vatraxos έγραψε: 02 Φεβ 2023, 23:54
Δεν είναι έτσι. Κάποιοι μιλάγανε για χιόνια στην Αττική ήδη από Παρασκευή. Αυτό που έγραψε ο Καλλιανός είναι ότι μέχρι το Σάββατο δεν παίζει να δουμε χιόνια κάτω από την Πεντέλη και ότι για μετά πρέπει να δει ενημερωμένα τα μοντέλα για να πει άποψη.
Δεν είχε άδικο, τα μοντέλα παλαντζάρανε μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα ο τζίφος ήταν αλλού γι αλλού. Ακόμα και ο Δάσκαλος κρατούσε επιφυλάξεις και μόλις σήμερα έγραψε πιό συγκεκριμένα.
Για την ακρίβεια, η ανάρτησή του ήταν ειρωνική προς τη δήλωση του Μαρουσάκη λίγο νωρίτερα για χιόνια μέχρι τις βάρκες στην Αττική.
Ο Ζιακόπουλος εδώ και μέρες θεωρούσε πως τα χιόνια στα πεδινά της Αττικής ήταν 65% από Κυριακή-Δευτέρα και μετά.
Ο Καλλιάνος προσπάθησε να ειρωνευτεί εκείνους που κάνουν μακροχρόνιες προγνώσεις καιρού, σωστά εν μέρει, κάνοντας όμως και αυτός το ίδιο πέφτοντας μάλιστα εντελώς έξω.
Καλά ο Μαρουσάκης είναι κλασική αξία. Δεν αξίζει να τον παρακολουθείς. Ούτε τον Καλλιάνο παρακολουθώ, ποιός ο λόγος όταν γράφει ο Ζιακόπουλος;
Από ερασιτέχνες διαβάζω meteoclub.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
vatraxos έγραψε: 03 Φεβ 2023, 00:01
Καλά ο Μαρουσάκης είναι κλασική αξία. Δεν αξίζει να τον παρακολουθείς. Ούτε τον Καλλιάνο παρακολουθώ, ποιός ο λόγος όταν γράφει ο Ζιακόπουλος;
Και εγώ το ίδιο.
Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτούς τους δυο βλέπει ο κόσμος. Αυτοί επηρεάζουν το ευρύ κοινό σε θέματα μετεωρολογίας.
Meteo club και Ζιακόπουλο παίζει να παρακολουθούμε εγώ, εσύ και άλλοι 50.
Στο meteo club μάλιστα η πλειοψηφία έπεσε μέσα στην μακροχρόνια πρόβλεψη.
vatraxos έγραψε: 03 Φεβ 2023, 00:01
Και εγώ το ίδιο.
Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτούς τους δυο βλέπει ο κόσμος. Αυτοί επηρεάζουν το ευρύ κοινό σε θέματα μετεωρολογίας.
Meteo club και Ζιακόπουλο παίζει να παρακολουθούμε εγώ, εσύ και άλλοι 50. Στο meteo club μάλιστα η πλειοψηφία έπεσε μέσα στην μακροχρόνια πρόβλεψη.
Στέλιος, εγγύηση!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει