i see what yoy did thereDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:08Ο κινεζικός λαός θα αποφασίσει μόνος του πως γουστάρει να πληρώνει.Spoiler
Νε τι;Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
Όχι ότι δεν επιδιώκουν το ίδιο και εδώ κάποια γουρούνια σαν την κωλόγρια τον Σβαμπ αλλά εδώ υπάρχει αντίδραση τουλάχιστον. Δεν είναι μονομπλόκ τα πράγματα (ακόμα).
Εσύ κάνε αντίδραση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ουυυυ 666
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ουυυυ 666
Ολος ο κινεζικός Λαος;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Θα αποφασίσει με τη χρήση του. Άμα η Tencent το κάνει υποχρεωτικό και δεν θέλει, θα πάει Alipay ή e-yuan.talaipwros έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:10Μου διέφυγε το σχετικο δημοψήφισμα. Εχεις λινκ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:08Νε τι;Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
Όχι ότι δεν επιδιώκουν το ίδιο και εδώ κάποια γουρούνια σαν την κωλόγρια τον Σβαμπ αλλά εδώ υπάρχει αντίδραση τουλάχιστον. Δεν είναι μονομπλόκ τα πράγματα (ακόμα).
Εσύ κάνε αντίδραση. Ο κινεζικός λαός θα αποφασίσει μόνος του πως γουστάρει να πληρώνει.
Εμεις ακόμα πολεμαμε τον μασκ, μεσαίωνας.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
talaipwros έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:10Μου διέφυγε το σχετικο δημοψήφισμα. Εχεις λινκ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:08Νε τι;Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
Εσύ κάνε αντίδραση. Ο κινεζικός λαός θα αποφασίσει μόνος του πως γουστάρει να πληρώνει.
- EKPLIKTIKOS
Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
ΟΛΟΣ! Όποιος διαφωνεί θα προσκρούσει στον ατσάλινο τείχο της θέλησης 1.4 δις Κινέζων.Orion22 έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:10i see what yoy did thereDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:08Ο κινεζικός λαός θα αποφασίσει μόνος του πως γουστάρει να πληρώνει.Spoiler
Νε τι;Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
Εσύ κάνε αντίδραση.![]()
Spoiler
Ολος ο κινεζικός Λαος;
- Green Dragon
Αυτό είναι το σωστό. Αλλά μπορεί να μπαίνουν και άλλα πράγματα στην μέση, πχ ο έλεγχος, διαφορετικά δεν βγάζει νόημα να υποστηρίζουν κάποιοι την κατάργηση των μετρητών.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:15Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω εχω παθει το αναποδο. Πηρα ταξι και δεν ειχα μετρητα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:15Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:05 Αντιδυτικοί κινεζολάτρες τοποθετηθείτε.
Dwarven Blacksmith
Ευτυχως ειμουν τοσο κωλοφαρδος που επεσα στον μονο ταξιτζη της Περιφερειας τεως Διοικησεως Πρωτευουσης με POS.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Τότε είσαι ΠόντιοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:18Eγω εχω παθει το αναποδο. Πηρα ταξι και δεν ειχα μετρητα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:15 Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.
Ευτυχως ειμουν τοσο κωλοφαρδος που επεσα στον μονο ταξιτζη της Περιφερειας τεως Διοικησεως Πρωτευουσης με POS.
- EKPLIKTIKOS
Όντως, το ανάποδο θα ήταν να είχες κάνα 20ευρω πλαστό, σκισμένο κτλGreen Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:23Τότε είσαι ΠόντιοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:18Eγω εχω παθει το αναποδο. Πηρα ταξι και δεν ειχα μετρητα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:15 Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.
Ευτυχως ειμουν τοσο κωλοφαρδος που επεσα στον μονο ταξιτζη της Περιφερειας τεως Διοικησεως Πρωτευουσης με POS.Δεν χάλασαν τα μετρητά που είχες μαζί σου (δεν είχες), το κεφάλι σου φταίει
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ηταν η προθεση μου να παρω ταξι και για αυτο δεν ειχα πανω μου μετρητα. Εχασα το λεωφορειο και ειχα ηδη αργησει για το ραντεβου που ειχα οποτε δεν ειχα αλλη επιλογη.Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:23Τότε είσαι ΠόντιοςGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:18Eγω εχω παθει το αναποδο. Πηρα ταξι και δεν ειχα μετρητα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:15 Το ηλεκτρονικό χρήμα είναι ένα καλό βοήθημα αλλά εγώ μετά τη σφαλιάρα που έφαγα σε φαρμακείο που δε μου επαιρνε την καρτα το pos χωρις κανενα λογο πιστεύω ότι χρειάζονται και τα μετρητά. Δηλαδή όχι ή το ένα ή το άλλο, να συνυπάρχουν.
Ευτυχως ειμουν τοσο κωλοφαρδος που επεσα στον μονο ταξιτζη της Περιφερειας τεως Διοικησεως Πρωτευουσης με POS.Δεν χάλασαν τα μετρητά που είχες μαζί σου (δεν είχες), το κεφάλι σου φταίει
![]()
Και δεν υπηρχε ΑΤΜ σε αποσταση χιλιομετρων απο εκει που ειμουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Σαν έναν φίλο μου που δεν έπαιρνε την ταυτότητα και τον πήγαν 2 φορές μέσα στην ίδια βδομάδα για εξακρίβωση στο τμήμαGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:52Δεν ηταν η προθεση μου να παρω ταξι και για αυτο δεν ειχα πανω μου μετρητα. Εχασα το λεωφορειο και ειχα ηδη αργησει για το ραντεβου που ειχα οποτε δεν ειχα αλλη επιλογη.Green Dragon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 17:23 Τότε είσαι ΠόντιοςΔεν χάλασαν τα μετρητά που είχες μαζί σου (δεν είχες), το κεφάλι σου φταίει
![]()
Και δεν υπηρχε ΑΤΜ σε αποσταση χιλιομετρων απο εκει που ειμουν.
ΠΑΝΤΑ πρέπει να έχεις μετρητά μαζί σου. Θες να σου γράψω λίστα με νίλες που μπορεί να πάθεις;
Ο κινεζικός λαός θα αποφασίσει μόνος του πως γουστάρει να πληρώνει.
Η μοντέρνα έκδοση του "στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα"
- Eθνικοκοινωνιστης
μας ελεγχουν μεσω του spyware στα κινεζικοκινητα
ΔΙΑΔΩΣΤΑΙΙ!!!1

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙΙ!!!1
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το κακό θα ρθει απο τους διαβασμενους.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith