!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Μάλιστα, ξαφνικά θα έρθουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Η πείρα διαθέτει τακτικές που δίνουν εγγυημένα αποτελέσματα.
Παρατηρητής...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
ksk έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:49 Μάλιστα, ξαφνικά θα έρθουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:57ksk έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:49 Μάλιστα, ξαφνικά θα έρθουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
![]()
(Τι είναι αυτά τα ακαταλαβίστικα που λέει;)
Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, όπως είπε μια γνωστή μου, σου τη δίνει ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει ο άλλοςCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:16 Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!
Όχι όχι όχιιι, δεν θέλωωω.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:19Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, όπως είπε μια γνωστή μου, σου τη δίνει ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει ο άλλοςCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:16 Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!
Χαχαχαχαχα. Δεν θα το αφήσω να φτάσει εκεί. Βασικά ήδη έχω μισοφωνία. Φαντάσου. Αλλά με το αγγελάκι μου δεν το παθαίνω επειδή λατρεύω τα πάντα πάνω του, ακόμα και τον τρόπο που παραπονιέται το στομάχι (μας)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μα μέχρι τότε... Σημασία έχει, πριν από το τέλος, να περάσει και στο.... ενδιάμεσο.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:19Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, όπως είπε μια γνωστή μου, σου τη δίνει ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει ο άλλοςCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:16 Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Spoiler
πολλά υποσχόμενη...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΟΚ, κάτσε να δούμε σε 3-4 χρόνια τι θα γίνει. Όλοι έτσι ξεκινάμε και τον βλέπουμε τέλειο τον άλλον και μετά σκεφτόμαστε τι στο καλό είχαμε πάθει και στραβωθήκαμε μαζί τουCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:22Όχι όχι όχιιι, δεν θέλωωω.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:19Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, όπως είπε μια γνωστή μου, σου τη δίνει ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει ο άλλοςCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:16 Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!![]()
Χαχαχαχαχα. Δεν θα το αφήσω να φτάσει εκεί. Βασικά ήδη έχω μισοφωνία. Φαντάσου. Αλλά με το αγγελάκι μου δεν το παθαίνω επειδή λατρεύω τα πάντα πάνω του, ακόμα και τον τρόπο που παραπονιέται το στομάχι (μας)![]()
![]()
Στο ενδιάμεσο ρομαντικό στάδιο ή στην σωματική επαφή; Σκέφτομαι να μείνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να διαβάσω την συνέχεια της ιστορίαςaLiCat έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:24Μα μέχρι τότε... Σημασία έχει, πριν από το τέλος, να περάσει και στο.... ενδιάμεσο.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:19Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, όπως είπε μια γνωστή μου, σου τη δίνει ακόμα και ο τρόπος που αναπνέει ο άλλοςCasp έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:16 Νομίζω πως όσο περισσότερο περνάνε οι μέρες (και οι μήνες), τότε πιο ερωτευμένοι (και ανυπόμονοι) γινόμαστε… Δεν θα «έπρεπε» να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι τόσο ωραίο, αλλά και ταυτόχρονα βασανιστικό συναίσθημα ο έρωτας ρε γαμώτο. Μου λείπει κάθε ώρα και στιγμή. Και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον. Και αυτός το εκφράζει ακόμα περισσότερο. Και επίσης σκεφτόμαστε το ίδιο και μάλιστα τις ίδιες χρονικές στιγμές της μέρας! Τόσος συγχρονισμός!![]()
Εννοώ της σχέσης, που τα περιλαμβάνει όλα.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:37Στο ενδιάμεσο ρομαντικό στάδιο ή στην σωματική επαφή; Σκέφτομαι να μείνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να διαβάσω την συνέχεια της ιστορίας
Να μείνεις- πόσο μάλλον που έχεις αγαθό σκοπό.
Εδώ άλλοι μένουμε για πολύ πιο ευτελείς λόγους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πολύς κόσμος μένει για ευτελείς λόγους και αυτό είναι λυπηρό, ειδικά όταν ο άλλος δεν έχει ιδέα.aLiCat έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:47Εννοώ της σχέσης, που τα περιλαμβάνει όλα.
Να μείνεις- πόσο μάλλον που έχεις αγαθό σκοπό.![]()
Εδώ άλλοι μένουμε για πολύ πιο ευτελείς λόγους.![]()
Για φόρουμ ή για σχέσεις λέμε τώρα;Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:51Πολύς κόσμος μένει για ευτελείς λόγους και αυτό είναι λυπηρό, ειδικά όταν ο άλλος δεν έχει ιδέα.aLiCat έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:47Εννοώ της σχέσης, που τα περιλαμβάνει όλα.Καρολίνα έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:37
Στο ενδιάμεσο ρομαντικό στάδιο ή στην σωματική επαφή; Σκέφτομαι να μείνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να διαβάσω την συνέχεια της ιστορίας
Να μείνεις- πόσο μάλλον που έχεις αγαθό σκοπό.![]()
Εδώ άλλοι μένουμε για πολύ πιο ευτελείς λόγους.![]()
Ας ήταν ανθρώπου με την ίδια έκφραση, να δω τι θα λεγεςaLiCat έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:32τι φατσούλα είναι αυτή;
![]()
Spoiler
πολλά υποσχόμενη...![]()