!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προταση μομφης θα καταθέσει (μαλλον) ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Προταση μομφης θα καταθέσει (μαλλον) ο ΣΥΡΙΖΑ
Όποιο καθαρμα καταψηφισει την πρόταση στην ουσία στηρίζει τις παράνομες υποκλοπές
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
δεν έχει σημασία αν θα ψηφιστεί ή θα καταψηστει...Citroenakias έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:30 Όποιο καθαρμα καταψηφισει την πρόταση στην ουσία στηρίζει τις παράνομες υποκλοπές
απολύτως καμία.
άλλο πράγμα έχει σημασία και ο συριζα κάνει την παπια...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ο ίδιος έλεγε πως είναι αδιανόητο να υπονοούν πως παρακολουθεί υπουργούς.τεν τεν έγραψε: 25 Ιαν 2023, 18:34 Ρε παιδια, δεν έχω πολυ χρόνο για να ασχοληθώ, καταθέτει πρόταση μομφής με βάση ΝΟΜΙΜΕΣ παρακολουθήσεις;
Μόνο εγώ το βρίσκω παράλογο;
Αν υπάρχει θέμα είναι στις διαρροές της ΕΥΠ και εκεί πρέπει να κοπουν κωλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 25 Ιαν 2023, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλη χρυσή η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Τον άθλιο νόμο της ΝΔ που νομιμοποίησε την παρακολούθηση τις μισής Ελλάδας θα τον αλλάξει η κάνει πάλι την πάπια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
κάποιοι σύμβουλοι έξωθεν της Ελλάδας τα φτιάχνουν αυτά... σιγά μην είχε καημό ο κουλης να παρακολουθήσει την μισή Ελλάδα....zteo έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:43 Καλη χρυσή η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Τον άθλιο νόμο της ΝΔ που νομιμοποίησε την παρακολούθηση τις μισής Ελλάδας θα τον αλλάξει η κάνει πάλι την πάπια.
φυσικά οι ζαιοι το γνωρίζουν αλλά μούγκα....
Frappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2023, 18:26
Κατι για διωξεις ελεγε και το 15 και ειδαμε ...αερας κοπανιστος.....οπως ειπα παραμυθια για μικρα παιδια.Τα μαθε ο κοσμος και τα χει βαρεθει.Την ΝΔ θελει να συσπειρωση γιατι δεν θελει να κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τι να λέει επ' αυτού η Zelda;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:43ο ίδιος έλεγε πως είναι αδιανόητο να υπονοούν πως παρακολουθεί υπουργούς.τεν τεν έγραψε: 25 Ιαν 2023, 18:34 Ρε παιδια, δεν έχω πολυ χρόνο για να ασχοληθώ, καταθέτει πρόταση μομφής με βάση ΝΟΜΙΜΕΣ παρακολουθήσεις;
Αν υπάρχει θέμα είναι στις διαρροές της ΕΥΠ και εκεί πρέπει να κοπουν κωλοι![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εκτεθειμένος ειναι αν εννοει οτι δεν πρεπει να παρακολουθούνται καθολου και σε καμια περιπτωσηvatraxos έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:57Τι να λέει επ' αυτού η Zelda;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:43ο ίδιος έλεγε πως είναι αδιανόητο να υπονοούν πως παρακολουθεί υπουργούς.τεν τεν έγραψε: 25 Ιαν 2023, 18:34 Ρε παιδια, δεν έχω πολυ χρόνο για να ασχοληθώ, καταθέτει πρόταση μομφής με βάση ΝΟΜΙΜΕΣ παρακολουθήσεις;
Αν υπάρχει θέμα είναι στις διαρροές της ΕΥΠ και εκεί πρέπει να κοπουν κωλοι![]()
Οπως ειπε και για τον Ανδρουλακη περιπου
Πιθανοτατα επειδη ειχε γινει κατι αλλο πιο σοβαρο, που δεν το ξερουμε ακομα, και προσπαθουσε τοτε να αμυνθει
Η αρμοδια εισαγγελεας ειπε οτι ολοι παρακολουθουνται αν κριθει απαραιτητο
Μια παρακολουθηση της ΕΥΠ αφορα και οσους προσεγγιζουν / συνομιλουν με σημαντικά προσωπα
Για την δικη τους προστασια, για να μην τους πιασουν κοτσους, για να διαπιστωθει αν παιζουν διπλο παιχνιδι
Απο τη στιγμη που υπαρχει υπογραφη αρμοδιου εισαγγελεα κραταω μικρο καλαθι
Μπορει να υπαρχει σοβαρος λογος, μπορει η εισαγγελεας να υπογραφει ενα σωρο εγγραφα χωρις να ελεγχει
Δεν το ξερουμε
- Golden Age
Είναι δυνατόν να μη γνώριζε ότι η ΕΥΠ της οποίας προΐσταται, παρακολουθεί υπουργό του; Δε λέμε να ξέρει ότι παρακολουθεί τον Μπάμπη το Σουγιά.Zelda έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:05 Εκτεθειμένος ειναι αν εννοει οτι δεν πρεπει να παρακολουθούνται καθολου και σε καμια περιπτωση
Πιθανοτατα επειδη ειχε γινει κατι αλλο πιο σοβαρο, που δεν το ξερουμε ακομα, και προσπαθουσε τοτε να αμυνθει
Μια παρακολουθηση της ΕΥΠ αφορα και οσους προσεγγιζουν / συνομιλουν με σημαντικά προσωπα
Για την δικη τους προστασια, για να μην τους πιασουν κοτσους, για να διαπιστωθει αν παιζουν διπλο παιχνιδι
Μπορει να υπαρχει σοβαρος λογος, μπορει η εισαγγελεας να υπογραφει ενα σωρο εγγραφα χωρις να ελεγχει
Δεν το ξερουμε
Αν γνώριζε, το ύφος του είναι ξεδιάντροπο όταν λέει ότι δεν είναι δυνατό να πιστεύει κανείς ότι παρακολουθεί τον ίδιο τον υπουργό του. Και είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Beria έγραψε: 25 Ιαν 2023, 17:05Υπονοεί ότι θα υπάρξουν βουλευτές της ΝΔ που δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής; Δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί παραμονές εκλογών.
Εάν γίνει αυτό τότε σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του ΚΜ εντός της ΝΔ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ειναι out of context οι εκτιμησεις αυτες γιατι δεν ξερουμε ουτε 1% και ουτε μπορουμε να τα μαθουμεvatraxos έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:18Είναι δυνατόν να μη γνώριζε ότι η ΕΥΠ της οποίας προΐσταται, παρακολουθεί υπουργό του; Δε λέμε να ξέρει ότι παρακολουθεί τον Μπάμπη το Σουγιά.Zelda έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:05 Εκτεθειμένος ειναι αν εννοει οτι δεν πρεπει να παρακολουθούνται καθολου και σε καμια περιπτωση
Δεν το ξερουμε
Αν γνώριζε, το ύφος του είναι ξεδιάντροπο όταν λέει ότι δεν είναι δυνατό να πιστεύει κανείς ότι παρακολουθεί τον ίδιο τον υπουργό του. Και είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.
Αν η παρακολουθηση αφορα τον ιδιο τον Χατζηδακη (πολιτικα ή για να τον βαλει στο χερι) ειναι εκτεθειμενος
Αλλα μπορει η παρακολουθηση να αφορα διασταυρωση πληροφοριας για καποιον τριτο. Ας πουμε στο πλαισιο διακρατικης συμβασης για κατασκευη ενεργειακου αγωγου. Ο οποιος μιλουσε με το Χατζηδακη ως Υπουργο ενεργειας, μιλουσε και με αλλους τους οποιους επισης μπορει να παρακολουθουσε για αυτο το λογο η ΕΥΠ ή μπορει να ειχε πληροφορια απο φιλικη μυστικη υπηρεσια. Δηλαδη ο Χατζηδακης να αφορα ενα μικρο κομματι ενος συνολου παρακολουθησεων.
Το 2021 είχαμε λίγο πάνω από 15000 παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ. Για υπολόγισε πόσους παρακολούθησαν μέσω αυτών συν τις παράνομες παρακολουθήσεις.taliban έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:49κάποιοι σύμβουλοι έξωθεν της Ελλάδας τα φτιάχνουν αυτά... σιγά μην είχε καημό ο κουλης να παρακολουθήσει την μισή Ελλάδα....zteo έγραψε: 25 Ιαν 2023, 20:43 Καλη χρυσή η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Τον άθλιο νόμο της ΝΔ που νομιμοποίησε την παρακολούθηση τις μισής Ελλάδας θα τον αλλάξει η κάνει πάλι την πάπια.
φυσικά οι ζαιοι το γνωρίζουν αλλά μούγκα....
Με τον νέο νόμο ποιο εύκολα μπορεί να παρει άδεια ο Κυπατζης να κάνει παρακολούθηση ( μάλιστα δεν είναι καν υποχρεωμένος να δώσει όνομα στον εισαγγελέα μόνο νούμερο τηλεφώνου) παρά άδεια να πουλάς μέλι στην λαϊκή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό που είναι 100% in context πάντως, είναι ότι έχουμε μία εντονότατη κριτική από πλευράς Μητσοτάκη ότι ο ίδιος θεωρεί αδιανόητο να του προσάπτουν την απόφαση της παρακολούθησης του Χατζηδάκη και λίγες ημέρες αργότερα να έχουμε την επίσημη διαβεβαίωση ότι όντως τον παρακολουθούσε.Zelda έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:27 Ειναι out of context οι εκτιμησεις αυτες γιατι δεν ξερουμε ουτε 1% και ουτε μπορουμε να τα μαθουμε
Αν η παρακολουθηση αφορα τον ιδιο τον Χατζηδακη (πολιτικα ή για να τον βαλει στο χερι) ειναι εκτεθειμενος
Αλλα μπορει η παρακολουθηση να αφορα διασταυρωση πληροφοριας για καποιον τριτο. Ας πουμε στο πλαισιο διακρατικης συμβασης για κατασκευη ενεργειακου αγωγου. Ο οποιος μιλουσε με το Χατζηδακη ως Υπουργο ενεργειας, μιλουσε και με αλλους τους οποιους επισης μπορει να παρακολουθουσε για αυτο το λογο η ΕΥΠ ή μπορει να ειχε πληροφορια απο φιλικη μυστικη υπηρεσια. Δηλαδη ο Χατζηδακης να αφορα ενα μικρο κομματι ενος συνολου παρακολουθησεων.
Να δεχτώ ότι πράγματι υπήρχε λόγος παρακολούθησης και αυτός δεν είχε άμεση σχέση με τον ίδιο το Χατζηδάκη αλλά χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την παρακολούθηση άλλων με τους οποίους συνομιλούσε. Έτσι όμως τίθεται το ερώτημα, γιατί πίστευε ο Μητσοτάκης ότι πρέπει να μάθει αυτές τις πληροφορίες εν αγνοία του Χατζηδάκη και δεν του ζήτησε απευθείας να του μεταφέρει τους διαλόγους; Δε τον εμπιστευόταν; Υπουργό τον είχε.
Περαιτέρω, όπως βλέπεις δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, οι παρακολουθήσεις αφορούν ένα μεγάλο αριθμό στελεχών της κυβέρνησης, της στρατιωτικής ηγεσίας, πολιτικών αντιπάλων κλπ. Το θεωρείς φυσιολογικό;
O ηλίθιος Κασιδιάρης θέλει νέα φούσκα νοβαρτις; Να τους ξεπλύνει ψάχνει;
Αν οι κατηγορίες είναι άσχετες με το αντικείμενο της συζήτησης, τότε η ΝΔ θα βγει κερδισμένη από τον αποπροσανατολισμό του θέματος.
Δε θα μου έκανε εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θέλει ο φυλακοβιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 1767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 246 Απαντήσεις