Αλλα αυτες οι φιλοφρονησεις του βαθεως συριζα με ταν αδωνη, μαλλον προοιωνιζουν συγκυβερνηση. Σιγα σιγα θα αρχιζουν να ανακαλυπτουν και αλλες αρετες του συριζα
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα και δεν έχω γνώμη για τα ατομικά του πεπραγμένα, ακόμα και την ιστορία με την κάνναβη
την ξέρω επιφανειακά. Μία συνέντευξη του είχα δει στο Σρόιτερ και αν μη τι άλλο έδειχνε ένας άνθρωπος μορφωμένος με τον οποίο
μπορούσες να διαφωνείς απόλυτα αλλά σε καμία περίπτωση η εικόνα του δεν είναι αυτό που είχε περάσει σε πολλά ΜΜΕ. Είχε αναφέρει
κιόλας πως έχει διδάξει σε ΤΕΙ, σερβιτόρος δεν ξέρω αν έκανε αλλά σε καμία περίπτωση δε φαίνοταν να είναι αυτός ο αμόρφωτος
μετακλητός που μας έλεγαν διάφορα νεοδημοκρατικά τρολς πως είναι.
Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιαν 2023, 23:47
Αλλα αυτες οι φιλοφρονησεις του βαθεως συριζα με ταν αδωνη, μαλλον προοιωνιζουν συγκυβερνηση. Σιγα σιγα θα αρχιζουν να ανακαλυπτουν και αλλες αρετες του συριζα
ειδες η πρεσβεια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2023, 00:05
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα και δεν έχω γνώμη για τα ατομικά του πεπραγμένα, ακόμα και την ιστορία με την κάνναβη
την ξέρω επιφανειακά. Μία συνέντευξη του είχα δει στο Σρόιτερ και αν μη τι άλλο έδειχνε ένας άνθρωπος μορφωμένος με τον οποίο
μπορούσες να διαφωνείς απόλυτα αλλά σε καμία περίπτωση η εικόνα του δεν είναι αυτό που είχε περάσει σε πολλά ΜΜΕ. Είχε αναφέρει
κιόλας πως έχει διδάξει σε ΤΕΙ, σερβιτόρος δεν ξέρω αν έκανε αλλά σε καμία περίπτωση δε φαίνοταν να είναι αυτός ο αμόρφωτος
Μπροστά στον μπουμπούκο που δεν μπορεί να μετρήσει μέχρι το δέκα ή τον Κούλη που τον στείλανε σε ΙΕΚ στην Αμερική, σίγουρα είναι πανεπιστημιακός.
Η ιστορία με τη φαρμακευτική κάναβη δείχνει τη στενομυαλιά που επικρατεί στην Ελλαδα. Ενω στα ηνωμένα έθνη είχαν βγει κάποιες αποφάσεις, σε όλο τον κόσμο υπήρχε κινητικότητα, στη δύση κεντροδεξιές κυβερνήσεις έβγαζαν πολιτικές, εδώ οι δήθεν φιλελεύθεροι και δήθεν φιλοδυτικοί χλεύαζαν με τον πιο προκλητικό τρόπο νομοθεσίες που θα έφερναν επενδύσεις για την παραγωγή μιας φαρμακευτικής πρώτης ύλης. Περιμέναμε τύπους σαν τον Καρανίκα για να γίνουν και στην Ελλάδα πράματα που έπρεπε να κάνουν η ελίτ μαζί με το φιλελεύθερο τόξο (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα)
ΚΑι θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την ψυχαγωγική κάνναβη για να γίνουν όλα νόμιμα και φορολογημένα ώστε να μην πηγαίνουν δισεκατομμύρια σε μαφίες στο Λαζαράτι
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2023, 00:05
Δες κι εδώ μέσα πως γράφουν τα τρολς του κούλη χρυσού.
Πάρε π.χ. τον απόλυτο σκατάνθρωπο Unique ή το άλλο το μίασμα dtri2020.
Και τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους τον Καρανίκα,έναν μεγάλο Οραματιστή