Εσύ δεν διαβάζεις ΣτύγιοCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Σε ποιά επαρχιακή περιοχή (που δεν είναι αστική) κάνεις 40 χιλιόμετρα για να πας για δουλειά εντός περιοχής; Είσαι ξέρω'γω στο θεσσαλικό κάμπο και τα κτήματα είναι στην άλλη άκρη;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14 Ακόμα και οι μετακινήσεις μέσα σε μία επαρχιακή πόλη δεν είναι εύκολες. Το να πας από τη μία άκρη στην άλλη με τα πόδια δεν
παίζει εκτός και αν έχεις χρόνο για χάσιμο ή αν μένεις στο Κολοκωτρονίτσι του Ρώμα. Τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων
είναι από λίγα έως ανύπαρκτα ενώ ο χώρος δουλειάς μπορεί κάποιες φορές να είναι και 30 και 40 χιλιόμετρα μακριά από το
σπίτι σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε μιλάω για το Λουτράκι, για τη Θήβα μιλάω. Το Λουτράκι έχει τον προαστιακό αλλά αφενός δε μένουμε στην Ιαπωνία ή το Βέλγιο γιαCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14Σε ποιά περιοχή κοντά στην Αθήνα αναφέρεσαι με όλη αυτή τη δυστυχία και το φοβερό έξοδο; Διότι ας πούμε πρόχειρα σκέφτομαι κάτι ξαδέρφια του άντρα μου που μένουν μόνιμα στο Λουτράκι και που ΣΚ παρά ΣΚ εδώ γυρνοβολάνε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:11Δεν πετάγονται όλοι στη Νέα Υόρκη όμως, ούτε καν στην Αθήνα. Έχω ζήσει στην επαρχία της ηπειρωτικής Ελλάδας και μάλιστα αρκετάCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:06
Για musical θα εννοείς, αλλιώς για όπερα είναι η metropolitan και η NYC. Στο λέω, γιατί όντως έχω πεταχτεί.![]()
κοντά στην Αθήνα. Μπορώ να σου πω πως και τις παλιές καλές εποχές που έδεναν του σκύλους με τα λουκάνικα, το ταξίδι στην Αθήνα
ήταν δύσκολη υπόθεση. Το κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο ήταν και τότε υψηλό, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ωριαία και για το τρένο
άστο. Όπως στο Βέλγιο, καμία σχέσηΌσον αφορά τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη την οποία αναφέρομαι και στις περισσότερες
επαρχιακές ήταν πολύ λίγα και αυτά κατά τους θερινούς μήνες κυρίως όταν διεξάγονται οι κρατικώς χρηματοδοτούμενες εκδηλώσεις.
να πετάγεσαι από το Λουτράκι σε όποιο μέρος της Αττικής θέλεις σε 40 λεπτά αφετέρου ο προαστιακός στην Ελλάδα έχει κάποιο κόστος.
Για το αυτοκίνητο δε συζητάμε, αν έχεις λεφτά για βενζίνη, διόδια κλπ πετάγεσαι και μέχρι τη Βουδαπέστη αλλά στην Ελλάδα του 2023
δεν είναι από οικονομικής άποψης να κάνεις τον Βιν Ντίζελ στο Fast and Furious.
- Cecily Anne
Ρε αυτός δουλεύει σε άλλη πόλη. Χαίρω πολύ, αν μένεις στα Γιάννενα και δουλεύεις στην Κοζάνη, να το βράσω.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:18Εσύ δεν διαβάζεις ΣτύγιοCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Σε ποιά επαρχιακή περιοχή (που δεν είναι αστική) κάνεις 40 χιλιόμετρα για να πας για δουλειά εντός περιοχής; Είσαι ξέρω'γω στο θεσσαλικό κάμπο και τα κτήματα είναι στην άλλη άκρη;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14 Ακόμα και οι μετακινήσεις μέσα σε μία επαρχιακή πόλη δεν είναι εύκολες. Το να πας από τη μία άκρη στην άλλη με τα πόδια δεν
παίζει εκτός και αν έχεις χρόνο για χάσιμο ή αν μένεις στο Κολοκωτρονίτσι του Ρώμα. Τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων
είναι από λίγα έως ανύπαρκτα ενώ ο χώρος δουλειάς μπορεί κάποιες φορές να είναι και 30 και 40 χιλιόμετρα μακριά από το
σπίτι σου.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κι όμως.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Δε νομίζω.gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Το Λουτράκι ειναι σχεδόν δήμος της Αθήνας, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν Αθήνα και μένουν Κόρινθο. Για πιο μακρινες πόλεις μιλάειCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14
Σε ποιά περιοχή κοντά στην Αθήνα αναφέρεσαι με όλη αυτή τη δυστυχία και το φοβερό έξοδο; Διότι ας πούμε πρόχειρα σκέφτομαι κάτι ξαδέρφια του άντρα μου που μένουν μόνιμα στο Λουτράκι και που ΣΚ παρά ΣΚ εδώ γυρνοβολάνε.
- Cecily Anne
Καλέ κάνεις πλάκα τώρα; Η μισή μου σχολή δουλεύει Οινόφυτα και μένει κάπου στην Αττική και πάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:19Δε μιλάω για το Λουτράκι, για τη Θήβα μιλάω. Το Λουτράκι έχει τον προαστιακό αλλά αφενός δε μένουμε στην Ιαπωνία ή το Βέλγιο γιαCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14Σε ποιά περιοχή κοντά στην Αθήνα αναφέρεσαι με όλη αυτή τη δυστυχία και το φοβερό έξοδο; Διότι ας πούμε πρόχειρα σκέφτομαι κάτι ξαδέρφια του άντρα μου που μένουν μόνιμα στο Λουτράκι και που ΣΚ παρά ΣΚ εδώ γυρνοβολάνε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:11
Δεν πετάγονται όλοι στη Νέα Υόρκη όμως, ούτε καν στην Αθήνα. Έχω ζήσει στην επαρχία της ηπειρωτικής Ελλάδας και μάλιστα αρκετά
κοντά στην Αθήνα. Μπορώ να σου πω πως και τις παλιές καλές εποχές που έδεναν του σκύλους με τα λουκάνικα, το ταξίδι στην Αθήνα
ήταν δύσκολη υπόθεση. Το κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο ήταν και τότε υψηλό, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ωριαία και για το τρένο
άστο. Όπως στο Βέλγιο, καμία σχέσηΌσον αφορά τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη την οποία αναφέρομαι και στις περισσότερες
επαρχιακές ήταν πολύ λίγα και αυτά κατά τους θερινούς μήνες κυρίως όταν διεξάγονται οι κρατικώς χρηματοδοτούμενες εκδηλώσεις.
να πετάγεσαι από το Λουτράκι σε όποιο μέρος της Αττικής θέλεις σε 40 λεπτά αφετέρου ο προαστιακός στην Ελλάδα έχει κάποιο κόστος.
Για το αυτοκίνητο δε συζητάμε, αν έχεις λεφτά για βενζίνη, διόδια κλπ πετάγεσαι και μέχρι τη Βουδαπέστη αλλά στην Ελλάδα του 2023
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αν μένεις στη Θήβα και πρέπει να δουλέψεις στο Σχηματάρι ή ακόμα ακόμα και στη Χαλκίδα ή τον Άγιο Στέφανο κάνεις την απόσταση των 40Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Σε ποιά επαρχιακή περιοχή (που δεν είναι αστική) κάνεις 40 χιλιόμετρα για να πας για δουλειά εντός περιοχής; Είσαι ξέρω'γω στο θεσσαλικό κάμπο και τα κτήματα είναι στην άλλη άκρη;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14 Ακόμα και οι μετακινήσεις μέσα σε μία επαρχιακή πόλη δεν είναι εύκολες. Το να πας από τη μία άκρη στην άλλη με τα πόδια δεν
σπίτι σου.
χιλιομέτρων. Αλλά και απόσταση 4 χιλιομέτρων να κάνεις δεν έχεις το 608 ή το 550 να περνούν από τη γειτονιά σου κάθε 5-10 λεπτά το πρωί,
πρέπει να μπεις σε Ι.Χ.
- Cecily Anne
Άσε με χρυσό μου που κάνεις θέμα τη μία ώρα για να κατέβεις να δεις ένα θέατρο, όταν τόσοι και τόσοι πάνε κάθε μέρα για δουλειά. Σοβαρευτείτε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:21Αν μένεις στη Θήβα και πρέπει να δουλέψεις στο Σχηματάρι ή ακόμα ακόμα και στη Χαλκίδα ή τον Άγιο Στέφανο κάνεις την απόσταση των 40Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17Σε ποιά επαρχιακή περιοχή (που δεν είναι αστική) κάνεις 40 χιλιόμετρα για να πας για δουλειά εντός περιοχής; Είσαι ξέρω'γω στο θεσσαλικό κάμπο και τα κτήματα είναι στην άλλη άκρη;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14 Ακόμα και οι μετακινήσεις μέσα σε μία επαρχιακή πόλη δεν είναι εύκολες. Το να πας από τη μία άκρη στην άλλη με τα πόδια δεν
σπίτι σου.
χιλιομέτρων. Αλλά και απόσταση 4 χιλιομέτρων να κάνεις δεν έχεις το 608 ή το 550 να περνούν από τη γειτονιά σου κάθε 5-10 λεπτά το πρωί,
πρέπει να μπεις σε Ι.Χ.
Και βασικά, για να θυμηθώ τα πανεπιστημιακά μου χρόνια, όλοι οι Αρβανίτες οι Θηβαίοι βγαίνανε Κεφαλάρι-Κηφισιά.
Εσύ τελικά μιλάς για κάτι άλλο. Ζωή σε μικρότερη πόλη κοντά σε μεγαλούπολη.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:22 Άσε με χρυσό μου που κάνεις θέμα τη μία ώρα για να κατέβεις να δεις ένα θέατρο, όταν τόσοι και τόσοι πάνε κάθε μέρα για δουλειά. Σοβαρευτείτε.
Και βασικά, για να θυμηθώ τα πανεπιστημιακά μου χρόνια, όλοι οι Αρβανίτες οι Θηβαίοι βγαίνανε Κεφαλάρι-Κηφισιά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πως πάνε? Άμα είναι να παίρνεις το Ι.Χ σου να τρως μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, να πληρώνεις τα διόδια της Αττικής Οδού και της ΕθνικήςCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:20Καλέ κάνεις πλάκα τώρα; Η μισή μου σχολή δουλεύει Οινόφυτα και μένει κάπου στην Αττική και πάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:19Δε μιλάω για το Λουτράκι, για τη Θήβα μιλάω. Το Λουτράκι έχει τον προαστιακό αλλά αφενός δε μένουμε στην Ιαπωνία ή το Βέλγιο γιαCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:14
Σε ποιά περιοχή κοντά στην Αθήνα αναφέρεσαι με όλη αυτή τη δυστυχία και το φοβερό έξοδο; Διότι ας πούμε πρόχειρα σκέφτομαι κάτι ξαδέρφια του άντρα μου που μένουν μόνιμα στο Λουτράκι και που ΣΚ παρά ΣΚ εδώ γυρνοβολάνε.
Οδού χαίρω πολύ. Τα γράφω αυτά γιατί και εγώ ξέρω κόσμο που μετακινείται στο τρίγωνο Θήβα-Χαλκίδα-Αθήνα. Σε χώρες που έχω ζήσει
όπως το Βέλγιο και η Γερμανία ή σε άλλες βλέπε Ιαπωνία οι μετακινήσεις σε αυτό το τρίγωνο θα ήταν αρκετά ευκολότερες αλλά εδώ μιλάμε
για την Ελλάδα. Δε μπορώ να πω και εγώ πως με ξετρελαίνει η παραμονή μου στην Αθήνα αλλά μην διαστρεβλώνουμε
την πραγματικότητα.
- Cecily Anne
Τί πώς πάνε; Με το αμάξι. Όπως όλοι. Γι'αυτό μποτιλιάρεται ο Κηφισσός κάθε μέρα, γιατί πάνε όλοι αυτοί δουλειά εκεί πάνω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:25Πως πάνε? Άμα είναι να παίρνεις το Ι.Χ σου να τρως μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, να πληρώνεις τα διόδια της Αττικής Οδού και της ΕθνικήςCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:20Καλέ κάνεις πλάκα τώρα; Η μισή μου σχολή δουλεύει Οινόφυτα και μένει κάπου στην Αττική και πάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:19
Δε μιλάω για το Λουτράκι, για τη Θήβα μιλάω. Το Λουτράκι έχει τον προαστιακό αλλά αφενός δε μένουμε στην Ιαπωνία ή το Βέλγιο για
Οδού χαίρω πολύ. Τα γράφω αυτά γιατί και εγώ ξέρω κόσμο που μετακινείται στο τρίγωνο Θήβα-Χαλκίδα-Αθήνα. Σε χώρες που έχω ζήσει
όπως το Βέλγιο και η Γερμανία ή σε άλλες βλέπε Ιαπωνία οι μετακινήσεις σε αυτό το τρίγωνο θα ήταν αρκετά ευκολότερες αλλά εδώ μιλάμε
για την Ελλάδα. Δε μπορώ να πω και εγώ πως με ξετρελαίνει η παραμονή μου στην Αθήνα αλλά μην διαστρεβλώνουμε
την πραγματικότητα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Κοίτα εγώ είμαι Αρβανίτης Θηβαίος αλλά από ότι φαίνεται στην παρούσα συζήτηση άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρηCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:22Άσε με χρυσό μου που κάνεις θέμα τη μία ώρα για να κατέβεις να δεις ένα θέατρο, όταν τόσοι και τόσοι πάνε κάθε μέρα για δουλειά. Σοβαρευτείτε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:21Αν μένεις στη Θήβα και πρέπει να δουλέψεις στο Σχηματάρι ή ακόμα ακόμα και στη Χαλκίδα ή τον Άγιο Στέφανο κάνεις την απόσταση των 40Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:17
Σε ποιά επαρχιακή περιοχή (που δεν είναι αστική) κάνεις 40 χιλιόμετρα για να πας για δουλειά εντός περιοχής; Είσαι ξέρω'γω στο θεσσαλικό κάμπο και τα κτήματα είναι στην άλλη άκρη;
πρέπει να μπεις σε Ι.Χ.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ε α γειά σου, εύκολη πρόσβαση από τη μία περιοχή στην άλλη το λέμε αυτό?Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:26Τί πώς πάνε; Με το αμάξι. Όπως όλοι. Γι'αυτό μποτιλιάρεται ο Κηφισσός κάθε μέρα, γιατί πάνε όλοι αυτοί δουλειά εκεί πάνω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:25Πως πάνε? Άμα είναι να παίρνεις το Ι.Χ σου να τρως μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, να πληρώνεις τα διόδια της Αττικής Οδού και της ΕθνικήςCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:20
Καλέ κάνεις πλάκα τώρα; Η μισή μου σχολή δουλεύει Οινόφυτα και μένει κάπου στην Αττική και πάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
την πραγματικότητα.
- Cecily Anne
Όχι, εγώ δεν μιλάω για τίποτα τέτοιο. Εγώ σας λέω απλά ότι λέτε μαλακίες όσοι νομίζετε ότι θα χάσετε κάτι από κουλτούρα και πολιτισμό, αν αποφασίσετε να αποκεντρωθείτε.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:25Εσύ τελικά μιλάς για κάτι άλλο. Ζωή σε μικρότερη πόλη κοντά σε μεγαλούπολη.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:22 Άσε με χρυσό μου που κάνεις θέμα τη μία ώρα για να κατέβεις να δεις ένα θέατρο, όταν τόσοι και τόσοι πάνε κάθε μέρα για δουλειά. Σοβαρευτείτε.
- Cecily Anne
Ρε άνθρωπε του θεού καταλαβαίνεις ότι μου δίνεις παράδειγμα έναν που καθημερινά ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ σαν αντεπιχείρημα στο ότι ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΕΝΑ ΣΚ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:27Ε α γειά σου, εύκολη πρόσβαση από τη μία περιοχή στην άλλη το λέμε αυτό?Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:26Τί πώς πάνε; Με το αμάξι. Όπως όλοι. Γι'αυτό μποτιλιάρεται ο Κηφισσός κάθε μέρα, γιατί πάνε όλοι αυτοί δουλειά εκεί πάνω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:25
Πως πάνε? Άμα είναι να παίρνεις το Ι.Χ σου να τρως μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, να πληρώνεις τα διόδια της Αττικής Οδού και της Εθνικής
την πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2023, 19:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι άσχετο όμως, γιατί οι υπόλοιποι λένε τι προσφέρει η κάθε πόλη. Το τι μπορεί να κάνει ένα μεμονωμένο άτομο ΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ από την πόλη, δεν έχει σχέση. Μιλάτε για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:27Όχι, εγώ δεν μιλάω για τίποτα τέτοιο. Εγώ σας λέω απλά ότι λέτε μαλακίες όσοι νομίζετε ότι θα χάσετε κάτι από κουλτούρα και πολιτισμό, αν αποφασίσετε να αποκεντρωθείτε.ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:25Εσύ τελικά μιλάς για κάτι άλλο. Ζωή σε μικρότερη πόλη κοντά σε μεγαλούπολη.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 19:22 Άσε με χρυσό μου που κάνεις θέμα τη μία ώρα για να κατέβεις να δεις ένα θέατρο, όταν τόσοι και τόσοι πάνε κάθε μέρα για δουλειά. Σοβαρευτείτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις