Κι εγώ μόνο άμα είναι καμιά έξοδος σοβαρή θέλω να βάλω άλλα τελευταία φορά διέκοψε την παροχή στήριξης απότομα με αποτέλεσμα να πάω ξιπολιτη ως τ αμάξι. Οπότε δεν βλέπω να ξαναφοραω.George_V έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:10Το ιδιο κανει και η γυναικα μου. Μετα απο επικες σαβουρες φοράει μονο αν το dress code το απαιτει και μονο αν ισχυουν ενα απο τα δυο (η και τα δυο) Α) την κρατάω και Β) να κατσει σε ενα σημειο και να μη χρειαστει να σηκωθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eρωτηση προς γυναικες: Πως τα αντέχετε?
Re: Eρωτηση προς γυναικες: Πως τα αντέχετε?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μαζι σου.George_V έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:30 https://twitter.com/PRADAXBBY/status/16 ... 3692416%2F
Βλεποντας το βιντεο και εχοντας προσωπικη εμπειρια απο τη γυναικα μου που εχει φαει σαβουρες με τακουνια (μεχρι και στο γάμο πηγε να σαβουριαστει) και εκτοτε δεν τα ξαναβαλε παρα μονο σε εκτακτες περιπτωσεις (και να κρατιεται η να καθεται) απορω πως αντεχετε να τα φοράτε για ωρες.
Ειναι εξωπραγματικο αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Είναι και θέμα συνήθειας.
Μια περίοδο φορούσα τακούνι κάθε μέρα, στη δουλειά, στη βόλτα παντού.
Μέχρι και δουλειές στο σπίτι μπορούσα να κάνω. Όχι 12ποντα βέβαια αλλά 7-8 πόντους που τα φορούσα όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τώρα τα έχω ξεσυνηθίσει και ακόμα και τα 7ποντα με ενοχλούν στο περπάτημα.
Όσο για τους άντρες, ΠΟΛΛΟΙ ξεσηκώνονται με γόβες.
Μέχρι και δουλειές στο σπίτι μπορούσα να κάνω. Όχι 12ποντα βέβαια αλλά 7-8 πόντους που τα φορούσα όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ.
δεν εχουν καμμια σχεση με κομψοτητα.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:50 Δεν είναι για όλες τις στιγμές ούτε μπορούν να φορεθούν από γυναίκες με πολλά κιλά, ούτε είναι το παπούτσι για να πας για περπάτημα, παθώς και μαθώς, αλλά η γόβα είναι η επιτομή της κομψότητας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την μάθεις και να μπορείς να τη φοράς, ο καλύτερος είναι να γυμνάζεις συστηματικά μέση.
ειναι απλως ξυλοποδαρα για να μοιαζουν οι γυναικες πιο ψηλες. τιποτε αλλο.
Κάθε 10 χρόνια
παίρνω το ίδιο ζευγάρι, είτε είναι εντός είναι εκτός μόδας.

Το κόλπο είναι να μάθεις να περπατάς στις μύτες (δηλαδή να στηρίζεσαι στα δάχτυλα) αλλά σαφώς και δεν είναι για κάθε μέρα ή πολλές ώρες.

Το κόλπο είναι να μάθεις να περπατάς στις μύτες (δηλαδή να στηρίζεσαι στα δάχτυλα) αλλά σαφώς και δεν είναι για κάθε μέρα ή πολλές ώρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ισχύει. Πολλοί οι ποδολαγνοι.Belladonna έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:48 Είναι και θέμα συνήθειας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λάθος. Είναι κομψότητα και σεξαπιλ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:52δεν εχουν καμμια σχεση με κομψοτητα.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:50 Δεν είναι για όλες τις στιγμές ούτε μπορούν να φορεθούν από γυναίκες με πολλά κιλά, ούτε είναι το παπούτσι για να πας για περπάτημα, παθώς και μαθώς, αλλά η γόβα είναι η επιτομή της κομψότητας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την μάθεις και να μπορείς να τη φοράς, ο καλύτερος είναι να γυμνάζεις συστηματικά μέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγις έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:37 Το ιδιο αθλια με τις πλατφορμες
η μονη χρησιμοτητα ειναι στα γαμησια - σαν χειρολαβες σε μερικες στασεις
ανεβασε την φωτογραφια που εδειχνες γαμπα να το καταλαβουνNaida έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:54Λάθος. Είναι κομψότητα και σεξαπιλ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:52δεν εχουν καμμια σχεση με κομψοτητα.Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:50 Δεν είναι για όλες τις στιγμές ούτε μπορούν να φορεθούν από γυναίκες με πολλά κιλά, ούτε είναι το παπούτσι για να πας για περπάτημα, παθώς και μαθώς, αλλά η γόβα είναι η επιτομή της κομψότητας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την μάθεις και να μπορείς να τη φοράς, ο καλύτερος είναι να γυμνάζεις συστηματικά μέση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Υπήρχε άλλωστε και σχετικό νήμα στο παλιόNaida έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:53Ισχύει. Πολλοί οι ποδολαγνοι.Belladonna έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:48 Είναι και θέμα συνήθειας.
Μπράβο κοπέλα μου. Αμάν πια με την αυτιστική συμπερασματολογία.aLiCat έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:13Ας μη κρίνουμε σύμφωνα με τον εαυτό μας και τον περίγυρό μας με τον οποίο συνήθως έχουμε τις ίδιες απόψεις και αισθητική.Ναύτης έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:08Μωρέ δίκιο έχεις, για τη ζημιά που κάνουν οι γόβες στην υγεία των γυναικών. Εγώ είπα για το σεξ. Μέχρι τώρα δεν μού έχει τύχει γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με τις γόβες, σαν τους βλάχους, ένα πράγμα, που κοιμούνται με τα τσαρούχια. Ούτε ξέρω, στον κύκλο μου τουλάχιστον, κάποιον άντρα που να τού αρέσει τέτοια φάση.aLiCat έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:01
Τις γυναίκες καταστρέφουν. Γιατί τις αναγκάζουν να στέκονται/περπατούν σε αφύσικη για το σώμα και τα πέλματα στάση (κάτι που θα το εξαργυρώσουν αργότερα). Τώρα ποιος νοιάζεται; Όλα θυσία στην εικόνα της super sexy woman.
Ο Άγις έχει δίκιο.![]()
Κάποιοι (και είναι αρκετοί) άντρες φτιάχνονται τα μάλα με τις γόβες. Γούστα είναι αυτά..![]()
συνηθισμενη και αρκετα αστεια εικονα, δυο γυναικες με τακουνια που κρατουν η μια την αλλη για να μη σαβουρδιαστουνε.
για ποιο μπουστη λογο το κανετε αυτο στους εαυτους σας;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οπως ειπα και πιο πρινBelladonna έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:48 Είναι και θέμα συνήθειας.
George_V έγραψε: 27 Ιαν 2023, 10:54 Καποτε ειχα διαβασει σε ενα αρθρο πως ενας διευθυντης σε ενα δικηγορικο γραφειο της Νεας Υορκης υποχρέωσε τους αντρες υπαλληλους του να φοράνε καθε Δευτέρα ψηλοτάκουνες γόβες στη δουλεια για να τους δειξει ποσο πολυ υποφέρουν οι γυναικες που τις φοράνε καθε μερα για ωρες.
Βεβαια η ερωτηση που προκυπτει ειναι η εξης: Εμπιστευεσαι ενα δικηγορικο γραφειο οπου ολοι οι μαντραχαλοι φορανε ψηλοτακουνες γοβες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Την τριχωτή γάμπα που είχα ανεβάσει; θα ανεβάσω το βράδυ άλλη μια αν θέλεις. Stay tuned.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
AlienWay έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:20 Πριν δυο βδομάδες μια ζούμερ έκανε εμφάνιση... Μαρία Αντουανέτα στο μπαρ. Μισό λεπτό αργότερα σωριάστηκε κατάχαμα, γιατί δεν κοντρόλαρε τις τακούνες.
Τρέξανε δυο simps, τη σηκώσανε (ο ένας από εδώ, ο άλλος από εκεί) και μετά κεράσανε αυτή και τις φίλες της.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-