Γω πάντως πέρασα μια χαρά Πτολεμαίδα 2 χρόνια. Δε μπορώ να αναφέρω περαιτέρω δεδομένα, είναι ακατάλληλα.vantono έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:43Οκ, εδώ μιλάμε για τόση αθλιότητα που δεν μπορώ να χωρέσω στο μυαλό μου την ύπαρξη αυτης της πόλης, οπότε μάλλον λόγω ενδόμυχης άρνησης της ύπαρξής της, δεν την ανέφερα.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:34Λαμία-Πτολεμαΐδα-Θήβα-Άργοςvantono έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:33
Αυτό περίπου το παθαίνω κι εγω με τη Χαλκίδα. Λόγω έρωτα αρκετά παλιότερου, πολλα χρονια πριν, που με ειχε ριξει κυριολεκτικα στα πατωματα.![]()
Παρότι δεν ειναι και ασχημη η Χαλκιδα βεβαια, απλα δεν της λες και απ'τις καλύτερες.
Από Τρίπολη κεντρο δεν εχω μεγάλη εμπειρια, αλλα ο νομός Αρκαδίας γενικώς εχει αρκετά ωραια γραφικά σημεία, αν ψαχτείς καλα.
Τη Λαμία βεβαια, απο χάλι μόνο η Θηβα την ανταγωνίζεται (και την πατάει κατω).
Το Αργος ηταν και ειναι απο τις πιο γυφτουπόλεις, αλλα την τελευταια 5ετια κάτι παει να σωθεί, έχουν φτιαξει κατι συντριβανάκια, εχουν ανοιξει κατι πλατείες κτλ, κανει κατι τίμιες προσπαθειες να ανέβει εθνική.
Η δε αντίθεση με το Ναυπλιο που ειναι λιγο πιο διπλα, ειναι τρομακτικη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εντάξει, κόλλησε η βελόνα και άρχισε το παραλήρημα. Πες ρε μαντάμ πως έγραψες μία μαλακία, δε θα σε στείλουμε για εκτέλεση στο Γουδί,ήμαρτονCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:40Ρε άνθρωπε του Θεού, εγώ έκανα 40 χλμ ΕΝΤΟΣ Αττικής. Τί δεν καταλαβαίνεις; Όλα αυτά που λέτε είναι παπαριές. Φτάνει να πάρετε ένα αμάξι και έχετε πρόσβαση στα πάντα. Είναι γελοίο το ότι καθόμαστε αυτή τη στιγμή και συζητάμε πόσο χαμένος είναι ο Θηβαίος από τον πολιτισμό. Και δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπίζομαι τη μία από τις 3 πιο κακάσχημες πόλεις τις Ελλάδας. Αλλά να μιλάνε ξέρω'γω οι Λαμιώτες να πω έχουν ένα δίκιο. Να μιλάνε και οι Θηβαίοι ε πάει πολύ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:37Ρε Αννούλα του χιονιά δε θα σου πάρει κανείς το κεφάλι αν παραδεχτείς πως έγραψες και κάτι που δε στέκει. Αυτό που σου γράφω από την αρχήCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:28
Ρε άνθρωπε του θεού καταλαβαίνεις ότι μου δίνεις παράδειγμα έναν που καθημερινά ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ σαν αντεπιχείρημα στο ότι ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΕΝΑ ΣΚ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;
γιατί το έχω ζήσει από πρώτο χέρι είναι πως οι μετακινήσεις από την Αθήνα προς τη Θήβα είναι χρονοβόρες και δαπανηρές και μιλάμε για 90 χιλιόμετρα απόσταση. Μιά φορά στο τόσο παίρνεις το Ι.Χ για να κατέβεις από τη Θήβα στην Αθήνα για θέατρα, μπουζούκια και εκεί καταστρώνεις
ολόκληρο σχέδιο που θα μείνεις, που θα ξοδέψεις κλπ. Το ότι αναγκάζονται κάποιοι μηχανικοί να κάνουν σα μαλάκες το δρομολόγιο Μαρούσι-Οινόφυτα κάθε μέρα για δουλειά δε μου λέει κάτι, αν ο άλλος το έχει ανάγκη μπορεί να πάει να δουλέψει στου διαόλου το κέρατο. Σου λέω, από
τη Θήβα είναι η καταγωγή μου λες να μην ξέρω το θέμα για το οποίο μιλάμε?
