Μια χαρα ειναι ο Βολος, ομορφη πολη, ωραια ζωη, στο φτερο πεταγεσαι Πήλιο ή Σκιάθο, έχει και τον καλύτερο Δήμαρχο της χώρας.stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:38Δε λεω ότι είναι ότι ξεχωριστό,αλλά από Βόλο καλύτερη και κάτι αιώνες μπροστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Sid Vicious
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ο Βόλος είναι πολύ πολύ πιο όμορφο μέρος, δεν έχει όμως βέβαια την ποσότητα "dajeάρων" που έχετε στη Λάρσα.stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:38Δε λεω ότι είναι ότι ξεχωριστό,αλλά από Βόλο καλύτερη και κάτι αιώνες μπροστά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Εγώ είμαι ερωτικός μετανάστης.foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:25ΟΚ Αστραδενή, εσύ γιατί έφυγες τότε;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:39 Ερμή, δεν υπάρχουν αυτά που λέτε στη σημερινή εποχή, η παραμύθα με τις ευκαιρίες και τα κουλά περί ποιότητας είναι ιστορίες από την κρύπτη. Αν εξαιρέσεις το κομμάτι Υγεία, σε όλα μα όλα τα υπόλοιπα τα μεγάλα κέντρα αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη χαβούζα ανισοτήτων και ανισορροπιών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως το να είναι ο άλλος στο διπλανό δωμάτιο δεν έχει καμία διαφορά από το να είναι δύο αεροπλάνα μακριά.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:48Εγώ είμαι ερωτικός μετανάστης.foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:25ΟΚ Αστραδενή, εσύ γιατί έφυγες τότε;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:39 Ερμή, δεν υπάρχουν αυτά που λέτε στη σημερινή εποχή, η παραμύθα με τις ευκαιρίες και τα κουλά περί ποιότητας είναι ιστορίες από την κρύπτη. Αν εξαιρέσεις το κομμάτι Υγεία, σε όλα μα όλα τα υπόλοιπα τα μεγάλα κέντρα αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη χαβούζα ανισοτήτων και ανισορροπιών.
στο gotham cityCecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:48Εγώ είμαι ερωτικός μετανάστης.foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:25ΟΚ Αστραδενή, εσύ γιατί έφυγες τότε;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 14:39 Ερμή, δεν υπάρχουν αυτά που λέτε στη σημερινή εποχή, η παραμύθα με τις ευκαιρίες και τα κουλά περί ποιότητας είναι ιστορίες από την κρύπτη. Αν εξαιρέσεις το κομμάτι Υγεία, σε όλα μα όλα τα υπόλοιπα τα μεγάλα κέντρα αυτή τη στιγμή είναι μια μεγάλη χαβούζα ανισοτήτων και ανισορροπιών.
- Cecily Anne
Οι συχνότητες επαφών σου είναι σαν μουσειακή επίσκεψη;foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:53Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως το να είναι ο άλλος στο διπλανό δωμάτιο δεν έχει καμία διαφορά από το να είναι δύο αεροπλάνα μακριά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ναι, θες να μάθεις που κάνει πιπί ο Μπάτμαν;gassim έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:53στο gotham city
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:58Οι συχνότητες επαφών σου είναι σαν μουσειακή επίσκεψη;foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:53Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως το να είναι ο άλλος στο διπλανό δωμάτιο δεν έχει καμία διαφορά από το να είναι δύο αεροπλάνα μακριά.![]()
Εγώ δεν είμαι αυτός που ισχυρίστηκε ότι είναι το ίδιο να μένεις Νάξο και Αθήνα, χαρακτηρίζοντας "παραμύθα" τις διαφορές.
Όπως εσένα σε ενοχλούσε να πρέπει να κάνεις ολόκληρο ταξίδι μίνιμουμ μίας διανυκτέρευσης και 200 ευρώ πήγαινε-έλα για να φας ένα γκαβλί, έτσι και άλλους τους ενοχλεί να πρέπει να κάνουν το ίδιο για το μουσείο. Δεν είναι μύθος, έχει στ' αλήθεια τεράστια διαφορά να είναι όλα κοντά. Και κυρίως να είναι εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι κοντά.
- Cecily Anne
Aυτό εξηγούσα ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ τα κόμεντς. Όταν εγώ που έπρεπε να πάρω ολόκληρο πλοίο ή αεροπλάνο και τα έκανα, πόσο μάλλον πιο εύκολο για όλη την ηπειρωτική επαρχία που μπαίνει στο αμάξι και φτάνει για πλάκα σε κοντινό άστυ. Για να καταλάβεις πόσο αστείο είναι ακόμα και το ταξίδι, θέλω πρακτικά 35 λεπτά πτήση από Νάξο, των 35-80 ευρώ (ανάλογα τη σεζόν). Μύθος είναι στο μυαλό σου, γιατί δεν το έχεις κάνει, αν το έβλεπες να συμβαίνει γύρω σου καθημερινά, δε θα σου φαινόταν μύθος. Είστε στην Αθήνα σε μία καθημερινότητά με δύο ώρες στο δρόμο βρέξει χιονίσει και την λέτε στον άλλο που θα κάνει το δίωρο ΜΙΑ φορά τη βδομάδα για ψυχαγωγία, ενώ είναι σπίτι δουλειά-δουλειά σπίτι στο πεντάλεπτο. Το λες και καρακοσμάρα κλαμπ.foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 16:14Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:58Οι συχνότητες επαφών σου είναι σαν μουσειακή επίσκεψη;foscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:53
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως το να είναι ο άλλος στο διπλανό δωμάτιο δεν έχει καμία διαφορά από το να είναι δύο αεροπλάνα μακριά.![]()
Εγώ δεν είμαι αυτός που ισχυρίστηκε ότι είναι το ίδιο να μένεις Νάξο και Αθήνα, χαρακτηρίζοντας "παραμύθα" τις διαφορές.
Όπως εσένα σε ενοχλούσε να πρέπει να κάνεις ολόκληρο ταξίδι μίνιμουμ μίας διανυκτέρευσης και 200 ευρώ πήγαινε-έλα για να φας ένα γκαβλί, έτσι και άλλους τους ενοχλεί να πρέπει να κάνουν το ίδιο για το μουσείο. Δεν είναι μύθος, έχει στ' αλήθεια τεράστια διαφορά να είναι όλα κοντά. Και κυρίως να είναι εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι κοντά.
ΥΓ. Το ότι είναι εκατομμύρια άνθρωποι κοντά είναι καλό με ποιά κριτήρια; Πάνε στην Ινδία να είναι δις.
-
stergiosbik
Τι δουλειά έχει το Πήλιο και η Σκιάθος με τον Βόλο;Sid Vicious έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:40Μια χαρα ειναι ο Βολος, ομορφη πολη, ωραια ζωη, στο φτερο πεταγεσαι Πήλιο ή Σκιάθο, έχει και τον καλύτερο Δήμαρχο της χώρας.stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:38Δε λεω ότι είναι ότι ξεχωριστό,αλλά από Βόλο καλύτερη και κάτι αιώνες μπροστά.
Για πόλεις μιλάμε.
-
stergiosbik
sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:41Ο Βόλος είναι πολύ πολύ πιο όμορφο μέρος, δεν έχει όμως βέβαια την ποσότητα "dajeάρων" που έχετε στη Λάρσα.stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:38Δε λεω ότι είναι ότι ξεχωριστό,αλλά από Βόλο καλύτερη και κάτι αιώνες μπροστά.
Ουτε στα όνειρα του ο Βόλος δεν έχει σχέση με Λάρισα.
Με εξαίρεση την παραλία,που αποτελεί ένα ελάχιστο κομμάτι της πόλης,είναι άθλιος.
- Sid Vicious
To οτι ειναι αξιολογοι προορισμοι πολυ κοντα, δινει πολλους ποντους στην πολη αυτο. Χωρις αυτα η Νο.1 σε ομορφια πολη της Θεσσαλιας θα ηταν αδιαμφισβητητα τα Τρικαλαstergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 16:28sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:41Ο Βόλος είναι πολύ πολύ πιο όμορφο μέρος, δεν έχει όμως βέβαια την ποσότητα "dajeάρων" που έχετε στη Λάρσα.stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:38
Δε λεω ότι είναι ότι ξεχωριστό,αλλά από Βόλο καλύτερη και κάτι αιώνες μπροστά.
Ουτε στα όνειρα του ο Βόλος δεν έχει σχέση με Λάρισα.
Με εξαίρεση την παραλία,που αποτελεί ένα ελάχιστο κομμάτι της πόλης,είναι άθλιος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πανέμορφο. Οι υπόλοιπες περιοχές είναι γεματες με αδιάφορη τσιμεντιλα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Παλαιοελλαδίτης
Τώρα που πιάσαμε την κουβέντα για την Τούμπα, ήθελα να συνδυάσω την παραμονή μου στην πόλη και με αθλητικό τουρισμό. Δυστυχώς όμως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την ΑΕΚ και (Αθηναίος γαρ) προτίμησα να μη ρισκάρω να πέσω πάνω σε κανένα ορκ και εν τέλει πετάχτηκα για τσίπουρα στην Αλεξάνδρεια.Sid Vicious έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:23Η Τουμπα μαζευει αρκετο θρησκευτικο τουρισμοΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:18 Πέρσι που πήγα στη Θεσσαλονίκη για ένα τριήμερο μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, όμως: αφενός ήμουν επισκέπτης και αφετέρου κινήθηκα στην περιοχή του Κέντρου (όπως το κατάλαβα εγώ) φτάνοντας μέχρι τα βόρεια τείχη. Δεν μπορώ να ξέρω ούτε την καθημερινότητα του μέσου κατοίκου ούτε τις συνθήκες στην Τούμπα ή τον Εύοσμο.
Βέβαια, αν ήξερα πως το γήπεδο θα ήταν μισοάδειο, ίσως και να ενίσχυα με 15-20 ευρώ τον Δικέφαλο του Βορρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 31 Ιαν 2023, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιοελλαδίτης
Συμφωνώ. Ίσως το καλύτερο αξιοθέατο της πόλης.sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2023, 15:41 Ο Βόλος είναι πολύ πολύ πιο όμορφο μέρος, δεν έχει όμως βέβαια την ποσότητα "dajeάρων" που έχετε στη Λάρσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις