Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:32
Ω καμένη ναιδα εχεις να φας αμπελοφασουλο και σαρδέλα να παει σύννεφο με τον μπλακι.
Μ' αρέσουν τα αμπελοφάσουλα ειδικά με βούτυρο δίπλα από χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα.
Νομίζω δε θα του άρεσε του Μπλάκ να τον σέρνω σε ταβέρνες στο σταθμό Λαρίσης για παϊδάκια αρνίσια
Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2018, 19:07
Αθηνά_Π- Ντάγιε.
Είχα φλασιά.
Νομίζω σπέρνει αυτό το ζεύγος.
Αθηνά - mec
Εγώ με bluerose γιατί ταιριάζουμε στα οικονομικά θέματα και κάπως στο στυλ. Αυτή ασκητικό (χριστιανικο), εγώ μινιμαλιστικό, δηλ. ο παρονομαστής είναι ο ίδιος.
mec έγραψε: 14 Οκτ 2018, 22:55
Εγώ με bluerose γιατί ταιριάζουμε στα οικονομικά θέματα και κάπως στο στυλ. Αυτή ασκητικό (χριστιανικο), εγώ μινιμαλιστικό, δηλ. ο παρονομαστής είναι ο ίδιος.
mec έγραψε: 14 Οκτ 2018, 22:55
waldorf έγραψε: 13 Οκτ 2018, 19:53
Όχι ότι καίγομαι κιόλας,αλλά είναι κοινωνικό θέμα τα πχωρουμοζευγάρια;
(Εκτός κι αν λογίζουμε για κοινωνία το πχώρουμ μόνο.)
Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2018, 19:07
Αθηνά_Π- Ντάγιε.
Είχα φλασιά.
Νομίζω σπέρνει αυτό το ζεύγος.
Αθηνά - mec