enaon έγραψε: 02 Φεβ 2023, 21:59
Οταν λεμε θα πετάμε, αντιβαρύτητα ναι; Δεν θα σηκώνουμε σύννεφο σκόνης όπως αυτοι με τα τζετπακς ε; δηλαδή και στο ψυγείο να θέλουμε να παμε, παμε πετώντας;
Θα πετας οπως ενα πουλι.
Σκεψου οτι θα ειναι σαν να εχεις αορατα φτερα (που δεν εχεις απλα το λεω ως παραδειγμα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
α δεν μας τα λες καλα. Ξέρεις πόσο αέρα θελουμε για να απογειωθουμε; Θα φεύγουμε απο την μπακλονόπορτα το πρωί θα κανουμε τις γλάστρες λιμπα. Αντιβαρύτητα παρακαλώ.
enaon έγραψε: 02 Φεβ 2023, 21:59
Οταν λεμε θα πετάμε, αντιβαρύτητα ναι; Δεν θα σηκώνουμε σύννεφο σκόνης όπως αυτοι με τα τζετπακς ε; δηλαδή και στο ψυγείο να θέλουμε να παμε, παμε πετώντας;
George_V έγραψε: 02 Φεβ 2023, 21:59
Με τη μια πετάτε (οπως θα πετουσε και ενα πουλι ας πουμε) τ
ε τι ειναι αυτά τωρα; Θα κουνάμε χέρια; Πώς θα κρατάμε καφέ και τσιγαρο;.
Μιλησα πουθενα για χέρια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
σαν να μην σε μοιαζουν οι υπερδυνάμεις που μας προσφέρεις κάνεις. Ασε τα χέρια τώρα, μην το παιρνεις κυριολεκτικά, το θεμα ειναι να μην θελει συμβατική φυσική η πτήση, να μην πρεπει να διώξουμε αέρα. Φτερά, χερια, εμπρός καλό μου ελικόπτερο δεν εχουν πλακα. Παρακαλώ να προσφέρεις αντιβαρυτητα. Σουπερμαν, μαγκνετο κλπ.
enaon έγραψε: 02 Φεβ 2023, 22:11
σαν να μην σε μοιαζουν οι υπερδυνάμεις που μας προσφέρεις κάνεις. Ασε τα χέρια τώρα, μην το παιρνεις κυριολεκτικά, το θεμα ειναι να μην θελει συμβατική φυσική η πτύση, να μην πρεπει να διώξουμε αέρα, φτερά, χερια, εμπρός καλό μου ελικόπτερο δεν εχουν πλακα. Παρακαλώ να προσφέρεις αντιβαρυτητα. Σουπερμαν, μαγκνετο κλπ.
Θες να πετας σαν τον σουπερμαν? Πετα.
Το ιδιο κανει
Its a bird! its a plane! Its Superman!
vantono έγραψε: 02 Φεβ 2023, 09:55
(...)
Αυτο λεω κι εγώ, αρκεί να ειναι για μικρής σημασίας, μη ανήθικα πραγματάκια.
Τι λε ρε μαν; Αν δεν μπορούμε να μπαίνουμε αόρατοι στο θησαυροφυλάκιο για να σηκώσουμε μερικά μύρια, πώς θα το πάρουμε το τζετ για να πετάμε;
Καλά οκ, σκέψου ομως πόσοι θα γινονταν αόρατοι για να παιρνουν στο κατόπι γκόμενες στο δρομο και να τις βιάζουν όμως.
Ξερω οτι σας χαλάω την ανάλαφρη χροιά του παιχνιδιού, αλλά εδώ τα υπολογίζουμε όλα, τι να κανουμε
Πρεπει να κανουμε προσομοίωση του παιχνιδιου στον πραγματικό μας κόσμο. Το να γίνεις απλά αόρατος για να μπεις σπίτι του Λάτση ή του Μαρινάκη και να τους ξαφρίσεις, και να πεταξεις το τζετ τους και να κολυμπησεις στην πισινα τους, δεν μου λέει πολλά, ας το εκανες. Παρότι θεωρητικά ειναι και αυτο ανηθικο. Αλλά τα πραγματικα κακά που θα συμβούν, θα ειναι άλλα.
Αφού μόνο εμείς θα τις έχουμε τις υπερδυνάμεις, 1 άτομο δηλαδή. Δεν θα τις έχει ο κάθε πικραμένος.
There are decades where you fuck around and days where you find out
enaon έγραψε: 02 Φεβ 2023, 22:06
α δεν μας τα λες καλα. Ξέρεις πόσο αέρα θελουμε για να απογειωθουμε; Θα φεύγουμε απο την μπακλονόπορτα το πρωί θα κανουμε τις γλάστρες λιμπα. Αντιβαρύτητα παρακαλώ.
Σαν πουλί θα θέλω έναν αιώνα να φτάσω πχ Μαρόκο.
Αντιβαρυτητα λέμε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2023, 22:25
Πόλυ μπούμερ υπερδυνάμεις εδώ που τα λέμε.
Πράγματι. Εγώ μια υπερδύναμη θα ήθελα. Να μάθαινα την αλήθεια. Να ήξερα ανά πάσα στιγμή όταν ρωτάω κάτι κάποιον αν λέει αλήθεια κι αν δεν λέει αλήθεια ποια είναι η αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Evritis έγραψε: 02 Φεβ 2023, 20:48
Great minds think alike.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ιπτάμενος Ψυχάκιας ή Αόρατος Ματάκιας από το Τhe Boys?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πράγματι. Εγώ μια υπερδύναμη θα ήθελα. Να μάθαινα την αλήθεια. Να ήξερα ανά πάσα στιγμή όταν ρωτάω κάτι κάποιον αν λέει αλήθεια κι αν δεν λέει αλήθεια ποια είναι η αλήθεια.
Aν ήσουν αόρατος θα μπορούσες να το εξακριβώσεις πολύ εύκολα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Aν ήσουν αόρατος θα μπορούσες να το εξακριβώσεις πολύ εύκολα.
Αν ήμουν πανταχού παρών θα μπορούσα να το εξακριβώσω εύκολα, αν ήμουν απλώς αόρατος είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα με βοηθούσε να μάθω την αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.