δηλαδή. Τα γράφουμε έτσι τα γράφουμε αλλιώς εσύ εκεί μπετόν αρμέ, λες και μιλάμε για τη ζωή των Ινουίτ στη Γροιλανδία τόση ώρα και δεν ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε κάποιοι.
- Cecily Anne
Πρακτικά σκέφτομαι ότι άρπα δε θα βρει εύκολα ούτε εντός Δήμου στην Αττική, πιθανά θα πρέπει να αλλάξει δήμο, άρα να την πάω και να την φέρω ή να πάρει μέσα, αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Οπότε ας αφήσουμε τα ακραία παραδείγματα, γιατί θα σου απαντήσω ότι κάθε μέρα έρχονται από Θήβα για σπουδές Αττική και τούμπαλιν. Μέχρι και η Γεωπονική Αθηνών έκανε τμήματα στη Θήβα και πάνε κι έρχονται καθημερινά.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:44Υπό ιδανικές συνθήκες. Γιατί τέτοιο χρόνο μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μόνο στο τελευταίο τμήμα αφού θα έχεις μπει λεκανοπέδιο. Και ποιος σου είπε ότι αντέχουμε όλοι οικονομικά 3 ώρες οδήγησης κάθε φορά που θέλουμε μια έξτρα δραστηριότητα;
Κοίτα να είναι να πάω εκτός Αθηνών και να με τρώνε οι μετακινήσεις να λείπει το βύσσινο. Αν πήγαινα εκεί θα πήγαινα για να έχω ποιότητα ζωής σε πράγματα που δεν μπορεί να μου προσφέρει το συγκεκριμένο μέρος που ζω στην μεγαλούπολη. Επίσης αν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, μια χαρά ποιότητα ζωής μπορείς να έχεις μένοντας κάπου μετά τη Βάρκιζα ή πέρα από την Κηφισιά. Αλλά δεν μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για την ζωή μέσα (μέσα μέσα) στη μεγαλούπολη ή την ζωή πολύ μακριά από αυτή.
Ρε σκέψου λίγο πρακτικά. Αν έχεις μια κόρη και θέλει να μάθει άρπα και δεν έχει το εκεί ωδείο τι κάνεις; Την στέλνεις Αθήνα κάθε εβδομάδα; Κι αν θέλει και μοντέρνο χορό; Άλλη μια φορά Αθήνα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Επαναλαμβάνω, οι αποστάσεις αυτές είναι 200-250 βενζίνες για εργασία με καθημερινή μετακίνηση. Επιμένετε ενώ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν τις έχετε κάνει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είπαμε δεν μετράει αυτό. Αυτό δεν το κάνει κάποιος από επιλογή. Το κάνει γιατί δεν γίνεται αλλιώς.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:47 Μέχρι και η Γεωπονική Αθηνών έκανε τμήματα στη Θήβα και πάνε κι έρχονται καθημερινά.
Εχχμ να συνεισφέρω , 150 χλμ Λάρισα -Πιερία πέρυσι κάθε μέρα, , σύνολο κάπου 25000 ,τι κερδίζω;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:47Εντάξει, κόλλησε η βελόνα και άρχισε το παραλήρημα. Πες ρε μαντάμ πως έγραψες μία μαλακία, δε θα σε στείλουμε για εκτέλεση στο Γουδί,ήμαρτονCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:40Ρε άνθρωπε του Θεού, εγώ έκανα 40 χλμ ΕΝΤΟΣ Αττικής. Τί δεν καταλαβαίνεις; Όλα αυτά που λέτε είναι παπαριές. Φτάνει να πάρετε ένα αμάξι και έχετε πρόσβαση στα πάντα. Είναι γελοίο το ότι καθόμαστε αυτή τη στιγμή και συζητάμε πόσο χαμένος είναι ο Θηβαίος από τον πολιτισμό. Και δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπίζομαι τη μία από τις 3 πιο κακάσχημες πόλεις τις Ελλάδας. Αλλά να μιλάνε ξέρω'γω οι Λαμιώτες να πω έχουν ένα δίκιο. Να μιλάνε και οι Θηβαίοι ε πάει πολύ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:37
Ρε Αννούλα του χιονιά δε θα σου πάρει κανείς το κεφάλι αν παραδεχτείς πως έγραψες και κάτι που δε στέκει. Αυτό που σου γράφω από την αρχή
γιατί το έχω ζήσει από πρώτο χέρι είναι πως οι μετακινήσεις από την Αθήνα προς τη Θήβα είναι χρονοβόρες και δαπανηρές και μιλάμε για 90 χιλιόμετρα απόσταση. Μιά φορά στο τόσο παίρνεις το Ι.Χ για να κατέβεις από τη Θήβα στην Αθήνα για θέατρα, μπουζούκια και εκεί καταστρώνεις
ολόκληρο σχέδιο που θα μείνεις, που θα ξοδέψεις κλπ. Το ότι αναγκάζονται κάποιοι μηχανικοί να κάνουν σα μαλάκες το δρομολόγιο Μαρούσι-Οινόφυτα κάθε μέρα για δουλειά δε μου λέει κάτι, αν ο άλλος το έχει ανάγκη μπορεί να πάει να δουλέψει στου διαόλου το κέρατο. Σου λέω, από
τη Θήβα είναι η καταγωγή μου λες να μην ξέρω το θέμα για το οποίο μιλάμε?
δηλαδή. Τα γράφουμε έτσι τα γράφουμε αλλιώς εσύ εκεί μπετόν αρμέ, λες και μιλάμε για τη ζωή των Ινουίτ στη Γροιλανδία τόση ώρα και δεν ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε κάποιοι.
- Cecily Anne
Τί δεν μετράει ρε φίλε; Λέτε δε γίνεται ή είσαι λεφτάς που τα κάνεις και δουλεύει όλο το σύστημα έτσι (από εκεί προς το άστυ και από το άστυ προς τα εκεί) είτε σε επαγγελματίες είτε σε φοιτητές σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. Και θεωρείτε ότι ένας που θέλει να "διασκεδάσει" δε θα έχει πρόσβαση ή θα πρέπει να είναι λεφτάς ή ό,τι μαλακία άλλη σας έχει κατεβάσει η γκλάβα. Και ξαναλέω με παραδείγματα περιοχές ΔΙΠΛΑ. Δε δίνετε καμιά απομακρυσμένη να πω παει στο διάολο που να τρέχουν αυτοί.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:50
Είπαμε δεν μετράει αυτό. Αυτό δεν το κάνει κάποιος από επιλογή. Το κάνει γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για να πάει η κουβέντα παρακάτω. Οι επιχειρήσεις εκτός Αττικής ξέρουν πως ο υπάλληλος δεν ζει δίπλα και θα δίνει αυτά τα χρήματα για να πηγαινοέρχεται και μάλλον το λαμβάνουν υπόψη στην αμοιβή.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:48 Επαναλαμβάνω, οι αποστάσεις αυτές είναι 200-250 βενζίνες για εργασία με καθημερινή μετακίνηση. Επιμένετε ενώ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν τις έχετε κάνει.
