Να πούμε και την Λευκάδα με 3 κορυφαίες παραλίες (και αν δεν έχεις πάει, να πας οπωσδήποτε)
Η Λευκάδα θεωρείται ακόμα νησί;
Τύπε μου, και η Εύβοια θεωρείται νησί.
Εννοείται πως είναι ρε συ, πλάκα τους* κάνω λόγω τρόπου συγκοινωνίας.
* τους = του/της για να είμαστε και σίγουροι.
Θα μου πεις, εδώ θεωρείται νησί η Καλαμαριά για κάποιους... OK, το κατέβασαν πλέον, δεν ξέρω αν ήταν τρολάρισμα ή απλά ηλιθιότητα, αλλά μέχρι προχθές έτσι έγραφε στην περιγραφή στη wiki.
vantono έγραψε: 02 Φεβ 2023, 18:03
Τύπε μου, και η Εύβοια θεωρείται νησί.
Νταξ, άααααααλλη όαση από εκεί. Λιχαδονήσια, άγιος Κωνσταντίνος.
Έχει και άλλες, πολλές.
Μουρτερή και Αρμυρίχι επισης, κρυμμένα διαμάντια που ανακαλυψα τα τελευταια χρόνια, πιο παλια δεν τις ηξερα. Πιο βορεια όμως, Αγ.Αννα κτλ, απο τις χειροτερες παραλίες που εχω βρεθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Φεβ 2023, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bic έγραψε: 02 Φεβ 2023, 18:00
Ναι βεβαίως και έχει κορυφαίες παραλίες με πολύ κύμα. Άμα θες να ξεφορτωθείς κάποια, την πας μέσα και την αφήνεις να την παρασύρουν τα νερά του Ιονίου. Στο τσακ την σκαπούλαρα εγώ όταν πήγα.
κοίτα με στα (αμυγδαλωτά) μάτια και πες:
ο/η Bic είναι ο σύντροφος σου ή η κολλητή σου που τον/την έπεισες να σου κάνει παρέα εδώ;
Εεεεπ, να κι ο Σπιρτούλης. Οι υπόλοιποι πού είναι, μείναν πίσω να προσέχουν τη Στρουμφίτα;
Bic έγραψε: 02 Φεβ 2023, 18:00
Ναι βεβαίως και έχει κορυφαίες παραλίες με πολύ κύμα. Άμα θες να ξεφορτωθείς κάποια, την πας μέσα και την αφήνεις να την παρασύρουν τα νερά του Ιονίου. Στο τσακ την σκαπούλαρα εγώ όταν πήγα.
κοίτα με στα (αμυγδαλωτά) μάτια και πες:
ο/η Bic είναι ο σύντροφος σου ή η κολλητή σου που τον/την έπεισες να σου κάνει παρέα εδώ;
Έχεις όντως αμυγδαλωτά μάτια; Κοίτα σύμπτωση και εγώ!
Από που προκύπτει ότι ο/η Bic γνωριζόμαστε, επειδή με ρώτησε αν η Λευκάδα είναι νησί;
Νταξ, άααααααλλη όαση από εκεί. Λιχαδονήσια, άγιος Κωνσταντίνος.
Έχει και άλλες, πολλές.
Μουρτερή και Αρμυρίχι επισης, κρυμμένα διαμάντια που ανακαλυψα τα τελευταια χρόνια, πιο παλια δεν τις ηξερα. Πιο βορεια όμως, Αγ.Αννα κτλ, απο τις χειροτερες παραλίες που εχω βρεθεί.
Πρέπει να πάω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Bic έγραψε: 02 Φεβ 2023, 18:12
Εννοείται πως είναι ρε συ, πλάκα τους* κάνω λόγω τρόπου συγκοινωνίας.
* τους = του/της για να είμαστε και σίγουροι.
Μήπως είσαι ΕΣΥ ο Γιαννόπουλος και πας να με βγάλεις άντρα;
Σταμάτα ρε να μου μιλάς δημόσια. Θα το δει ο πωστονλενκάγκουρας και μας κρεμάσει κουδούνια. Για μια υπόληψη ζούμε.
Παιδιά πολύ αρπάζεστε εδώ μέσα, έχω αρχίσει και σκιάζομαι.
Θα έφευγα, αλλά περιμένω πρώτα να ολοκληρώσει την σχέση της η Κάσπ με τον κονδό για να μη με φάει η αγωνία και μετά θα αποχωρήσω με το κεφάλι ψηλά.
Και όχι ΡΕ σε μένα κύριος, ΟΚ; Ή κυρία, ότι είσαι τέλος πάντων.