!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Τα έχω κάνει και εγώ αυτά, έκλεψα λίγο γιατί έβαλα σουδαλ και δεν τα έκανα και τέλεια και πράγματι ειναι εκνευριστκό, σε κάνει και φιλοσοφείς την έννοια του σημαντικού στην ζωήChilloutbuddy έγραψε: 14 Οκτ 2018, 04:42 Γύψινες κορνίζες![]()
Επιπλέον, τα ταβάνια φυσικά δεν είναι καθόλου ίσια, και ο γύψος δε λυγίζει.
Δεν το ξανακάνω αυτό το πράμα.
νομίζω ισως κακώς τα έκοψες κομμάτια και ακουλούθησες τις κοιλιές, αν δεν τις ακολουθείς και απλά γεμίζεις σβήνουν στο μάτι από κάτω, ίσως να τονίστηκαν τώρα.
πάντως παλι τρομερή δουλεία φίλε, έμφυτο ταλέντο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μπορεί δεν ξέρω... με το ένστικτο τα λύνω όλα αυτά. Επιχείρησα να δώ κάτι βίντεο με οδηγίες αλλά σου δείχνει κάτι τύπους με τέλεια χωρίστρα που δουλεύουν σε εργαστηριακές συνθήκες που όλα είναι τέλεια, τα πουλάκια κελαϊδάνε η γυναίκα σου σου φέρνει πρωϊνό στο κρεβάτι κλπ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
ναι θα το δεις όταν ασπρίσει όλο ομοιόμορφα, τώρα φαίνεται μάλλον αλλά μετά θα καταλάβουμε αλήθεια. Είχα φτάσει ακριβώς πριν το κόψεις και κοίταξα τις άλλες γωνίες, είχαν κλέψει παντού, είχαν γεμίσει απλά το κενό οπότε έκανα το ίδιο, πιο πολύ απορία είναι, δεν είμαι σίγουρος οτι θα φαίνεται όπως το έκανες.Chilloutbuddy έγραψε: 14 Οκτ 2018, 06:06 Μπορεί δεν ξέρω... με το ένστικτο τα λύνω όλα αυτά. Επιχείρησα να δώ κάτι βίντεο με οδηγίες αλλά σου δείχνει κάτι τύπους με τέλεια χωρίστρα που δουλεύουν σε εργαστηριακές συνθήκες που όλα είναι τέλεια, τα πουλάκια κελαϊδάνε η γυναίκα σου σου φέρνει πρωϊνό στο κρεβάτι κλπ
στο γκαράζ που το έκανα σπιτάκι έβαλα απο το πράκτικερ κατι πολύ εύχρηστα γύψινα απο αφρολέξ, πανάλαφρα, τρομερά. Εχουν το κακό οτι λυγίζουν όμως, σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που έκανες, να ακολουθήσεις το ταβάνι, και μετά απο κάτω φαίνεται, ευτυχώς δεν είχε στεγνώσει η κόλα και τα έβγαλα
- Chilloutbuddy
Υποπτεύομαι ότι τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, πρόπερσι που μας αλλάξανε κάτι ντουλάπια στην κουζίνα κάνανε μια ζημιά στις κορνίζες απ'τη μεριά του ταβανιού, ακριβώς στη γωνία που ενώνονται. Και ήτανε κιόλας η γωνία που φαίνεται από παντού, φάτσα στο σαλόνι, με πολύ φως κλπ. Το βλέπω, του λέω αυτό θα το φτιάξεις, μου λέει ναι κανένα πρόβλημα. Έρχομαι την άλλη μέρα που θα το είχε φτιάξει υποτίθεται και βλέπω αυτό το χάλι:enaon έγραψε: 14 Οκτ 2018, 06:16 ναι θα το δεις όταν ασπρίσει όλο ομοιόμορφα, τώρα φαίνεται μάλλον αλλά μετά θα καταλάβουμε αλήθεια. Είχα φτάσει ακριβώς πριν το κόψεις και κοίταξα τις άλλες γωνίες, είχαν κλέψει παντού, είχαν γεμίσει απλά το κενό οπότε έκανα το ίδιο, πιο πολύ απορία είναι, δεν είμαι σίγουρος οτι θα φαίνεται όπως το έκανες.

Τσαντίζομαι, λέω θα τον πάρω τηλέφωνο, βάζω να φάω και τα ξεχνάω όλα γιατί είμαι κοιλιόδουλος
Την άλλη μέρα το ξεχνάω πάλι, περνάνε 3-4 μέρες και παρατηρώ ότι δεν το είχε δει κανένας. Τώρα έχουνε περάσει 2 χρόνια και ακόμα δεν το έχει δει κανένας. Ε άρα στ'αρχίδια μας βασικά, κανείς δεν περπατάει κοιτάζοντας το ταβάνι, μια ματιά ρίχνεις όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι, παίρνεις μια γενική εικόνα και αυτό είναι όλο.
Οπότε τα δικά μου κοψίματα που είναι κάπως έτσι (άβαφα), μάλλον περνάνε το quality control.

Απλά θα γεμίσω αυτά τα βαθουλώματα από τις βίδες που έβαλα σαν αυτό που βλέπεις κάτω δεξιά και τέρμα.
ναι βέβαια δεν έχει, έχει δηλαδή, βοηθάει να φιλοσοφείς το σημαντικό, Μία ένωση σε ένα ψευδότοιχο που έβγαλα , 30 πόντους στο κέντρο του σαλονιού, την έβαλα κατά λάθος απο την κούραση ανάποδα, κοίταγα το πάνω και το κάτω και τα ενδιάμεσα όχι. Την άφησα να μου θυμίζει οτι κάποτε είχα βάλει φωτιά στο σπίτι, και οτι το έφτιαξα πάλι, και οτι κάνεις δεν θα το προσέξει κλπ
πολύ ωραία δουλειά ήθελα να πώ γενικά, τα άλλα είναι σάλτσες
- Chilloutbuddy
ναι αυτό με το ανάποδα το έχω κι εγώ, είναι γνώρισμα της ιδιοφυίας
που να δεις τι μπλοκάρισμα είχα φάει με την καρέκλα που γίνεται σκάλα, όπου τα μισά κομμάτια είναι ταυτόχρονα πάνω και κάτω

που να δεις τι μπλοκάρισμα είχα φάει με την καρέκλα που γίνεται σκάλα, όπου τα μισά κομμάτια είναι ταυτόχρονα πάνω και κάτω

-
stergiosbik
Πολλα απο τα λαθη που κανουμε εχω παρατηρησει οτι τα βλεπουμε μονο εμεις που τα ξερουμε.
Στους αλλους περνανε απαρατηρητα.
Ομως το ατιμο το ματι παει κατευθειαν εκει.
Βεβαια με τον καιρο το ξεχνας αλλα ειναι πολυ σπαστικο τον πρωτο καιρο.
Στους αλλους περνανε απαρατηρητα.
Ομως το ατιμο το ματι παει κατευθειαν εκει.
Βεβαια με τον καιρο το ξεχνας αλλα ειναι πολυ σπαστικο τον πρωτο καιρο.
Βάζουν στην Αυστραλία γύψινα στις γωνίες στα νταβάνια;
Πόσο τα χρεώνουν το μέτρο όταν φτιάχνουν ολόκληρο το σπίτι;
Πόσο τα χρεώνουν το μέτρο όταν φτιάχνουν ολόκληρο το σπίτι;
- Chilloutbuddy
Mηχ, ναι βάζουνε παντού.
Πόσο κάνει δεν ξέρω... εγώ για να με βάλεις να ξανακάνω τέτοιο πράμα θα χρέωνα κανα χιλιάρικο το δευτερόλεπτο LOL
Πόσο κάνει δεν ξέρω... εγώ για να με βάλεις να ξανακάνω τέτοιο πράμα θα χρέωνα κανα χιλιάρικο το δευτερόλεπτο LOL
Εδώ για να σου βγάλουν όποιο σχέδιο θέλεις, ακριβώς ίδιο και με το παλιό, για πολλά μέτρα πληρώνω 3 ευρώ το μέτρο τοποθετημένο.Chilloutbuddy έγραψε: 14 Οκτ 2018, 12:25 Mηχ, ναι βάζουνε παντού.
Η πλάκα είναι να δεις πως δουλεύει αυτός που τα βάζει.
Συνεχώς πάνω δε διπλή σκάλα, περπατάει μαζί με την σκάλα σαν να έχει ξυλοπόδαρα.
- Chilloutbuddy
Ε ναι αλλά εδώ είναι αλλιώς, οι άνθρωποι ζούνε από τη δουλειά τους, ακόμα και οι βοηθοί.
Τρομερό κόνσεπτ αυτό, να το δοκιμάσετε.
Θυμάμαι έναν μάστορα στην Ελλάδα που δούλευε με Αλβανούς αποκλειστικά, αλλά δε θυμόταν κανενός το όνομα, απλά τους είχε όλους καταχωρημένους στο κινητό:
Αλβ1
Αλβ2
Αλβ3

Τρομερό κόνσεπτ αυτό, να το δοκιμάσετε.
Θυμάμαι έναν μάστορα στην Ελλάδα που δούλευε με Αλβανούς αποκλειστικά, αλλά δε θυμόταν κανενός το όνομα, απλά τους είχε όλους καταχωρημένους στο κινητό:
Αλβ1
Αλβ2
Αλβ3
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι ρε Chilloutbudy μην παιδεύεσαι αφού δεν έχει φθηνούς γυψάδες εκεί. Styrofoam crown moulding και κολημα με montage glue απλή, οχι πολυουρεθάνης. Ευκολο κοψιμο με φαλτσοκούτι, ευκολη τοποθέτηση ευκολο βάψιμο.enaon έγραψε: 14 Οκτ 2018, 06:16έβαλα απο το πράκτικερ κατι πολύ εύχρηστα γύψινα απο αφρολέξ, πανάλαφρα
Εχει ακόμα και με επικάλυψη γυψου όπως βλέπω
http://canamould.com/5-reasons-to-insta ... -moulding/
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βεβαια οι αληθινοί άντρες, πάιρνουν ένα κομμάτι απο το παλιό γυψινο, αντιγράφουν και φτιάχνουν το προφιλ΄, ανακατευουν γυψο τον στρώνουν στον πάγκο και διαμορφώνουν όσα μετρα θέλουν
Αυτό κάνουν οι γυψάδες και δεν αξίζει να το κάνεις μόνος σου αφού δεν στοιχίζει ιδιαίτερα.dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:06 βεβαια οι αληθινοί άντρες, πάιρνουν ένα κομμάτι απο το παλιό γυψινο, αντιγράφουν και φτιάχνουν το προφιλ΄, ανακατευουν γυψο τον στρώνουν στον πάγκο και διαμορφώνουν όσα μετρα θέλουν![]()
Επίσης δεν αρκεί να το φτιάξεις, πρέπει και να το τοποθετήσεις. Και όταν οι τοίχοι δεν είναι από γυψοσανίδα (όπως στην Ελλάδα) είναι στραβοί, εκεί χρειάζεσαι την εμπειρία του μάστορα.