Καλή είναι, για να ζουριαίνεις χταπόδια.Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:41το μονο μερος στη χαλκιδικη που εχει κατι το εντυπωσιακο.
τα υπολοιπα που εβαλες, ειναι απλως παραλιες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Cecily Anne
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό σου λένε όταν πιάνεις την εσάνς στον αέρα και τσατίζεσαι που σου βρωμίζουν την πόλη.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:27Εντάξει, χαλάρωσε τώρα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:16Πάντως το ότι οι περισσότεροι Πακιστανοί καταλήγουν Αθήνα κάτι λέει για την μπόχα που αναδύεται όταν δεν φυσάει. Και δεν μιλάμε για τουρίστες που είναι για 4 μήνες το πολύ, αλλά για όλον τον χρόνο.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:11 Πραγματικά μου ειναι αδιάφορο έως και αποκρουστικό το ποιες παραλίες προτιμάνε οι βουλγαροσκοπιανοι γυφταρμάδες που φέρνουν μέχρι και τις κονσέρβες απο τα σπίτια τους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τι να σου πω, εκει που μένω κια κυκλοφορώ εγώ μια χαρά μυρίζει η αέρας. Δε ξερω που πήγες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:54Αυτό σου λένε όταν πιάνεις την εσάνς στον αέρα και τσατίζεσαι που σου βρωμίζουν την πόλη.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:27Εντάξει, χαλάρωσε τώρα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:16
Πάντως το ότι οι περισσότεροι Πακιστανοί καταλήγουν Αθήνα κάτι λέει για την μπόχα που αναδύεται όταν δεν φυσάει. Και δεν μιλάμε για τουρίστες που είναι για 4 μήνες το πολύ, αλλά για όλον τον χρόνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:55τι να σου πω, εκει που μένω κια κυκλοφορώ εγώ μια χαρά μυρίζει η αέρας. Δε ξερω που πήγες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:54Αυτό σου λένε όταν πιάνεις την εσάνς στον αέρα και τσατίζεσαι που σου βρωμίζουν την πόλη.
Σύντομα και στη γειτονιά σου. Άλλωστε όλοι Αθήνα καταλήγουν. Και πολύ καλά κάνουν.
Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58
Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.
Σύντομα και στη γειτονιά σου. Άλλωστε όλοι Αθήνα καταλήγουν. Και πολύ καλά κάνουν.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Πως μπορείς να κάνεις λίφτινγκ σ΄ένα τόσο πυκνοκατοικημένο κέντρο μια πόλης;
Ακόμα και ένα απλό βάψιμο θα κοστίζει εκατομμύρια.
Ένα ωραίο παράδειγμα απ' το εξωτερικό υπάρχει;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Φάση σύγκρισης είναι συνήθως.gassim έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:39Βασικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι επειδή ο άνθρωπος αγαπάει την πόλη του, περνάει καλά εκεί και θέλει να περάσεις κι εσύ καλά (τρώγοντας μπουγάτσα). Οκ μπορεί να υπάρχει ένα κρυμμένο νόημα σύγκρισης και υπεροχής σε σχέση με την Αθήνα αλλά και πάλι είναι προτιμότερο να ακούς τέτοια από συνεχή γκρίνια για το τσιμέντο, ακριβείς μετρήσεις του χρόνου που κάνει να πάει στην δουλειά με το αυτοκίνητο, τους Πακιστανούς που τον ενοχλούν κτλ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58
Πάντως και να μην σου μυρίζουν, κι αυτοί Αθηναίοι δηλώνουν.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μερικά από τα ωραιότερα φαγάδικα έχουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα. Επίσης, κουρευόμαστε στους Πακιστανούς και δίνουμε λιγότερα χρήματα,Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:55τι να σου πω, εκει που μένω κια κυκλοφορώ εγώ μια χαρά μυρίζει η αέρας. Δε ξερω που πήγες.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:54
Αυτό σου λένε όταν πιάνεις την εσάνς στον αέρα και τσατίζεσαι που σου βρωμίζουν την πόλη.
είναι από τα θετικά της πόλης μας που ζουν εδώ.
- hellegennes
Υπάρχουν απλά είμαστε άχρηστοι και δεν το κάνουμε. Δεν θα μπορούσαμε να διορθώσουμε ας πούμε τέτοια φαινόμενα που βλέπουμε στις πόλεις μας;independent44 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:03 Πως μπορείς να κάνεις λίφτινγκ σ΄ένα τόσο πυκνοκατοικημένο κέντρο μια πόλης;

Α, κάτσε, μπερδεύτηκα. Λονδίνο είναι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ωραία ιδέα για τους μασαμπουκαίους, να πάνε και να μας πούνε την εμπειρία τους.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:08Μερικά από τα ωραιότερα φαγάδικα έχουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα. Επίσης, κουρευόμαστε στους Πακιστανούς και δίνουμε λιγότερα χρήματα,Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις. Πλατεία Συντάγματος.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:55
τι να σου πω, εκει που μένω κια κυκλοφορώ εγώ μια χαρά μυρίζει η αέρας. Δε ξερω που πήγες.
είναι από τα θετικά της πόλης μας που ζουν εδώ.
Εντάξει δε σου επιβάλει κανείς να επισκέπτεσαι την πόλη.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58
Όπως και οποιαδήποτε πόλη που έχει μετανάστες απο Ινδία Πακισταν Μπαγκλαντες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτο γίνεται οκ αρκεί να μην το ζωγραφίσουν πάλι.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:09Υπάρχουν απλά είμαστε άχρηστοι και δεν το κάνουμε. Δεν θα μπορούσαμε να διορθώσουμε ας πούμε τέτοια φαινόμενα που βλέπουμε στις πόλεις μας;independent44 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:03 Πως μπορείς να κάνεις λίφτινγκ σ΄ένα τόσο πυκνοκατοικημένο κέντρο μια πόλης;
Α, κάτσε, μπερδεύτηκα. Λονδίνο είναι αυτό.
Υπάρχει και μια ειδική μπογιά που δεν πιάνει τίποτα άλλο από πάνω. Και να γράψεις σβήνει με ενα απλό πλύσιμο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Όχι δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις. Η ενασχόλησή μου με τα αρώματα έχει κάνει τη μύτη πολύ ευαίσθητη, για αυτό και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι δεν πιάνουν.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01Την Κυριακή πέρασα απο Συνταγμα και δε μυριζε κάτι. Μπορεί να ήσουν σε άλλη πλατεία και να νομισες πως ηταν Συνταγμα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:58
Η πλατεια Συνταγματος δεν μυριζει ετσι παντως. Δεν εχει και τιποτα ινδικά/αρμενικα εκει κοντα, δηλαδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις