δεν ηταν ευκολο παιχνιδι, αλλα ο τσιτσιπας εδειξε οτι ηταν καλυτερος του τσεχου, που το παλεψε αλλα δεν μπορεσε τελικα
το κρισιμο σημειο ηταν στο τριτο σετ, οπου ξαφνικα στο 3-3 ο τσιτσιπας βρεθηκε 0-40 πισω και οι καμερες τον επιασαν να λεει "δεν ειμαι εδω", αλλα μπορεσε να παρει το γκειμ και μετα απο πολυ λιγο και το παιχνιδι
τωρα στα ημιτελικα τον περιμενει ο ρωσος κατσανοβ, ο οποιος θα ειναι πιο ξεκουραστος μιας και ο αντιπαλος του δεν ολοκληρωσε το παιχνιδι αλλα του παει σαν αντιπαλος(5-0 μεχρι στιγμης)
δειχνει σε εξαιρετικη φορμα αλλα θα δουμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θυμισε εντονα Τσακαλωτο με Σκαρλετ Γιοχανσον.Σε λιγες μερες βεβαια θα κανει την επανεμφανιση του ο κερμιτ στο νημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 24 Ιαν 2023, 18:59
Θυμισε εντονα Τσακαλωτο με Σκαρλετ Γιοχανσον.Σε λιγες μερες βεβαια θα κανει την επανεμφανιση του ο κερμιτ στο νημα
Φάε τη γλώσσα σου ρε!
Τι περιμενεις δηλαδη απο τυπο που σκεφτεται τη Μαργκοτ τετοιες ωρες.Ειδικα αν της το σφυριξουν και του βαλει και καμια καρδουλα στο ινσταγκραμ θα τον κανει λαστιχο στο ξενοδοχειο,πεθαμενος θα μπει να παιξει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
επειδη ειδα και λιγο τζοκοβιτς σημερα εχω να πω οτι η μαργκοτ εχει μια τυχη απεναντι του επειδη ειναι και μερακλης ο σερβος
οι αλλοι λιγο δυσκολο
alekhine έγραψε: 25 Ιαν 2023, 16:11
επειδη ειδα και λιγο τζοκοβιτς σημερα εχω να πω οτι η μαργκοτ εχει μια τυχη απεναντι του επειδη ειναι και μερακλης ο σερβος
οι αλλοι λιγο δυσκολο
Παίζει, υποτίθεται, τραυματισμένος. Έχει χάσει σετ στο ΑΟ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εδώ που τα λέμε, από το 2004 μέχρι σήμερα που εμφανίζονται οι Big Three στον τελικό του ΑΟ, μόνο μία φορά έχασαν από κάποιον εκτός της τριάδας, ενώ ο Νόλε δεν έχασε ποτέ του όταν έφτασε στον τελικό
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
alekhine έγραψε: 25 Ιαν 2023, 16:11
οι αλλοι λιγο δυσκολο
Παίζει, υποτίθεται, τραυματισμένος. Έχει χάσει σετ στο ΑΟ;
αλλα αυτο δεν λεει και πολλα - και σημερα δεν εμοιαζε και τραυματιας