Σιγά μην φοράω ψηλοτάκουνα να μην αφήσω κόκκαλο ακέραιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eρωτηση προς γυναικες: Πως τα αντέχετε?
Re: Eρωτηση προς γυναικες: Πως τα αντέχετε?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μωρέ δίκιο έχεις, για τη ζημιά που κάνουν οι γόβες στην υγεία των γυναικών. Εγώ είπα για το σεξ. Μέχρι τώρα δεν μού έχει τύχει γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με τις γόβες, σαν τους βλάχους, ένα πράγμα, που κοιμούνται με τα τσαρούχια. Ούτε ξέρω, στον κύκλο μου τουλάχιστον, κάποιον άντρα που να τού αρέσει τέτοια φάση.aLiCat έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:01
Τις γυναίκες καταστρέφουν. Γιατί τις αναγκάζουν να στέκονται/περπατούν σε αφύσικη για το σώμα και τα πέλματα στάση (κάτι που θα το εξαργυρώσουν αργότερα). Τώρα ποιος νοιάζεται; Όλα θυσία στην εικόνα της super sexy woman.
Ο Άγις έχει δίκιο.![]()
Εγώ δεν αντέχω τα τακούνια. Θα σαβουρδιαστώ και θα χτυπήσω άσχημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μαζί θα τα φόραμε μαρη Πάσι να πιανομαστεΠασιφάη έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:08 Εγώ δεν αντέχω τα τακούνια. Θα σαβουρδιαστώ και θα χτυπήσω άσχημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το ιδιο κανει και η γυναικα μου. Μετα απο επικες σαβουρες φοράει μονο αν το dress code το απαιτει και μονο αν ισχυουν ενα απο τα δυο (η και τα δυο) Α) την κρατάω και Β) να κατσει σε ενα σημειο και να μη χρειαστει να σηκωθει.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:07Σιγά μην φοράω ψηλοτάκουνα να μην αφήσω κόκκαλο ακέραιοάμα με κρατάει ναι οκ, αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα σωριαστούμε μια και καλή ρε μπούρδα. Θα ''χυθεί'' η αρίδα μας στα πεζοδρόμια..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ας μη κρίνουμε σύμφωνα με τον εαυτό μας και τον περίγυρό μας με τον οποίο συνήθως έχουμε τις ίδιες απόψεις και αισθητική.Ναύτης έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:08Μωρέ δίκιο έχεις, για τη ζημιά που κάνουν οι γόβες στην υγεία των γυναικών. Εγώ είπα για το σεξ. Μέχρι τώρα δεν μού έχει τύχει γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με τις γόβες, σαν τους βλάχους, ένα πράγμα, που κοιμούνται με τα τσαρούχια. Ούτε ξέρω, στον κύκλο μου τουλάχιστον, κάποιον άντρα που να τού αρέσει τέτοια φάση.aLiCat έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:01
Τις γυναίκες καταστρέφουν. Γιατί τις αναγκάζουν να στέκονται/περπατούν σε αφύσικη για το σώμα και τα πέλματα στάση (κάτι που θα το εξαργυρώσουν αργότερα). Τώρα ποιος νοιάζεται; Όλα θυσία στην εικόνα της super sexy woman.
Ο Άγις έχει δίκιο.![]()
Κάποιοι (και είναι αρκετοί) άντρες φτιάχνονται τα μάλα με τις γόβες. Γούστα είναι αυτά..
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ούτε στον άγηΝαύτης έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:08 Εγώ είπα για το σεξ. Μέχρι τώρα δεν μού έχει τύχει γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με τις γόβες
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
να περπατάνε ξυπόλητες οι γυναίκες στις επίδειξεις μόδας, σίγουρα θα ήταν καλύτερα. από εκεί και πέρα, το θέμα είναι το dress code που επιβάλλεται, και είναι βασανιστήριο. υπάρχουν πάντως και τα πιο πλατιά τακούνια, που έχω δει στα μετρό που φοράνε κάτι αεροσυνοδοί, και όλοι πέριξ είναι καβλωμενοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πριν δυο βδομάδες μια ζούμερ έκανε εμφάνιση... Μαρία Αντουανέτα στο μπαρ. Μισό λεπτό αργότερα σωριάστηκε κατάχαμα, γιατί δεν κοντρόλαρε τις τακούνες.
Τρέξανε δυο simps, τη σηκώσανε (ο ένας από εδώ, ο άλλος από εκεί) και μετά κεράσανε αυτή και τις φίλες της.
Τρέξανε δυο simps, τη σηκώσανε (ο ένας από εδώ, ο άλλος από εκεί) και μετά κεράσανε αυτή και τις φίλες της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
οι γοβες ειναι γαμάτες, βρεθηκαν ολοι εδω που τους βρωμάνε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όσες φορές έχω βάλει γόβα δεν είχα πρόβλημα. Είναι θέμα εσωτερικής ισσοροπίας και ψυχικής υγείας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
aLiCat έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:13 Κάποιοι (και είναι αρκετοί) άντρες φτιάχνονται τα μάλα με τις γόβες. Γούστα είναι αυτά..![]()

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
stergiosbik
Aν τα πόδια που τις φοράνε είναι καλλιγραμμα,τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό και ξεσηκωτικο.
Αν τις φοράνε τίποτα γουρουνοποδαρα....
Κάβλα, ρε. Χοντρή με γόβες, δίνω τα ρέστα μου, πανέμορφο. Μην είστε φλώροι.stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2023, 12:40 Aν τα πόδια που τις φοράνε είναι καλλιγραμμα,τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό και ξεσηκωτικο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 119 Απαντήσεις