!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
νομίζω βουτούσαν τις ύποπτες στο νερό και αν δεν πνιγόντουσαν ήταν μάγισσεςenaon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:12 όσες μέρες δεν ειναι θέμα θέλησης, σου κανει μαγια το πουράκι.Φερτο κοντά στο στόμα να ακουει καλά και πές του: "ξέρεις τί έκαναν στις μαγισες παλια;"
Κι εγώ κοκκινιστό κοτόπουλο θα κάνω σήμερα!
Τα λέμε στο άλλο νήμα με τα φαγητά...
Yippie Kay Yay
Εγώ μοσχαράκι. Το σκέφτομαι αν θα το κάνω με κριθαράκι ή μακαρόνια. Αλλά μου τελείωσε το χοντρό αλάτι ρε γμτ.Airman68 έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:24Κι εγώ κοκκινιστό κοτόπουλο θα κάνω σήμερα!
Τα λέμε στο άλλο νήμα με τα φαγητά...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όχι...
Το μυαλό σου, σου παίζει παιχνίδια.
Καλά τόση ισχύ έχει επάνω σου το τσιγάρο;
Ξεκολλα.
Παρατηρητής...
- ksk
- ksk
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:29Είναι η δύναμη της συνήθειας που έρχεται σε κύματα. Όπως όταν χωρίζεις με κάποιον και στην αρχή λες οκ σιγά μωρέ και είσαι καλά και το πιστεύεις ότι οι, σιγά πάμε παρακάτω και μετά έρχονται κάτι βράδια, βαριά ρημάδια κτλ κτλ. Ε έτσι και το τσιγάρο.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:19 Στριφογυρνάω στο σπίτι μ'ένα πουράκι απ'τον δικό μου, ( τσιγάρα δικά μου δεν έχω αφου..), δίχως να είναι αναμμένο. Θα μου στρίψει λεω εγώ. Τί στα σκατά; Δεν θα έπρεπε μετά τόσες μέρες να αισθάνομαι καλλίτερα; Στο ψυχολογικό κομμάτι;
Παρατηρητής...
- ksk
Στις απομίμηση μάγισσες...enaon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:12μετά απο τόσες μέρες δεν ειναι θέμα θέλησης, σου κανει μαγια το πουράκι.Φερτο κοντά στο στόμα να ακουει καλά και πές του: "ξέρεις τί έκαναν στις μαγισες παλια;"Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:58 Το έχω παρατήσει στο τραπέζι της κουζίνας. Έφυγα, πήγα σαλόνι, ξαναγύρισα. Βούτηξα μια γωνία ψωμί στην κατσαρόλα με το κοκκινιστό. Ο άλλος με κοιταγε. Που να μιλήσει.
Παρατηρητής...
ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:30Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:29Είναι η δύναμη της συνήθειας που έρχεται σε κύματα. Όπως όταν χωρίζεις με κάποιον και στην αρχή λες οκ σιγά μωρέ και είσαι καλά και το πιστεύεις ότι οι, σιγά πάμε παρακάτω και μετά έρχονται κάτι βράδια, βαριά ρημάδια κτλ κτλ. Ε έτσι και το τσιγάρο.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:19 Στριφογυρνάω στο σπίτι μ'ένα πουράκι απ'τον δικό μου, ( τσιγάρα δικά μου δεν έχω αφου..), δίχως να είναι αναμμένο. Θα μου στρίψει λεω εγώ. Τί στα σκατά; Δεν θα έπρεπε μετά τόσες μέρες να αισθάνομαι καλλίτερα; Στο ψυχολογικό κομμάτι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Όταν χωρίζεις, χωρίζεις και τελείωσε...τι θα πει σου λείπει;Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:40ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:30Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:29
Είναι η δύναμη της συνήθειας που έρχεται σε κύματα. Όπως όταν χωρίζεις με κάποιον και στην αρχή λες οκ σιγά μωρέ και είσαι καλά και το πιστεύεις ότι οι, σιγά πάμε παρακάτω και μετά έρχονται κάτι βράδια, βαριά ρημάδια κτλ κτλ. Ε έτσι και το τσιγάρο.![]()
![]()
Αν σε χώρισε δεν άξιζε αν τον χωρισες πάλι δεν άξιζε.
Απλά πράγματα.
Διαγραφή.
Παρατηρητής...
Είπαμε είναι η δύναμη της συνήθειας. Δεν μπορεί να μην σου λείπει μέχρι να μπεις στη διαδικασία του ρισταρτ. Μόνο αν το ρισταρτ έχει ξεκινήσει ήδη όταν ακόμα είσαι μέσα στη σχέση, ενδέχεται να μην αντιμετωπίσεις αυτή την συναισθηματική κατάσταση.
Και δεν χωρίζουν πάντα δυο άνθρωποι επειδή δεν αξίζουν ο ένας τον άλλο, με την έννοια δεν αξίζουν σαν χαρακτήρες το λέω. Μπορεί απλά να μην συμβαδίζουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν έχει νόημα ...προχωράμε.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:47Είπαμε είναι η δύναμη της συνήθειας. Δεν μπορεί να μην σου λείπει μέχρι να μπεις στη διαδικασία του ρισταρτ. Μόνο αν το ρισταρτ έχει ξεκινήσει ήδη όταν ακόμα είσαι μέσα στη σχέση, ενδέχεται να μην αντιμετωπίσεις αυτή την συναισθηματική κατάσταση.
Και δεν χωρίζουν πάντα δυο άνθρωποι επειδή δεν αξίζουν ο ένας τον άλλο, με την έννοια δεν αξίζουν σαν χαρακτήρες το λέω. Μπορεί απλά να μην συμβαδίζουν.
Παρατηρητής...
Μα δεν είπα σώνει και ντε γυρίζεις πίσω. Είπα τι αισθάνεσαι. Το αν γυρίζεις ή όχι εξαρτάται από πολλά, αλλά ναι καλό είναι να μην γυρίζεις.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:52Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν έχει νόημα ...προχωράμε.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:47Είπαμε είναι η δύναμη της συνήθειας. Δεν μπορεί να μην σου λείπει μέχρι να μπεις στη διαδικασία του ρισταρτ. Μόνο αν το ρισταρτ έχει ξεκινήσει ήδη όταν ακόμα είσαι μέσα στη σχέση, ενδέχεται να μην αντιμετωπίσεις αυτή την συναισθηματική κατάσταση.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:44
Όταν χωρίζεις, χωρίζεις και τελείωσε...τι θα πει σου λείπει;
Αν σε χώρισε δεν άξιζε αν τον χωρισες πάλι δεν άξιζε.
Απλά πράγματα.
Διαγραφή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τεχνικά έχει δίκιο το ksk-3000