!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Το Αμπα Αμπιτσες από που βγαινει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και θα χει και δίκιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
οπως απο το Γαιδουρα (μπλιαχ ) η Γαιδουριτσα ( γουτσουγουτσικο)
εχει μια γλυκα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το Άμπα δεν ξέρω. Όσ@ όμως συμμετέχουν εκεί μέσα είναι Αμπίτσες, όπως παλιότερα είχαμε τις Ρουβίτσες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Από τους ABBA?Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:36Το Άμπα δεν ξέρω. Όσ@ όμως συμμετέχουν εκεί μέσα είναι Αμπίτσες, όπως παλιότερα είχαμε τις Ρουβίτσες.
Μπα μάλλον από το Α, μπα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε νομίζω.Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:51Από τους ABBA?Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:36Το Άμπα δεν ξέρω. Όσ@ όμως συμμετέχουν εκεί μέσα είναι Αμπίτσες, όπως παλιότερα είχαμε τις Ρουβίτσες.
οποτε θα πλησιασεις τον φιλο λεγοντας του κατι σε : λεω να ριξουμε ενα πηδημα, να το βιντεοσκοποησουμε για να το στειλω στον φιλο σου να ζηλεψει. με αξιοπρεπεια, παντα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:52Ε πλακα μας κάνεις βρε Σιντ; θα βιντεοσκοπώ και θα το δείξω στον άλλο και ο βασικός παίκτης δεν θα ξέρει τίποτα;Sid Vicious έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:36Θα τον εχεις ενημερωσει αυτο τον καποιον απο πριν και για την βιντεοσκοπηση που ειπες και την αποστολη της;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:34
Ε αν με ερωτευτεί με μια φορά που θα κάνουμε σεξ, θα του πω να με ξε-ερωτευτει.
Δεν μιλησα για σεξ χωρίς επιθυμία κάπου. Είπα ξεκάθαρα, κάποιος που σ αρέσει.
κανε τωρα εικονα τον πρωην της φιλης σου, να ερχεται σε σενα και να σου λεει κατι τετοιο. πως θα τον χαρακτηριζες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δε μιλαμε για τυχαιο σεξακι. απο αυτο που κανουν 2 ανθρωποι που καβλωνουν, χωρις αλλο λογο.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:57Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:35α, ναι, ημαρτον, αλλα προσπαθουμε να δωσουμε και τον ορισμο της αξιοπρεπειας. δεν ειναι και ευκολο.
θα ελεγα, για μια εξτρα δοση αξιοπρεπειας, αμα δεν εδινε κωλο στον ετσι, να δωσει στον αλλο, να ζηλεψει λιγο παραπανω. ισως και να κοιταζει με αξιοπρεπεια την καμερα την ωρα που ανοιγει τα κωλομαγουλα, λεγοντας "δες τι χανεις".
Ρε για ένα σεξακι μιλάμε, τι κάνεις έτσι.
μιλαμε για αξιοπρεπες σεξακι. απο αυτο που κανουν οι ανθρωποι για ιδιοτελεις λογους, και οχι απο καβλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
απο τι τότε; Το ρωτάω γιατί το ανέφερες πως οι ταδε δεν απογοητεύουν ποτέ, αρα υπέθεσα πως ειναι μια λέξη που ξέρουν όλοι πριν εμουGherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:54Δε νομίζω.Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:51Από τους ABBA?Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:36
Το Άμπα δεν ξέρω. Όσ@ όμως συμμετέχουν εκεί μέσα είναι Αμπίτσες, όπως παλιότερα είχαμε τις Ρουβίτσες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω αν μπορώ να το ψάξω κιόλας.Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2023, 09:53απο τι τότε; Το ρωτάω γιατί το ανέφερες πως οι ταδε δεν απογοητεύουν ποτέ, αρα υπέθεσα πως ειναι μια λέξη που ξέρουν όλοι πριν εμου
αναπαράγεις κάτι που δε ξέρεις τι σημαίνει;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Guilty. Αν και έχω την υποψία ότι κάπου έχω δει πως σημαίνει α, μπα όπως ανέφερε άλλο μέλος πιο πάνω.
Ξέρεις τι σημαίνει το νικ μου;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ειναι μια βλαμενη πουαρθρογραφει σε ενα site και της στελνουν διαφορες πικραμενες γραμματα τυπου "δεν συγχωρησα αυτον που με κερατωσε" η "χωρισα και τωρα ζω τον ερωτα μου με τον κουμπαρο" και γινεται απο κατω στα σχολια μαδομουνι
πολλες φορες οι ιστοριες ειναι μονο στο μυαλο της συντακτου αλλα δεν γαμεις τζερτζελο να γινεται
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Από καβλα το κάνεις βρε Ασέβαστε. Απλά με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2023, 08:51δε μιλαμε για τυχαιο σεξακι. απο αυτο που κανουν 2 ανθρωποι που καβλωνουν, χωρις αλλο λογο.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:57Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2023, 14:35
α, ναι, ημαρτον, αλλα προσπαθουμε να δωσουμε και τον ορισμο της αξιοπρεπειας. δεν ειναι και ευκολο.
θα ελεγα, για μια εξτρα δοση αξιοπρεπειας, αμα δεν εδινε κωλο στον ετσι, να δωσει στον αλλο, να ζηλεψει λιγο παραπανω. ισως και να κοιταζει με αξιοπρεπεια την καμερα την ωρα που ανοιγει τα κωλομαγουλα, λεγοντας "δες τι χανεις".
Ρε για ένα σεξακι μιλάμε, τι κάνεις έτσι.
μιλαμε για αξιοπρεπες σεξακι. απο αυτο που κανουν οι ανθρωποι για ιδιοτελεις λογους, και οχι απο καβλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-