το αρχικο προγραμμα λεει κρητη, αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη για να ξερω.Ερμής έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:39Φέτο παίζει να είσαι δυτική Μεσσηνία;Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:35ε, ναι, περι ορεξεως..Ερμής έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:26 Προσωπικά ανάμεσα στο Ιόνιο και το Αιγαίο είμαι φουλ Αιγαίο.
Δεν αντέχω με τίποτα να βλέπω πράσινο στη θάλασσα(δλδ αυτο που το δέντρο πέφτει στη θάλασσα) με απωθεί, θέλω πέτρα, αμμόλοφο, ξεραϊλα και μετά πάρε μου την ψυχή.
Φυσικά και είναι προσωπική ιδιοτροπία.
γω θελω τη σκια τη φυσικη, του δεντρου, οχι της ομπρελλας.
επισης λατρευω τις μπουνατσες του ιονιου, τα μποφορια με ξεβολευουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άσε τις παραλίες της Θάσου. Εδώ είναι το νήμα που οι νότιοελλαδίτες βγάζετε κόμπλεξ και χολή κατά της Θεσσαλονίκης/Χαλκιδικής. Αν θέλετε να αντιπαραθέσετε καλές παραλίες, να βάλετε δικιές σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:03Παραλίες σαν της Χαλκιδικής μπορείς να βρεις στη Θάσο, που είναι πιο κοντά από τη Ζάκυνθο. Κι έχω ήδη ανεβάσει παραλίες περιφερειακά της Καβάλας. Επίσης στη Σκιάθο και Σκόπελο, στην Εύβοια και φυσικά στο Ιόνιο.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:33Αυτό λέμε ρε φίλεΑσέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:24
ενω με ενα δωματιο στην κερκυρα, ζακυνθο, λευκαδα, πυλο, η πραγματικα σε οποιοδηποτε σημειο βρεχει το ιονιο, δεν μπορεις επειδη;
επισης το 5-30 λεπτα, ειναι για το χειμωνα. το καλοκαιρι μιση-μια ωρα ειναι μονο το μποτιλιαρισμα.
Ότι η Χαλκιδική σε σχέση με την Ζάκυνθο, έχει καλύτερες παραλίες
Όσον αφορά το δεύτερο πόδι ειδικά στο σημείο του Αρμενιστή, Καβουρότρυπες, Σάρτη, συκιά δεν θα βρεις ποτέ μποτιλιάρισμα
Το πρόβλημα υπάρχει στο φανάρι της Νικήτης
Τέλος πάντων,αν θελήσεις με την οικογένειά σου να έρθεις,και χρειαστείς κάποια βοήθεια κυρίως για να την βγάλεις πιο οικονομικά,μην διστάσεις να επικοινωνήσεις![]()
Ακόμη και στη Θράκη υπάρχουν φανταστικές παραλίες.
Κι εμένα μ' αρέσουν οι Καβουρότρυπες αλλά τα ίδια άσπρα καμπυλωτά βράχια μπορείς να δεις και στις Κολυμπήθρες στην Πάρο.
Με λίγα λόγια, σαφώς και είναι όμορφη η Χαλκιδική αλλά σαφέστερα το να αναφέρεται ότι "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει" στην Ελλάδα, είναι σύντομο ανέκδοτο.
Αν ανοίξει νήμα για της καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, να μιλήσουμε για τη Θάσο.
Αν ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς νήμα, ότι σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής δε βρίσκεις πουθενά στον κόσμο, να μιλήσουμε για τη Θάσο.
Αλλά σε ένα νήμα που ανήξε ένας ζαίος για να πει πόσο άσχημη είναι η Θεσσαλονίκη, κι ένα από τα επιχειρήματα του ήταν η Χαλκιδική, και έχουν έρθει όλοι οι κομπλεξικοι χαμουτζήδες να μας πουν πόσο δεύτερη και της σειράς είναι η Χαλκιδική, τη Θάσο μην την αναφέρεις.