Εμένα δεν θα με συνέφερε να πάω από τα 30 κάτι Ευρώ το μήνα στα 250 και να φύγω από τον Πειραιά να πάω να ζήσω στη Θήβα. Η εργασία μου δε θα κάλυπτε το έξτρα κόστος μετακίνησης. Αυτά τα - 220 Ευρώ με τι θα αντιστάθμιζα;
- taxalata xalasa
Για μπαχαλουπολη ειναι το νημα, το μπαχαλο παει παρεα... ριχτα και μην σε νοιαζει...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:38Θα έδινα μία απάντηση, αλλά δε θέλω να τη μπαχαλέψω ακόμα περισσότερο τη συζήτησηtaxalata xalasa έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:31απόγονος του Κάδμου;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:26
Κοίτα εγώ είμαι Αρβανίτης Θηβαίος αλλά από ότι φαίνεται στην παρούσα συζήτηση άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη![]()
![]()
![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Cecily Anne
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ούτε καν. Υπάρχουν ορισμένες εταιρίες που δίνουν την Αττική Οδό, αλλά να'ναι 2; Δεν έχω ακούσει για άλλες.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:55Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για να πάει η κουβέντα παρακάτω. Οι επιχειρήσεις εκτός Αττικής ξέρουν πως ο υπάλληλος δεν ζει δίπλα και θα δίνει αυτά τα χρήματα για να πηγαινοέρχεται και μάλλον το λαμβάνουν υπόψη στην αμοιβή.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:48 Επαναλαμβάνω, οι αποστάσεις αυτές είναι 200-250 βενζίνες για εργασία με καθημερινή μετακίνηση. Επιμένετε ενώ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν τις έχετε κάνει.
Εμένα δεν θα με συνέφερε να πάω από τα 30 κάτι Ευρώ το μήνα στα 250 και να φύγω από τον Πειραιά να πάω να ζήσω στη Θήβα. Η εργασία μου δε θα κάλυπτε το έξτρα κόστος μετακίνησης. Αυτά τα - 220 Ευρώ με τι θα αντιστάθμιζα;
Και μην αλλάζεις την κουβέντα. Μου είπες ότι είσαι λεφτάς φοιτητής αν κάνεις αυτές τις αποστάσεις και σου απάντησα όχι είσαι εργαζόμενος.
- Cecily Anne
double post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2023, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δουλεύουν με κατώτατο χωρίς τίποτα έξτρα και κάνουν 250 Ευρώ έξοδα για μετακινήσεις; Αυτό μου λες;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:57ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ούτε καν. Υπάρχουν ορισμένες εταιρίες που δίνουν την Αττική Οδό, αλλά να'ναι 2; Δεν έχω ακούσει για άλλες.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:55Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για να πάει η κουβέντα παρακάτω. Οι επιχειρήσεις εκτός Αττικής ξέρουν πως ο υπάλληλος δεν ζει δίπλα και θα δίνει αυτά τα χρήματα για να πηγαινοέρχεται και μάλλον το λαμβάνουν υπόψη στην αμοιβή.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:48 Επαναλαμβάνω, οι αποστάσεις αυτές είναι 200-250 βενζίνες για εργασία με καθημερινή μετακίνηση. Επιμένετε ενώ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν τις έχετε κάνει.
Και μην αλλάζεις την κουβέντα. Μου είπες ότι είσαι λεφτάς φοιτητής αν κάνεις αυτές τις αποστάσεις και σου απάντησα όχι είσαι εργαζόμενος.
- Cecily Anne
Αν αναφερόμαστε στο μέσο μηχανικό συγκεκριμένα 1000-1500, ανάλογα την προϋπηρεσία και 250 μετακίνηση ναι (δεν αναφέρομαι στο μέσο μάνατζερ που βαράει ανώτατους διότι είναι 1 στους 50). Οι εργάτες συνήθως, ανάλογα την εταιρία, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε λεωφορεία. Οι συνάδελφοί μου πάνε με δικό τους μεταφορικό μέσο και ξέρω 1 μόνο που του πληρώνουν την Αττική οδό (αυτός δουλεύει προς Παλλήνη).ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 20:00Δουλεύουν με κατώτατο χωρίς τίποτα έξτρα και κάνουν 250 Ευρώ έξοδα για μετακινήσεις; Αυτό μου λες;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:57ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ούτε καν. Υπάρχουν ορισμένες εταιρίες που δίνουν την Αττική Οδό, αλλά να'ναι 2; Δεν έχω ακούσει για άλλες.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:55
Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για να πάει η κουβέντα παρακάτω. Οι επιχειρήσεις εκτός Αττικής ξέρουν πως ο υπάλληλος δεν ζει δίπλα και θα δίνει αυτά τα χρήματα για να πηγαινοέρχεται και μάλλον το λαμβάνουν υπόψη στην αμοιβή.
Αν ρωτάς εμένα 75-80 χλμ στο σύνολο καθημερινά με 1100 πρώτο μισθό ΜΕΙΚΤΑ κάπου το 2012, έξοδα βενζίνης δικά μου, αλλά η βενζίνη ήταν μακράν πιο φτηνή τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2023, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τι δείχνει αυτό? Πως η ζωή σου ήταν ποιοτική γιατί είχες πρόσβαση στην Πιερία και τα όποια θετικά μπορεί να έχει το μέρος(δεν το έχωΣτύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:53Εχχμ να συνεισφέρω , 150 χλμ Λάρισα -Πιερία πέρυσι κάθε μέρα, , σύνολο κάπου 25000 ,τι κερδίζω;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:47Εντάξει, κόλλησε η βελόνα και άρχισε το παραλήρημα. Πες ρε μαντάμ πως έγραψες μία μαλακία, δε θα σε στείλουμε για εκτέλεση στο Γουδί,ήμαρτονCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:40
Ρε άνθρωπε του Θεού, εγώ έκανα 40 χλμ ΕΝΤΟΣ Αττικής. Τί δεν καταλαβαίνεις; Όλα αυτά που λέτε είναι παπαριές. Φτάνει να πάρετε ένα αμάξι και έχετε πρόσβαση στα πάντα. Είναι γελοίο το ότι καθόμαστε αυτή τη στιγμή και συζητάμε πόσο χαμένος είναι ο Θηβαίος από τον πολιτισμό. Και δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπίζομαι τη μία από τις 3 πιο κακάσχημες πόλεις τις Ελλάδας. Αλλά να μιλάνε ξέρω'γω οι Λαμιώτες να πω έχουν ένα δίκιο. Να μιλάνε και οι Θηβαίοι ε πάει πολύ.
επισκεφτεί ποτέ παρεπιπτόντως)? Ή μήπως πως ζοριζόσουν στο να κάνεις όλες αυτές τις μετακινήσεις?
- Cecily Anne
Δείχνει ότι όταν ο άλλος μπορεί και το κάνει καθημερινά, εσύ που υποστηρίζεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις μια φορά το ΣΚ είσαι παραμυθάς.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 20:05Τι δείχνει αυτό? Πως η ζωή σου ήταν ποιοτική γιατί είχες πρόσβαση στην Πιερία και τα όποια θετικά μπορεί να έχει το μέρος(δεν το έχωΣτύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:53Εχχμ να συνεισφέρω , 150 χλμ Λάρισα -Πιερία πέρυσι κάθε μέρα, , σύνολο κάπου 25000 ,τι κερδίζω;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:47
Εντάξει, κόλλησε η βελόνα και άρχισε το παραλήρημα. Πες ρε μαντάμ πως έγραψες μία μαλακία, δε θα σε στείλουμε για εκτέλεση στο Γουδί,ήμαρτον
επισκεφτεί ποτέ παρεπιπτόντως)? Ή μήπως πως ζοριζόσουν στο να κάνεις όλες αυτές τις μετακινήσεις?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις