Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν θέλω. Αν δεν θέλω, δεν γίνεται τίποτα.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:14Εντάξει δε σου επιβάλει κανείς να επισκέπτεσαι την πόλη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01
Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.
Πάντως και να μην σου μυρίζουν, κι αυτοί Αθηναίοι δηλώνουν.
Όπως και οποιαδήποτε πόλη που έχει μετανάστες απο Ινδία Πακισταν Μπαγκλαντες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επισης, Πακιστανος με προστάτεψε ουσιαστικά (προειδοποίησε δηλαδη), σε μια φαση παλιοτερα απο γυφτόπουλα που πηγαν να με φερμαρουν. Και οσους συναντώ ειναι ολοι τους με ενα χαμόγελο μεχρι τα αυτιά. Και εχουν καταντήσει να δουλευουν περισσότερο και απο τους αλβανους πια. Αλλους τοσους Πακούληδες να ειχαμε, θα ήμασταν ευλογημένη χωρα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:08Μερικά από τα ωραιότερα φαγάδικα έχουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα. Επίσης, κουρευόμαστε στους Πακιστανούς και δίνουμε λιγότερα χρήματα,Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:55
τι να σου πω, εκει που μένω κια κυκλοφορώ εγώ μια χαρά μυρίζει η αέρας. Δε ξερω που πήγες.
Σύντομα και στη γειτονιά σου. Άλλωστε όλοι Αθήνα καταλήγουν. Και πολύ καλά κάνουν.
είναι από τα θετικά της πόλης μας που ζουν εδώ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:17Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01
Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.
Πάντως και να μην σου μυρίζουν, κι αυτοί Αθηναίοι δηλώνουν.Τι σου μυριζει ακριβώς, κατρουλίλα/απλυτίλα ή παστουρμαδίλα, καρίλα κτλ? Για να καταλαβουμε απο που ακριβώς πέρασες.
Η πλατεια Συνταγματος δεν μυριζει ετσι παντως. Δεν εχει και τιποτα ινδικά/αρμενικα εκει κοντα, δηλαδη.
Υπάρχει και αυτή η άποψη, δεν αντιλέγω. Σε κάποιους βρωμοκοπάει το κάρυ αλλά μυρίζει ευωδία ο πατσάς. Γουστα ειναι αυτά.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:20Επισης, Πακιστανος με προστάτεψε ουσιαστικά (προειδοποίησε δηλαδη), σε μια φαση παλιοτερα απο γυφτόπουλα που πηγαν να με φερμαρουν. Και οσους συναντώ ειναι ολοι τους με ενα χαμόγελο μεχρι τα αυτιά. Και εχουν καταντήσει να δουλευουν περισσότερο και απο τους αλβανους πια. Αλλους τοσους Πακούληδες να ειχαμε, θα ήμασταν ευλογημένη χωρα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:08Μερικά από τα ωραιότερα φαγάδικα έχουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα. Επίσης, κουρευόμαστε στους Πακιστανούς και δίνουμε λιγότερα χρήματα,Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58
Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.
Σύντομα και στη γειτονιά σου. Άλλωστε όλοι Αθήνα καταλήγουν. Και πολύ καλά κάνουν.
είναι από τα θετικά της πόλης μας που ζουν εδώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:22Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:17Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06
Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.
Πάντως και να μην σου μυρίζουν, κι αυτοί Αθηναίοι δηλώνουν.Τι σου μυριζει ακριβώς, κατρουλίλα/απλυτίλα ή παστουρμαδίλα, καρίλα κτλ? Για να καταλαβουμε απο που ακριβώς πέρασες.
Η πλατεια Συνταγματος δεν μυριζει ετσι παντως. Δεν εχει και τιποτα ινδικά/αρμενικα εκει κοντα, δηλαδη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, σας σώζει που φυσάει συνέχεια σχεδόν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:22Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:17
Τι σου μυριζει ακριβώς, κατρουλίλα/απλυτίλα ή παστουρμαδίλα, καρίλα κτλ? Για να καταλαβουμε απο που ακριβώς πέρασες.
Δεν έγινε κάτι. Απλά πλανάται στον αέρα.
Μπιτς να πεις την δικιά σου.
- Cecily Anne
Καλά σε καμία περίπτωση δε βρωμάει, ήμαρτον, μην ακούς τη σάχλα του καθένα.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:22Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:17
Τι σου μυριζει ακριβώς, κατρουλίλα/απλυτίλα ή παστουρμαδίλα, καρίλα κτλ? Για να καταλαβουμε απο που ακριβώς πέρασες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
gen x sir
- vantono
Τη λέω αλλά όχι μπροστά της.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:29Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, σας σώζει που φυσάει συνέχεια σχεδόν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:22
Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.
Μπιτς να πεις την δικιά σου.
Και πού φυσάει συνέχεια? Στην πλατεία Συντάγματος?
Πού έχεις κατέβει μωρε, φτιάξε το gps σου, κουνησου λιγο, σε χάνω.
- Cecily Anne
Οι μόνες περιοχές που ζέχνουν είναι λιμάνια, αν ο άνεμος φέρει μπόχα μέσα. Είναι περιοχές που καίει πολύ τζακίλα. Είναι περιοχές τύπου "η τέιστι είναι δίπλα και μυρίζει όλη η γειτονιά φρέσκο γαριδάκι", είναι η Βαρβακειος κλπ κλπ.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:32Τη λέω αλλά όχι μπροστά της.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:29Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, σας σώζει που φυσάει συνέχεια σχεδόν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26
Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.
Μπιτς να πεις την δικιά σου.![]()
Και πού φυσάει συνέχεια? Στην πλατεία Συντάγματος?
Πού έχεις κατέβει μωρε, φτιάξε το gps σου, κουνησου λιγο, σε χάνω.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είπα πως μου μύριζε πάντα. Σε κάποιες φάσεις έπιανα μια τραγίλα τύπου. Ίσως να ήταν κοντά κάποιος που δεν τον έπιανε το μάτι. Βρώμαγε όμως.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:30Καλά σε καμία περίπτωση δε βρωμάει, ήμαρτον, μην ακούς τη σάχλα του καθένα.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:22
Έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά εκεί κάτω για αυτό δεν την πιάνετε. Δεν πειράζει.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αυτά ποτε δεν γίνονται μια ζωή εσείς ξεκινατε και πατε την κουβεντα στο αλλο ακρο και όχι με ευγενικο υφοςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
εξαλλου μαντεψε ποιος ανοιξε το παρον νημα!
οι περισσοτερες μιρλες απο οπαδισμό ξεκινάνε ενθεν και ενθεν,ειχαμε συμφοιτητες απο ολα τα μερη και ξερουμε.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Έχεις πάρα πολύ καιρό να έρθεις στην Αθήνα, αυτό έχω να σχολιάσω. Αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει με μαγαζιά λογιώνΚόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39αυτά ποτε δεν γίνονται μια ζωή εσείς ανοίγετε νήματα κόντρας,λες και μισειτε τον τοπο που ζειτεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
μαντεψε ποιος ανοιξε και το παρον νημα!βεβαια οκ ο ανθρωπος τελικα το δικαιολογησε,αν και δεν βρισκω σωστα να ξεσπας για καποιο προβλημα αλλου,τελος παντων ανθρωπινο.
οι περισσοτερες μιρλες απο οπαδισμό ξεκινάνε ενθεν και ενθεν,ειχαμε συμφοιτητες απο ολα τα μερη και ξερουμε.
επισης αυτα τα θα πας εκεί θα πας εδώ και ειναι παμπολλα δεν ειναι ενα και δυο,λεγονται πολυ απλα γιατί η Θεσσαλονικη εχει αρχη μεση τελος δημιουργει τοποσημα ,στεκια,ο καθενας αναλογως και τα γουστα ή την περιοχη που καθεται στο κεντρο (ή ερχεται σε αυτό,διότι ποτε το κεντρο δεν απειχε τόσο απο τα προαστια) δημιουργει τον δικο του χωρο,με καποια βεβαιως κοινη βαση.ουτε κατα διανοια δεν ειναι ετσι το... κεντρο της Αθηνας
η Αθηνα εχει σημεια,θα πας στον ταδε περα να φας κανει την καλυτερη μπλα μπλα...yeah right τα ακουμε εδω απο καποιους που ζουν προαστια
κατι αντιστοιχο με τα πανεπιστημια των δυο πολεων,τα δυο μεν μεσα στο κεντρο down town εχουν δημιουργησει αναριθμητα στεκια φυσιολογικα δινοντας στον εξω κοσμο που δεν τα πολυψειριζει την αισθηση της καφεδουπολης και της τρελης χαραςΣτην Αθηνα διασκοπισμενα κατα κανονα(αντε λιγο ζωγραφου),δεν την λες φοιτητουπολη
κοιταξτε ψηφιζετε δημαρχους κ πολιτικους να απογκετοποιησουν χωρους,να επανενταξετε μερη και αφηστε τις ιστοριες και τη χολη
λογιών που κάνουν τις γειτονιές να διαφέρουν αισθητά η μία με την άλλη. Το Μοναστηράκι και τα πέριξ έχουν γίνει τουριστικό χωριό, τα
Εξάρχεια είναι φάση εναλλακτίκ(με μπόλικες δόσεις φασεισμού πλέον), το Κολωνάκι κλασικά μαζεύει τους γιάπηδες πραγματικούς και wannabe,
στη Βάθη παίζουν τα εθνικ εστιατόρια, στο Μεταξούργειο σε κάποιους δρόμους είναι φάση Εξάρχεια και Ψυρρή μαζί και αυτά είναι μόνο λίγα
από τα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό γιατί γενικά στην Αθήνα πλέον περπατάς και πέφτεις πάνω σε καφετέριες και φαγάδικά κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι και πολύ καλό αλλά το σχόλιό μου είναι περιγραφικό της πραγματικότητας. Παράδειγμα τα τελευταία χρόνια έχουν φτιαχτεί στέκια σε μέχρι πρότινος "κρυφά μέρη" όπως η Πλατεία Βραζιλίας στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Παγκράτι. Τέτοια στέκια μόνο στην Αθήνα μπορούν να υπάρξουν πρακτικά γιατί εκεί είναι η μεγάλη αγορά.
μα δε σημαίνει πως μισούμε επειδή λέμε πως δεν ειναι πανέμορφη. Μια χαρά ανεβαίνουμε και περνάμε καλά, όπως θα ανέβω ΣΤΑΝΤΑΡ μέχρι το Πασχα στον Σιντ* (και παρασκευή κιόλας, χαλάλι του). Άλλωστε εκεί μένει η κουνιάδα μου, πλέον.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39αυτά ποτε δεν γίνονται μια ζωή εσείς ανοίγετε νήματα κόντρας,λες και μισειτε τον τοπο που ζειτεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
μαντεψε ποιος ανοιξε και το παρον νημα!βεβαια οκ ο ανθρωπος τελικα το δικαιολογησε,αν και δεν βρισκω σωστα να ξεσπας για καποιο προβλημα αλλου,τελος παντων ανθρωπινο.
Ακόμη όμως περιμένω να μου πεις πόσα πρωταθλήματα έκλεψαν του παοκ τη δεκαετία του 90
Επίσης μην ακούω για Παγκράτι. Προτιμώ να πάω εκει που ποσταρε ο Mel, Κασσανδρου, κάπως έτσι
*Κα εννοείται στον Ημίθεο Τάσο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 01 Φεβ 2023, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Νταξ, σου μύρισε τραγίλα στην Αθήνα. Μας έπεισες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:39Δεν είπα πως μου μύριζε πάντα. Σε κάποιες φάσεις έπιανα μια τραγίλα τύπου. Ίσως να ήταν κοντά κάποιος που δεν τον έπιανε το μάτι. Βρώμαγε όμως.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:30Καλά σε καμία περίπτωση δε βρωμάει, ήμαρτον, μην ακούς τη σάχλα του καθένα.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:26
Μπιτς πλίηζ, παστουρμαδίλα σιχαίνομαι εξισου με την κατρουλοαπλυτίλα, δεν παιζει να μην τα επιανε η μυτη μου καποια στιγμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις