Γιατί πού κολλάει η θάλασσα με την ομορφιά μιας πόλης;Ασέβαστος έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:38πως προσθετεις πολεις που δεν εχουν θαλασσα, αλλα βρωμερη λιμνη;Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:28Εγώ προσθέτω και την Καστοριά και τα Γιάννενα. Αλλά εμένα μ'αρέσει και η Θεσσαλονίκη.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2023, 10:34
Δε κατάλαβα ποτέ τι το ξεχωριστό έχει.
Για εμένα οι όμορφες πόλεις απο όσες έχω δει είναι
Ναυπλιο
Τρικαλα
Καβάλα
Βόλος.
Το ομορφότερο όλων ειναι
Ιστορικό κέντρο Αθηνών και Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά επειδή το κύριο μέρος της Αθήνας είναι σα το Δουργουτι και το Αιγάλεω, δε μπορώ σα σύνολο να τη συμπεριλάβω στις καλύτερες, άσχετα αν προσωπικά τη λατρεύω.
δεν ειναι ισα κι ομοια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Cecily Anne
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Από Θεσσαλονίκη, το θέμα κατέληξε στη Χαλκιδική.
Θεσσαλονίκη: η πόλη με το κόμπλεξ κατωτερότητας, έναντι της Αθήνας .
Όλοι οι βόρειοι θέλουν να αποκτήσουν περιουσία κάτω από τη Λαμία. Μπορείς να φαντάζονται κάτι για το οποίο οι νότιοι δεν ανησυχούν .
Τα ονόματα των περιοχών της πόλης είναι αντιγραφή των περιχώρων της πρωτεύουσας, το αντίθετο δεν συνέβη.
Και μόνο ότι αυτοδουλεύονται ως συμπρωτεύουσα τα λέει όλα
Όλοι οι βόρειοι θέλουν να αποκτήσουν περιουσία κάτω από τη Λαμία. Μπορείς να φαντάζονται κάτι για το οποίο οι νότιοι δεν ανησυχούν .
Τα ονόματα των περιοχών της πόλης είναι αντιγραφή των περιχώρων της πρωτεύουσας, το αντίθετο δεν συνέβη.
- Cecily Anne
Δεν με χαλάει η κατάθλιψη στα Γιάννενα συγκεκριμένα όσο το κλίμα. Είναι απάλευτο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:32Κι αυτές για ρομαντικό ΣΚ είναι.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:28Εγώ προσθέτω και την Καστοριά και τα Γιάννενα. Αλλά εμένα μ'αρέσει και η Θεσσαλονίκη.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2023, 10:34
Δε κατάλαβα ποτέ τι το ξεχωριστό έχει.
Για εμένα οι όμορφες πόλεις απο όσες έχω δει είναι
Ναυπλιο
Τρικαλα
Καβάλα
Βόλος.
Το ομορφότερο όλων ειναι
Ιστορικό κέντρο Αθηνών και Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά επειδή το κύριο μέρος της Αθήνας είναι σα το Δουργουτι και το Αιγάλεω, δε μπορώ σα σύνολο να τη συμπεριλάβω στις καλύτερες, άσχετα αν προσωπικά τη λατρεύω.
Καλές οι λίμνες αλλά κατάθλιψη φουλ. Δεν πνίγηκε τυχαία η κυρά Φροσύνη εκεί μέσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η Καβάλα έχει πολύ καλύτερες επιλογές από την Καλαμάτα. Τόσο εντός πόλης όσο και με μεταφορικό μέσο (δημόσιο ή ιδιωτικό).Ασέβαστος έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:36
ξεκινα απο αθηνα να πας για μπανιο το καλοκαιρι, και ενας αλλος απο καλαματα. ποιος θα φτασει πρωτος;![]()
Ισχύει και για Ναύπλιο, Βόλο.
Και αναφέρω τρεις πόλεις που γουστάρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω ανοίξει τέτοιο νήμα; Ούτε που το θυμάμαι.Sid Vicious έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:20 Οσοι μαλωνετε για τις παραλιες Χαλκιδικης, Νησιων, Νοτιου Ελλαδας τζαμπα το κανετε. Δεν εχετε διαβασει το νημα του Γιαννοπουλου για τις φημισμενες Γερμανικες παραλιες.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
jason0 για πες μια γνωμηfoscilis έγραψε: 31 Ιαν 2023, 10:55Αμήν. Πρόκειται απλά για το 1% των ακτών της Βόρειας Ελλάδας που μοιάζει κάπως με Νότια Ελλάδα και ήδη ο Κόλπος της Αρτέμιδος (Λούτσα - Βραυρώνα) το ξεπερνά σε κάποια σημεία του. Δε συζητάμε καν για ανώτερα κομμάτια των ακτών της Αττικής ή πολύ περισσότερο για Πελοπόννησο, Κρήτη, νησιά. Και οι μαλάκες το θεωρούν το ωραιότερο και μοναδικότερο μέρος του κόσμου και απόδειξη ότι είναι ανώτεροι από τους χαμουτζήδες λολΓαληνός έγραψε: 31 Ιαν 2023, 10:00
10. Σαν την Χαλκιδική δεν έχει..
Αλλά δεν εντυπωσιάστηκα με τις θάλασσες της. Για εναν βορειοελλαδιτη ή στεριανο οκ. Για τους κέντρο και κάτω ή τους νησιώτες τίποτα το ιδιαίτερο..
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ωραίο νήμα
Πνίγηκε δηλαδή επειδή είχε κατάθλιψη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:32
Κι αυτές για ρομαντικό ΣΚ είναι.
Καλές οι λίμνες αλλά κατάθλιψη φουλ. Δεν πνίγηκε τυχαία η κυρά Φροσύνη εκεί μέσα.
- Cecily Anne
Maspoli έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:49Πνίγηκε δηλαδή επειδή είχε κατάθλιψη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:32
Της είπαν ότι σαν τη Χαλκιδική δεν έχει και έσκασε από το κακό τηςMaspoli έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:49Πνίγηκε δηλαδή επειδή είχε κατάθλιψη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:32
- Cecily Anne
Α να χαθείτε κωλόπαιδα, ξινά θα μου βγουν.
Ούτε τυχαίο είναι που διάλεξε η παναγιά τη χαλκιδική για περ'βόλ'.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Η Καβάλα ανήκει στη ζώνη ελαιοκαλλιέργειας και μιλάς για βαρύ χειμώνα; Είσαι λιγουλάκι άσχετος ε;Ασέβαστος έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:25ισχυει, αλλα κανει κρυο, ειναι για καλοχειμωνακηδες.vantono έγραψε: 31 Ιαν 2023, 12:32 Η Καβάλα ειναι το μονο σημειο εκει πανω για το οποίο πρέπει και οφείλετε να ειστε περήφανοι, ξεκολλάτε.
Και καθομαστε και μιλάμε για Χαλκιδικές τωρα.
Οαση στην έρημο ειναι η Καβάλα. Μια οπτασία νότιας Ελλάδας μέσα στη βόρεια.
Ναι το κλίμα στα Γιάννενα, είναι απάλευτο. Για όποιον του αρέσει το βορειοευρωπαικό κλίμα τον χειμώνα, είναι εντάξει.
Αλλά το καλοκαίρι μπορεί να υπάρχει και καύσωνας.
Αλλά το καλοκαίρι μπορεί να υπάρχει και καύσωνας.
Ενώ οι "πρωτευουσιάνοι" έχουν μια εκπληκτική και ανώτερη πγιότητα ζωής σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Καρατσεκαρισμένο.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:45 Από Θεσσαλονίκη, το θέμα κατέληξε στη Χαλκιδική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn