ο εθελοντισμος "μαζευουμε ρουχα για τους προσφυγες' δεν ειναι;Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:29 Ο εθελοντισμός τύπου "συσσίτια μόνο για Έλληνες" είναι φασιστικός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
Τι να σου προσθέσω, γράφεις πιο πίσω ότι τα χαρακτηριστικά του φασισμού είναι:... και έβαλες μια λίστα. Δεν έγραψες ότι ο φασισμός χρησιμοποίησε (καπηλεύτηκε) τα παρακάτω...Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:27Παράθεσε μου το ποστ στο οποίο λέω ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι το φασιστικό.
Υπάρχει τέτοιο ποστ μου;
Ή ισχυρίζεσαι όπως κάνει ο Carreras για τον αντικομμουνισμό ότι η αναγραφή του εθελοντισμού ως χαρακτηριστικό του φασισμού σημαίνει ότι ο εθελοντισμός είναι φασιστικός;
Θες να το συνεχίσουμε;
the end
- Highlander
Εάν ο μουσολινι όταν ίδρυε τον φασισμό έλεγε ότι αυτός θα στηρίζεται όχι στην συνεργασία των κοινωνικών τάξεων που θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους για το εθνικό συμφέρον, αλλά σε μισθοφόρους, πράγματι η λίστα των χαρακτηριστικών του φασισμού δε θα περιείχε τον εθελοντισμό.Carreras έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:30θα σου πω εγωHighlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:24Που να ξέρω τι ονομασία θα τους δινόταν, αφού δεν έχουν υπάρξει;
Δεν μπορώ να σου πω το όνομα μίας φανταστικής ιδεολογίας που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, είναι παράλογο αυτό που ζητάς.
θα ηταν το ιδιο
απλα η ηλιθια λιστα που μμας παρεθεσες δε θα ειχε τον εθελοντισμο
Αλλά όλα αυτά είναι επιστημονική φαντασία και δεν υπάρχει κανένα νόημα να συζητιούνται.
- Highlander
Δεν υπάρχει "καπηλεύτηκε".Πάνας έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:32Τι να σου προσθέσω, γράφεις πιο πίσω ότι τα χαρακτηριστικά του φασισμού είναι:... και έβαλες μια λίστα. Δεν έγραψες ότι ο φασισμός χρησιμοποίησε (καπηλεύτηκε) τα παρακάτω...Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:27Παράθεσε μου το ποστ στο οποίο λέω ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι το φασιστικό.Πάνας έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:25
Δεν το ξεκίνησε έτσι, μετά άρχισε τις κωλοτούμπες. Τες πα δεν επιμένω άλλο.
Υπάρχει τέτοιο ποστ μου;
Ή ισχυρίζεσαι όπως κάνει ο Carreras για τον αντικομμουνισμό ότι η αναγραφή του εθελοντισμού ως χαρακτηριστικό του φασισμού σημαίνει ότι ο εθελοντισμός είναι φασιστικός;
Θες να το συνεχίσουμε;
Κάθε ιδεολογία αποτελείται από κάποια βασικά χαρακτηριστικά.
Ο φασισμός είναι μια ιδεολογία που προήλθε από μείξη χαρακτηριστικών διάφορων ιδεολογιών και κοσμοθεωρήσεων
Το ότι περιλαμβάνεται ο εθελοντισμός στα χαρακτηριστικά του φασισμού δε σημαίνει ότι ο εθελοντισμός είναι φασιστικός
Όπως το ότι περιλαμβάνεται ο αντικομμουνισμός στα χαρακτηριστικά του φασισμού δε σημαίνει ότι ο αντικομμουνισμός είναι φασιστικός.
Δεν υπάρχει πέρα των ιδεολογιών. Δεν έχω δει αριστερό να ισχυρίζεται πως οι μαύροι είναι κατώτεροι. Πάντα ακροδεξιά μορφώματα το λένε αυτό. Δεύτερον: Το να είσαι κομουνιστής ήταν παράνομο επί μισό αιώνα στον δυτικό κόσμο, και μάλιστα διωκόσουν, και μάλιστα πέθαινες. Οι κομουνιστές κατέκτησαν το δικαίωμα να μην διώκονται. Τώρα, αν θες τη γνώμη μου, ναι, δεν μπορείς ως κομουνιστής να απειλείς τις ανθρώπινες ελευθερίες, είμαι κάθετος. Στο όνομα καμιάς δικαιοσύνης δεν μπορείς να επιβάλεις φασισμό.Otto Weininger έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:30Ο φυλετικός ρατσισμός υπάρχει πέραν ιδεολογιών. Αληθές ότι κάποιες το προμοταρουν αλλά όχι όλες. Γι'αυτό πρέπει να είστε συγκεκριμένοι όταν μιλάτε.
ΥΓ αν ισχύει το υστερόγραφο σου, επί της ουσίας λοιπόν λες ότι δεν έχει κάνεις δικαίωμα να είναι και κομμουνιστής. Σωστά;
Ordem e Progresso.
Όχι δεν είναι χαρακτηριστικό του φασισμού, είναι ό,τι το πιο ανθρώπινο όταν πρόκειται για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο σου. Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες πάλι δεν είναι φασιστικά γιατί είναι χέρι βοήθειας, οι όροι το κάνουν φασιστικό, όροι που επιβάλλουν φασιστικά κάποιοι.Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:29 Ο εθελοντισμός τύπου "συσσίτια μόνο για Έλληνες" είναι φασιστικός.
Ο εθελοντισμός γενικά δεν είναι φασιστικός.
Χαρακτηριστικό του φασισμού όμως είναι ο εθελοντισμός.
the end
και υπηρχε καλος λογος γι αυτοCavaliere έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:35 Δεύτερον: Το να είσαι κομουνιστής ήταν παράνομο επί μισό αιώνα στον δυτικό κόσμο, και μάλιστα διωκόσουν, και μάλιστα πέθαινες.
οι κομμουνιστες αιματοκυλισαν και κατεστρεψαν πολλες χωρες
αν ο δυτικος κοσμος ειχε λαβει νωριτερα μετρα θα ειχε αποτρεψει τις καταστροφες
το μονο αδικαιολογητο ειναι που επαψε να ειναι παρανομο
- Highlander
Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες προφανώς και είναι φασιστικά, διότι με φυλετικά κριτήρια αποφασίζεται το σε ποιον θα δοθεί τροφή και άρα δυνατότητα επιβίωσης.Πάνας έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:37Όχι δεν είναι χαρακτηριστικό του φασισμού, είναι ό,τι το πιο ανθρώπινο όταν πρόκειται για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο σου. Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες πάλι δεν είναι φασιστικά γιατί είναι χέρι βοήθειας, οι όροι το κάνουν φασιστικό, όροι που επιβάλλουν φασιστικά κάποιοι.Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:29 Ο εθελοντισμός τύπου "συσσίτια μόνο για Έλληνες" είναι φασιστικός.
Ο εθελοντισμός γενικά δεν είναι φασιστικός.
Χαρακτηριστικό του φασισμού όμως είναι ο εθελοντισμός.
Εθελοντισμός είναι η παροχή ανιδιοτελών υπηρεσιών (στη συγκεκριμένη περίπτωση για το καλό του έθνους και για το όφελος μόνο των ομοεθνών). Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του φασισμού. Πως να το κάνουμε.
Δε θα πούμε εμείς τι είναι ή όχι χαρακτηριστικό του φασισμού.
Τα συσσίτια για Έλληνες δεν είναι ακριβώς φασιστικά, μιας και το να δίνεται προτεραιότητα στους φορολογούμενους πολίτες θα ήταν λογικό. Το θέμα είναι: α) Δικαιούται ηθικά ο υπόκοσμος και η ναζιστική μούργα να καπηλεύεται τέτοια θέματα; β) Ποιός θεωρείται Έλληνας που δικαιούται αίμα; Αν χρειάζεται αίμα ένας καθαρόαιμος Έλλην, που είναι μαστροπός και διακινητής ηρωίνης, και ένας αλλοδαπός φορολογούμενος που εργάζεται ως νοσηλευτής, πού να πάει το αίμα; Θα πείτε,ο όρκος του Ιπποκράτη δεν επιλέγει, αλλά σώζει ζωές. Ε, αφού το ρίχνετε στον Ιπποκράτη όταν μιλάμε για καθίκια Έλληνες, κρατήστε τον Ιπποκράτη και για όλους, και μη δίνετε αξία σε συνθήματα ανθρωποειδών.
Ordem e Progresso.
να μην αναφερω τους μαυτους που λενε οτι ολοι οι λευκοι ειναι ο διαβολος και ξεφυγουμεCavaliere έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:35 . Δεν έχω δει αριστερό να ισχυρίζεται πως οι μαύροι είναι κατώτεροι. Πάντα ακροδεξιά μορφώματα το λένε αυτό.
Οι κομουνιστές ξέκαναν την Αφρική, και γενοκτόνησαν τους Ινδιάνους; Ποιός δυτικός κόσμος να λάβει μέτρα, ο πιο φονικός;Carreras έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:40και υπηρχε καλος λογος γι αυτο
Ordem e Progresso.
Αφού λέει ότι είναι χαρακτηριστικό του φασισμού, γιατί να μην δικαιούται;Cavaliere έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:41 Τα συσσίτια για Έλληνες δεν είναι ακριβώς φασιστικά, μιας και το να δίνεται προτεραιότητα στους φορολογούμενους πολίτες θα ήταν λογικό. Το θέμα είναι: α) Δικαιούται ηθικά ο υπόκοσμος και η ναζιστική μούργα να καπηλεύεται τέτοια θέματα; β) Ποιός θεωρείται Έλληνας που δικαιούται αίμα; Αν χρειάζεται αίμα ένας καθαρόαιμος Έλλην, που είναι μαστροπός και διακινητής ηρωίνης, και ένας αλλοδαπός φορολογούμενος που εργάζεται ως νοσηλευτής, πού να πάει το αίμα; Θα πείτε,ο όρκος του Ιπποκράτη δεν επιλέγει, αλλά σώζει ζωές. Ε, αφού το ρίχνετε στον Ιπποκράτη όταν μιλάμε για καθίκια Έλληνες, κρατήστε τον Ιπποκράτη και για όλους, και μη δίνετε αξία σε συνθήματα ανθρωποειδών.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ΟΙ μαύροι έχουν δικαιολογία, διότι στην πλειοψηφία τους είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Το να λένε μαλακίες είναι φυσικό. Αν ακούσω μορφωμένο μαύρο να το λέει, εκεί έχουμε πρόβλημα.Carreras έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:41να μην αναφερω τους μαυτους που λενε οτι ολοι οι λευκοι ειναι ο διαβολος και ξεφυγουμε
Ordem e Progresso.
αλλαζεις θεμαCavaliere έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:42Οι κομουνιστές ξέκαναν την Αφρική, και γενοκτόνησαν τους Ινδιάνους; Ποιός δυτικός κόσμος να λάβει μέτρα, ο πιο φονικός;Carreras έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:40και υπηρχε καλος λογος γι αυτο
- Highlander
Δεν είναι καθόλου λογικό να λες "αυτός που είναι Έλληνας θα πάρει φαγητό και ο άλλος ο ταλαίπωρος ο αφγανός πρόσφυγας δε θα πάρει".Cavaliere έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:41 Τα συσσίτια για Έλληνες δεν είναι ακριβώς φασιστικά, μιας και το να δίνεται προτεραιότητα στους φορολογούμενους πολίτες θα ήταν λογικό. Το θέμα είναι: α) Δικαιούται ηθικά ο υπόκοσμος και η ναζιστική μούργα να καπηλεύεται τέτοια θέματα; β) Ποιός θεωρείται Έλληνας που δικαιούται αίμα; Αν χρειάζεται αίμα ένας καθαρόαιμος Έλλην, που είναι μαστροπός και διακινητής ηρωίνης, και ένας αλλοδαπός φορολογούμενος που εργάζεται ως νοσηλευτής, πού να πάει το αίμα; Θα πείτε,ο όρκος του Ιπποκράτη δεν επιλέγει, αλλά σώζει ζωές. Ε, αφού το ρίχνετε στον Ιπποκράτη όταν μιλάμε για καθίκια Έλληνες, κρατήστε τον Ιπποκράτη και για όλους, και μη δίνετε αξία σε συνθήματα ανθρωποειδών.
Είναι φασιστικοτατο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-