Πες για τις δικές σας παραλίες.
Εννοείς ότι πήγες σε πολλά νησιά ή παραλίες της Στερεάς Ελλάδας και καταδέχτηκες να βουτήξεις μόνον σε δυο τρεις;hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:38 Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα, υπερβολή αυτό. Να πω πχ πήγες Σύρο ή Σαμοθράκη και οι παραλίες δε σου άρεσαν να το δεχτώ. Όχι όμως γενικεύσεις του τύπου πως όλα τα νησιά έχουν 1-2 παραλίεςhellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:38 Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 02 Φεβ 2023, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραίος. Ήθελα Κρήτη και εγώ αλλά δε το βλέπω με την καμία.Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:40
το αρχικο προγραμμα λεει κρητη, αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη για να ξερω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μη το παραχέζεις κι εσύ.
Άσε τους νότιους να λένε τέρατα, μην πέφτεις στο επίπεδο τους κι εσύ.
- Cecily Anne
Δεν χαμπαριάζουμε... Εδω έπεσε το επιχείρημα τί να σου κλάσει το Ιόνιο 7-8 νησιά είναι.Theseus έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:43Μη το παραχέζεις κι εσύ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εεεεμ, ολα;
δηλαδη, ξερω ακατοικητες βραχονησιδες με πανω απο μια καλη παραλια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό κατάλαβες;Theseus έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:40Άσε τις παραλίες της Θάσου. Εδώ είναι το νήμα που οι νότιοελλαδίτες βγάζετε κόμπλεξ και χολή κατά της Θεσσαλονίκης/Χαλκιδικής. Αν θέλετε να αντιπαραθέσετε καλές παραλίες, να βάλετε δικιές σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:03Παραλίες σαν της Χαλκιδικής μπορείς να βρεις στη Θάσο, που είναι πιο κοντά από τη Ζάκυνθο. Κι έχω ήδη ανεβάσει παραλίες περιφερειακά της Καβάλας. Επίσης στη Σκιάθο και Σκόπελο, στην Εύβοια και φυσικά στο Ιόνιο.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:33
Αυτό λέμε ρε φίλε
Ότι η Χαλκιδική σε σχέση με την Ζάκυνθο, έχει καλύτερες παραλίες
Όσον αφορά το δεύτερο πόδι ειδικά στο σημείο του Αρμενιστή, Καβουρότρυπες, Σάρτη, συκιά δεν θα βρεις ποτέ μποτιλιάρισμα
Το πρόβλημα υπάρχει στο φανάρι της Νικήτης
Τέλος πάντων,αν θελήσεις με την οικογένειά σου να έρθεις,και χρειαστείς κάποια βοήθεια κυρίως για να την βγάλεις πιο οικονομικά,μην διστάσεις να επικοινωνήσεις![]()
Ακόμη και στη Θράκη υπάρχουν φανταστικές παραλίες.
Κι εμένα μ' αρέσουν οι Καβουρότρυπες αλλά τα ίδια άσπρα καμπυλωτά βράχια μπορείς να δεις και στις Κολυμπήθρες στην Πάρο.
Με λίγα λόγια, σαφώς και είναι όμορφη η Χαλκιδική αλλά σαφέστερα το να αναφέρεται ότι "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει" στην Ελλάδα, είναι σύντομο ανέκδοτο.
Αν ανοίξει νήμα για της καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, να μιλήσουμε για τη Θάσο.
Αν ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς νήμα, ότι σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής δε βρίσκεις πουθενά στον κόσμο, να μιλήσουμε για τη Θάσο.
Αλλά σε ένα νήμα που ανήξε ένας ζαίος για να πει πόσο άσχημη είναι η Θεσσαλονίκη, κι ένα από τα επιχειρήματα του ήταν η Χαλκιδική, και έχουν έρθει όλοι οι κομπλεξικοι χαμουτζήδες να μας πουν πόσο δεύτερη και της σειράς είναι η Χαλκιδική, τη Θάσο μην την αναφέρεις.
