Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:37Αδερφέ άσε το ΚΚΕ και ψήφισε Τζήμερο, μιας και οι ιδέες του είναι πιο κοντά στου Πούτιν που υποστηρίζεις.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:25 εεμ εδω σε θελω...αν το σκεφτονται τοσο πολλοι και δεν το κανουν κατι πρεπει να κοιταξει/επεξεργαστει καλυτερα και το ΚΚΕ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
25% σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ
- Frappezitis
Re: 25% σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:41Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:37Αδερφέ άσε το ΚΚΕ και ψήφισε Τζήμερο, μιας και οι ιδέες του είναι πιο κοντά στου Πούτιν που υποστηρίζεις.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:25 εεμ εδω σε θελω...αν το σκεφτονται τοσο πολλοι και δεν το κανουν κατι πρεπει να κοιταξει/επεξεργαστει καλυτερα και το ΚΚΕ.
Όπως και να'χει, δεν μένω Ελλάδα, οπότε το θεωρώ ανήθικο να πάω να ψηφίσω.
Εάν ποτέ γυρίσω Ελλάδα και έχουν φύγει οι Ιεχωβάδες της ηγεσίας του ΚΚΕ, ίσως τους στηρίξω.
- Frappezitis
Δεν σε ρωτησα τι εκανες πριν εναν αιωνα,αλλα τι κανεις τωρα για να φτιαξει η κατασταση ασχετως ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:41Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:37
Αδερφέ άσε το ΚΚΕ και ψήφισε Τζήμερο, μιας και οι ιδέες του είναι πιο κοντά στου Πούτιν που υποστηρίζεις.
Εάν ποτέ γυρίσω Ελλάδα και έχουν φύγει οι Ιεχωβάδες της ηγεσίας του ΚΚΕ, ίσως τους ψηφίσω.
Ασε λοιπον τι (να) κανουν οι αλλοι,αλλα τι κανεις εσυ.
Εαν καταλαβα καλα απο το 15 νιπτεις τα χειρας.Αρα βασει του εκλογικου συστηματος δινεις λευκο χαρτι σε οποιον βγει κοινουβελευτικα πλειοψηφων στην κυβερνηση.
ισραηλινοι.
- Space_Passenger
Ειμαι και γω κατα της αποχης. Καλυτερα ψηφισε και ας ειναι και κομμα πειρατων. Να καταγραφει η ψηφος. Η αποχη / ακυρο ειναι υπερ του πρωτου κομματος.
- Frappezitis
Και λευκο να συμπληρωσω.Space_Passenger έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:57 Ειμαι και γω κατα της αποχης. Καλυτερα ψηφισε και ας ειναι και κομμα πειρατων. Να καταγραφει η ψηφος. Η αποχη / ακυρο ειναι υπερ του πρωτου κομματος.
ισραηλινοι.
Απατεώνες τους θεωρείς, ή ξεπερασμένους;GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:41Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:37
Αδερφέ άσε το ΚΚΕ και ψήφισε Τζήμερο, μιας και οι ιδέες του είναι πιο κοντά στου Πούτιν που υποστηρίζεις.
Εάν ποτέ γυρίσω Ελλάδα και έχουν φύγει οι Ιεχωβάδες της ηγεσίας του ΚΚΕ, ίσως τους στηρίξω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Space_Passenger
Και οσοι δεν μενουν Ελλάδα (πρεπει) να εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν ακομα και εξαποστασεως. Το κρατος δεν το κανει αυτο τη στιγμη που το κανουν οι Τουρκοι. Ειναι ξεφτιλα και πρεπει να διορθωθει αυτη η μεγαλη αδικια.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49 Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.
Αν δεν σαρεσει το ΚΚΕ και εισαι αριστερος ψηφισε μλ κκε ή οακκε ή ανταρσυα ή δεν ξερω τι. Αλλα ΨΗΦΙΣΕ.
- Frappezitis
Mπορεις να ψηφεις -υπο προυποθεσεις και καλως - απο το εξωτερικοSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιαν 2023, 15:07Και οσοι δεν μενουν Ελλάδα (πρεπει) να εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν ακομα και εξαποστασεως. Το κρατος δεν το κανει αυτο τη στιγμη που το κανουν οι Τουρκοι. Ειναι ξεφτιλα και πρεπει να διορθωθει αυτη η μεγαλη αδικια.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49 Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.
Αν δεν σαρεσει το ΚΚΕ και εισαι αριστερος ψηφισε μλ κκε ή οακκε ή ανταρσυα ή δεν ξερω τι. Αλλα ΨΗΦΙΣΕ.
Πώς μπορούν να ψηφίσουν οι Ελληνες του εξωτερικού – Βήμα βήμα η διαδικασία
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τους εκλογείς και ποια δημόσια έγγραφα απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας - Αναλυτικά πως γίνεται η εγγραφή στο «apodimoi.gov.gr»
ισραηλινοι.
Ξεπερασμένους απατεώνες που εδώ και δεκαετίες καπηλεύονται τους αγώνες των Ελλήνων για δικό τους συμφέρον.Karambabas έγραψε: 24 Ιαν 2023, 15:01Απατεώνες τους θεωρείς, ή ξεπερασμένους;GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:41
Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.
Ο Πανούσης εδώ, λέξη προς λέξη, με εκφράζει.
Το 25% σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ αλλά μετά διαβάζουν το Ριζοσπάστη που υμνεί το καθεστώς της Βορειας Κορέας και του φεύγει αμέσως η ιδέα..
Να σε βάζουν να κλαίς και να γελάς με το ζόρι με απειλή της ζωής σου..
Πάω να πιώ μια κοκα κόλα γιατι φούσκωσα..
Να σε βάζουν να κλαίς και να γελάς με το ζόρι με απειλή της ζωής σου..
Πάω να πιώ μια κοκα κόλα γιατι φούσκωσα..
Τέλη 15 έφυγα από την χώρα. Όπως είπα, δεν το θεωρώ σωστό να ψηφίζω εγώ ο μαλακας που ζω εξωτερικό και στην τελική να τρως εσύ το αγγούρι που είσαι στην Ελλάδα.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:55Δεν σε ρωτησα τι εκανες πριν εναν αιωνα,αλλα τι κανεις τωρα για να φτιαξει η κατασταση ασχετως ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:41
Aσε τι θα ψηφισω -τι να κανουν οι αλλοι και πες μας τι θα κανεις εσυ.Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα αγαπημενε μου stalker.
Εάν ποτέ γυρίσω Ελλάδα και έχουν φύγει οι Ιεχωβάδες της ηγεσίας του ΚΚΕ, ίσως τους ψηφίσω.
Εαν καταλαβα καλα απο το 15 νιπτεις τα χειρας.Αρα βασει του εκλογικου συστηματος δινεις λευκο χαρτι σε οποιον βγει κοινουβελευτικα πλειοψηφων στην κυβερνηση.
Εάν σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα έξω καλά κάνεις. Εάν όχι τότε δίνεις λευκή επιταγή στους κυβερνώντες.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 16:32Τέλη 15 έφυγα από την χώρα. Όπως είπα, δεν το θεωρώ σωστό να ψηφίζω εγώ ο μαλακας που ζω εξωτερικό και στην τελική να τρως εσύ το αγγούρι που είσαι στην Ελλάδα.Frappezitis έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:55Δεν σε ρωτησα τι εκανες πριν εναν αιωνα,αλλα τι κανεις τωρα για να φτιαξει η κατασταση ασχετως ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49
Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν το 15 και έριξα άκυρο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
όταν "υπερασπίστηκαν" τη βουλή;GoBzi έγραψε: 24 Ιαν 2023, 14:49 Πάντα ΚΚΕ ψήφιζα, αλλά πριν καμία δεκαετία κατάλαβα τι απατεώνες είναι.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση