά τώρα, αυτό δεν είναι η αντιπαράθεσή μας;
Ούτε και φυσικά μαζί σου έχω τίποτα, απλά το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι από τη μια μας προβάλλουν την Τουρκία ως τον θανάσιμο εχθρό για τον οποίο σπαταλάμε σημαντικό μέρος του μπατζετ μας και από την άλλη ψάχνουμε να βρούμε αν θα πρέπει να συνεργαζόμαστε περισσότερο μαζί τους.
Αλλά είναι και γείτονας με τον οποίο αφού και όταν δεν είμαστε σε πόλεμο πρέπει να συμβιώνουμε.
Που σημαίνει ότι και εμπορικές σχέσεις έχουμε και πρεσβείες και τουριστική συνεργασία και για το κοινό καλό και προς όφελος μας θα πρέπει να συνενοούμαστε σε θέματα που δεν βλάπτει η χώρα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Golden Age
Αυτό δεν συνέβη ούτε σε φαντασιακά μυθιστορήματα του Ψυχρού Πολέμου. Πόσο μάλλον τώρα. Ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:50Ακρο/Δεξιοί Έλληνες και Τούρκοι, μια ζωή κωλός και βρακί ήταν. Αφού τους ένωνε το πάθος κατά της αριστεράς. Όλα τα καθάρματα άλλωστε χώθηκαν υπό την ομπρέλα του ψυχρού πολέμου και του ΝΑΤΟ.stergiosbik έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:48 Μόνο και μόνο ο τίτλος ακτιβιστής,αρκεί για να τον στείλουμε στον διάολο.
- ΜπλεΜπουμπυς
Και μην μπερδεύεστε.
Η εθνικοφροσύνη είναι παγκόσμιο φαινόμενο.
Ειδικά ενός καθεστώτος που σιγά σιγά καταρρέει.

Η εθνικοφροσύνη είναι παγκόσμιο φαινόμενο.
Ειδικά ενός καθεστώτος που σιγά σιγά καταρρέει.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 4036 Προβολές
-