αργα η γρηγορα ολοι θα σε μιμηθουν
περιμενουμε τον ενοπλο σοσιαλμπαχαλακη να φωναξει που εισαι γιωργη πααπδοπουλε
αργα η γρηγορα ολοι θα σε μιμηθουν
Διάλεξε εσύ ότι θέλεις και θα το φτιάξει ο υδράργυρος μέχρι το βράδυ μια χαρούλα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Μάλλον Αλβανοί. Βούλγαρους δεν έχει εκεί
είσαι σίγουρος ότι δεν εννοούσε εσένα;Υδράργυρος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 19:19 Δεν είναι μούφα η ιστορία. Η χειροβομβίδα έσκασε, ο εργολάβος δε μπορούσε να πουλήσει γιατί απέναντι "μένουν γύφτοι".
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Δεν είναι ελληνικής καταγωγής δηλαδή. Έτσι εξηγείται. Φτηνά την γλίτωσες.
ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσε να πουλησει πολυ ευκολοτερα αν απεναντι πεφτουν χειροβομβιδες.Υδράργυρος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 19:19 Δεν είναι μούφα η ιστορία. Η χειροβομβίδα έσκασε, ο εργολάβος δε μπορούσε να πουλήσει γιατί απέναντι "μένουν γύφτοι". Μέχρι και στην αστυνομία που είχα πάει δι υπόθεσιν μου μου είπαν "α εκεί με τους γύφτους μένεις;"
Στην Ελλάδα δεν είναι ρατσιστές στις γειτονιές, οι εργολάβοι δεν είναι αλήτες, τα καφενεία και τα στέκια δεν είναι γεμάτα μπράβους, η αστυνομία δεν είναι άχρηστα κρέατα. Αυτό θες να πεις;Πτολεμαίος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 20:00 Of all the things that never happened, this never happened the most
Δυστυχώς οι ιστορίες αποκαλούνται πραγματικές όταν έχουν συμβεί όχι όταν απαρτίζονται από (μερικά) αληθοφανή μικρά κομματάκιαΥδράργυρος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 20:37
Στην Ελλάδα δεν είναι ρατσιστές στις γειτονιές, οι εργολάβοι δεν είναι αλήτες, τα καφενεία και τα στέκια δεν είναι γεμάτα μπράβους
Άχρηστα κρέατα είναι. Έχουμε αστυνομία στην Ελλάδα; Οργανισμός για εξυπεραίτηση ρουσφετιών βλάχων είναι