Πες για τις δικές σας παραλίες.
Αν κατάλαβες αυτό, εξήγησε μου τι σχέση έχει η Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, σε σχέση με τις δυνατότητες που δίνουν άλλες πόλεις στην καθημερινότητα. Βάλε και την Αθήνα μέσα.
Οι διακοπές και τα σκ είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Για νησιά μίλησα και η απάντηση είναι ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:42Εννοείς ότι πήγες σε πολλά νησιά ή παραλίες της Στερεάς Ελλάδας και καταδέχτηκες να βουτήξεις μόνον σε δυο τρεις;hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:38 Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλάμε για το απόλυτο κόλλημα.Cecily Anne έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:44Δεν χαμπαριάζουμε... Εδω έπεσε το επιχείρημα τί να σου κλάσει το Ιόνιο 7-8 νησιά είναι.Theseus έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:43Μη το παραχέζεις κι εσύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εντάξει, υπάρχουν κάποια ελάχιστα νησιά που έχουν αρκετές παραλίες. Οι περισσότερες νησιωτικές παραλίες όμως δεν υποφέρονται και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα φυσικά.Maspoli έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:42Έλα, υπερβολή αυτό. Να πω πχ πήγες Σύρο ή Σαμοθράκη και οι παραλίες δε σου άρεσαν να το δεχτώ. Όχι όμως γενικεύσεις του τύπου πως όλα τα νησιά έχουν 1-2 παραλίεςhellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:38 Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ποια νησιά πήγες ρε συ;hellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:51Εντάξει, υπάρχουν κάποια ελάχιστα νησιά που έχουν αρκετές παραλίες. Οι περισσότερες νησιωτικές παραλίες όμως δεν υποφέρονται και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα φυσικά.Maspoli έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:42Έλα, υπερβολή αυτό. Να πω πχ πήγες Σύρο ή Σαμοθράκη και οι παραλίες δε σου άρεσαν να το δεχτώ. Όχι όμως γενικεύσεις του τύπου πως όλα τα νησιά έχουν 1-2 παραλίεςhellegennes έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:38 Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.
Αν θες να σου αναφέρω κι εγώ νησιά που είναι γραφικά αλλά δεν λένε τρελλά από παραλίες, μέσα. Αλλά κάπου έλεος με τις παπαριές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στις Κυκλάδες δεν έχει πράσινο στις παραλίες.Cecily Anne έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:08 Ποιές κολυμπήθρες μωρέ Γαλή, το μισό Αιγαίο έχει μια άκυρη βαρετή παραλία ολόιδια. Μπορεί και σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν είναι πολύ γνωστή και χιλιοκατουρημένη. Δηλαδή μιλάμε για ένα από τα κοινότυπα ελληνικά τοπία. Ο μέσος ψαράς έχει ζουριάνει χταπόδια σε κάτι παρόμοιο και η μέση βουβαλίτσα έχει πετάξει βύζο για γυμνισμό χωρίς έξτρα μάτι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Φεβ 2023, 16:50Στις Κυκλάδες δεν έχει πράσινο στις παραλίες.Cecily Anne έγραψε: 02 Φεβ 2023, 12:08 Ποιές κολυμπήθρες μωρέ Γαλή, το μισό Αιγαίο έχει μια άκυρη βαρετή παραλία ολόιδια. Μπορεί και σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν είναι πολύ γνωστή και χιλιοκατουρημένη. Δηλαδή μιλάμε για ένα από τα κοινότυπα ελληνικά τοπία. Ο μέσος ψαράς έχει ζουριάνει χταπόδια σε κάτι παρόμοιο και η μέση βουβαλίτσα έχει πετάξει βύζο για γυμνισμό χωρίς έξτρα μάτι.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις