Όποιος δεν συμμερίζεται τα γούστα σου είναι επειδή έχει σκαλωμα στον εγκέφαλο. Ενδιαφέρον.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:04Ερμή, δεν ξεκολλάνε κυρίως όσοι δεν έχουν εναλλακτική εργασίας ή όσοι έχουν σκάλωμα στον εγκέφαλο. Εμένα πχ που η εναλλακτική εργασίας ήταν ΜΗΔΕΝ και για τους δύο στη δική μου περιοχή, ε προφανώς δεν είχε νόημα να το συζητήσουμε σοβαρά, παρόλο που εγώ την έκανα την πρόταση με ετεροαπασχόληση σαν Plan B.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:00Έχεις δίκιο δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Όσοι γεννήθηκαν στα 80's.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 20:45
Μη λες μαλακίες διότι η μισή Ελλάδα μέχρι ένα φεγγάρι εδώ γεννιόταν.![]()
Πάντως όντως είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βρίζουν όλοι και παράλληλα να μη ξεκολανε από αυτή την πόλη.
Η Αττική δε έχει ούτε το χώρο ούτε τις φυσικές υποδομές για κοντά στα 5εκ.
Η Αττική με 1 μυριο max θα ήταν ονειρεμένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Για ένα περίεργο λόγο δεν προσμετράται στα θετικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το ότι βρίσκονται κοντά στον Βόλο.Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 22:37 άμα τα θετικά της είναι οτι είναι κοντά σε θεσσαλονίκη και αθήνα..
- Cecily Anne
To διαζευτικό ή το βλέπεις; Ή έχεις σκάλωμα στον εγκέφαλο.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:07Όποιος δεν συμμερίζεται τα γούστα σου είναι επειδή έχει σκαλωμα στον εγκέφαλο. Ενδιαφέρον.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:04Ερμή, δεν ξεκολλάνε κυρίως όσοι δεν έχουν εναλλακτική εργασίας ή όσοι έχουν σκάλωμα στον εγκέφαλο. Εμένα πχ που η εναλλακτική εργασίας ήταν ΜΗΔΕΝ και για τους δύο στη δική μου περιοχή, ε προφανώς δεν είχε νόημα να το συζητήσουμε σοβαρά, παρόλο που εγώ την έκανα την πρόταση με ετεροαπασχόληση σαν Plan B.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:00
Έχεις δίκιο δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Όσοι γεννήθηκαν στα 80's.
Πάντως όντως είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βρίζουν όλοι και παράλληλα να μη ξεκολανε από αυτή την πόλη.
Η Αττική δε έχει ούτε το χώρο ούτε τις φυσικές υποδομές για κοντά στα 5εκ.
Η Αττική με 1 μυριο max θα ήταν ονειρεμένη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχω παράπονο, είσαι από τους λίγους ευγενικούς χρήστες εδώ μέσα
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Για έναν περίεργο λόγο η Αθήνα έχει πολλές παροχές και επιλογές που δεν βρίσκεις αλλού με πιο ευνόητα τα περί υγείας. Επίσης αν δουλεύεις καλοκαίρι χωρίς άδεια, πιστεύω προτιμάς να είσαι στο μποτιλιάρισμα Κυριακή για Πήλιο παρά για Βούλα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Το ενδεχόμενο να γουστάρει κάποιος να μένει Αθήνα το έχεις σκεφτεί;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:13To διαζευτικό ή το βλέπεις; Ή έχεις σκάλωμα στον εγκέφαλο.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:07Όποιος δεν συμμερίζεται τα γούστα σου είναι επειδή έχει σκαλωμα στον εγκέφαλο. Ενδιαφέρον.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:04
Ερμή, δεν ξεκολλάνε κυρίως όσοι δεν έχουν εναλλακτική εργασίας ή όσοι έχουν σκάλωμα στον εγκέφαλο. Εμένα πχ που η εναλλακτική εργασίας ήταν ΜΗΔΕΝ και για τους δύο στη δική μου περιοχή, ε προφανώς δεν είχε νόημα να το συζητήσουμε σοβαρά, παρόλο που εγώ την έκανα την πρόταση με ετεροαπασχόληση σαν Plan B.
- Cecily Anne
Nαι, εσύ τη συζήτηση τη διάβασες;gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:27Το ενδεχόμενο να γουστάρει κάποιος να μένει Αθήνα το έχεις σκεφτεί;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:13To διαζευτικό ή το βλέπεις; Ή έχεις σκάλωμα στον εγκέφαλο.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:07
Όποιος δεν συμμερίζεται τα γούστα σου είναι επειδή έχει σκαλωμα στον εγκέφαλο. Ενδιαφέρον.
άντως όντως είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βρίζουν όλοι και παράλληλα να μη ξεκολανε από αυτή την πόλη.
Καταλαβαίνεις τί συζητάμε; Είναι γλωσσικό το ζήτημα; Είναι κόλλημα;δεν ξεκολλάνε κυρίως όσοι δεν έχουν εναλλακτική εργασίας ή όσοι έχουν σκάλωμα στον εγκέφαλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2023, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γλωσσικό φαίνεται να είναι.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:29Nαι, εσύ τη συζήτηση τη διάβασες;gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:27Το ενδεχόμενο να γουστάρει κάποιος να μένει Αθήνα το έχεις σκεφτεί;άντως όντως είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βρίζουν όλοι και παράλληλα να μη ξεκολανε από αυτή την πόλη.Καταλαβαίνεις τί συζητάμε; Είναι γλωσσικό το ζήτημα; Είναι κόλλημα;δεν ξεκολλάνε κυρίως όσοι δεν έχουν εναλλακτική εργασίας ή όσοι έχουν σκάλωμα στον εγκέφαλο.
- Cecily Anne
Βάζω χρώματα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να μην γίνεται χειρότερη όσο περνάνε τα χρόνια. Σε μια χώρα που τα χρήματα πηγαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες και γίνονται μπαλώματα αντί για έργα, δεν περιμένω καμία καλυτέρευση. Το αντίθετο. Όσο για την Αθήνα, που την είδα και σε καλές περιοχές, περίμενα πολύ περισσότερα με δεδομένο ότι έχουν πέσει πολλά φράγκα. Αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω, κατέληξαν σε τσέπες κι όχι σε έργα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ισχύει αυτό. Ιδιαίτερα οι τουριστικές περιοχές βελτιώνονται όπου δεν χτίζονται υποδομές ως καρκινώματα.Gherschaagk έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:41 Δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να μην γίνεται χειρότερη όσο περνάνε τα χρόνια.Spoiler
Σε μια χώρα που τα χρήματα πηγαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες και γίνονται μπαλώματα αντί για έργα, δεν περιμένω καμία καλυτέρευση. Το αντίθετο. Όσο για την Αθήνα, που την είδα και σε καλές περιοχές, περίμενα πολύ περισσότερα με δεδομένο ότι έχουν πέσει πολλά φράγκα. Αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω, κατέληξαν σε τσέπες κι όχι σεSpoiler
έργα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
https://www.nationalgeographic.com/trav ... ife-citiesTop 10 Nightlife Cities
Thessaloniki, Greece
Remember those playful old Grecian mosaics? The spirit's alive and well in the Syngrou/Valaoritou and Ladadika districts, not to mention all those beaches. Thessaloniki has more cafés per capita than any other European city.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με ενοχλεί βαθύτατα το γεγονός πως η βαριά βιομηχανία αυτού του τόπου είναι ο τουρισμός και τίποτε άλλο.Bazoomba έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:46Δεν ισχύει αυτό. Ιδιαίτερα οι τουριστικές περιοχές βελτιώνονται όπου δεν χτίζονται υποδομές ως καρκινώματα.Gherschaagk έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:41 Δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να μην γίνεται χειρότερη όσο περνάνε τα χρόνια.Spoiler
Σε μια χώρα που τα χρήματα πηγαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες και γίνονται μπαλώματα αντί για έργα, δεν περιμένω καμία καλυτέρευση. Το αντίθετο. Όσο για την Αθήνα, που την είδα και σε καλές περιοχές, περίμενα πολύ περισσότερα με δεδομένο ότι έχουν πέσει πολλά φράγκα. Αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω, κατέληξαν σε τσέπες κι όχι σεSpoiler
έργα.
Οι πόλεις μας είναι χάλια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Πάντα απορούσα ποιος γράφει αυτές τις άκυρες λίστεςSid Vicious έγραψε: 31 Ιαν 2023, 23:48https://www.nationalgeographic.com/trav ... ife-citiesTop 10 Nightlife Cities
Thessaloniki, Greece
Remember those playful old Grecian mosaics? The spirit's alive and well in the Syngrou/Valaoritou and Ladadika districts, not to mention all those beaches. Thessaloniki has more cafés per capita than any other European city.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις