Όχι μύδια, γιΔΙΑ. Παντού υπάρχει ο Δίας λέμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΨΕΚΟΝΗΜΑ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΨΕΚΟΝΗΜΑ
15:00 θα ρίξω με το μπεβατρον για να φύγει η καταιγίδα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στο νήμα αυτό μας ψεκάζουν, δε μας βρέχουν. Τα μπέρδεψες μου φαίνεται!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ρε συ, σε παρακαλώ, μπορείς να ρίξεις στις 14:00, γιατί στις 15:00 έχω να πάω στο κέντρο και με βλέπω ανακοίνωση στο amber alert;
fixedΝαύτης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:54Ρε συ, σε παρακαλώ, μπορείς να ρίξεις στις 14:00, γιατί στις 15:00 έχω να πάω στο κέντρο και με βλέπω ανακοίνωση στο amber silver alert;
Προς ένδειξη διαμαρτυρίας παίρνω το αστρόπλοιό μου και αποχωρώ από τη μάχη. Να τα βγάλεις πέρα μόνος σου με τους δρακονιανούς.
Με τη βοήθεια του σ/φου Σώρρα δε φοβόμαστε τίποτα, η μάχη θα είναι τυπική ΔΙΑδικασίαΝαύτης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:00![]()
Προς ένδειξη διαμαρτυρίας παίρνω το αστρόπλοιό μου και αποχωρώ από τη μάχη. Να τα βγάλεις πέρα μόνος σου με τους δρακονιανούς.
Παρατηρώ επίσης, τις καρδούλες και τα λάικς να πέφτουν βροχή, ειδικά στους άλλους μουρλούς. Μα καλά..Ο Σώρρας μόνο 3;;;;;Αν είναι δυναμόν.. Νιώστε λίγο ρε, πανάθεμά σας..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τα αρχίΔΙΑ μου θα πάρετε.vatraxos έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:03Με τη βοήθεια του σ/φου Σώρρα δε φοβόμαστε τίποτα, η μάχη θα είναι τυπική ΔΙΑδικασία
Αναδημοσίευση έκανε η μουρλή ελλάνια. Είναι καινούργια στο στράτευμα.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:04![]()
Παρατηρώ επίσης, τις καρδούλες και τα λάικς να πέφτουν βροχή, ειδικά στους άλλους μουρλούς. Μα καλά..Ο Σώρρας μόνο 3;;;;;Αν είναι δυναμόν.. Νιώστε λίγο ρε, πανάθεμά σας..![]()
Πω μαλάκα μου, έχω χάσει επεισόδια τα τελευταία χρόνια..Ναύτης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:08Αναδημοσίευση έκανε η μουρλή ελλάνια. Είναι καινούργια στο στράτευμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν γίνεται αδερφέ , έχουμε σεμινάριο στις 14:00 για COVID 22Ναύτης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:54Ρε συ, σε παρακαλώ, μπορείς να ρίξεις στις 14:00, γιατί στις 15:00 έχω να πάω στο κέντρο και με βλέπω ανακοίνωση στο amber alert;
The business man whose master plan controls the world each day,
Καλά, τότε παίρνω την μπάλα μου και ετοιμάζομαι για το κέντρο.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2023, 13:40Δεν γίνεται αδερφέ , έχουμε σεμινάριο στις 14:00 για COVID 22Ναύτης έγραψε: 26 Ιαν 2023, 12:54Ρε συ, σε παρακαλώ, μπορείς να ρίξεις στις 14:00, γιατί στις 15:00 έχω να πάω στο κέντρο και με βλέπω ανακοίνωση στο amber alert;![]()

Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα από τον ASHTAR COMMAND SHERAN. Μετά από 25 χιλιάδες χρόνια τελειώνουν, επιτέλους, τα βάσανά μας.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού βρισκόταν όλη αυτή η παράνοια κρυμμένη πριν τα σοσιαλ μύδια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith