Ξέρω περίπτωση που παντρεύτηκαν στα 30, αυτος τοτε ένας παχουλούλης κατακουζηνός, αυτή μια ναραμου, ο μορτης με φράγκα, αυτή με τίποτα.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:48Εγώ ξέρω φιλικό ζευγάρι (early 50) που πορεύεται έτσι για μια πενταετία περίπου. Πολύ ευπαρουσίαστοι και οι δυο, η σύζυγός -γοητευτικότατη και εργαζόμενη- δεν έχει -ή έχει πολλή μειωμένη- ερωτική επιθυμία και αποδέχεται τα περιστασιακά (και εννοείται διακριτικά) τσιλιμπουρδίσματα του άντρα της (δεν τα συζητάνε κιόλας, αλλά το ξέρει ότι συμβαίνει).Gherschaagk έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:39Μου θύμισες συγκεκριμένο περιστατικό. Μετά από 15 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, είχε γίνει η άλλη σαν ανάποδο γμτ, για να την ταρακουνήσει η μάνα της και κάτι ξαδέρφες της, της έλεγαν, συμμαζέψου θα βρει άλλη και τους είπε, βαριέμαι, ας κάνει ό,τι θέλει αφού πάλι σ'εμένα θα γυρίσει. Έτσι όπως τον κόβω, έκανε ακριβώς αυτό, έριξε μερικούς από δω κι από κει και ξαναγύρισε σπίτι του.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:33
Όχι ακριβώς, έχει σημασία να υπάρχει μεγάλη διακριτικότητα, να μην είναι περιστασιακή σχέση, να μην απειλείται η συναισθηματική πρωτοκαθεδρία της συζύγου και η οικογενειακή σταθερότητα.
Τους πετυχαίνω πριν καμια πενταετία και τρόμαξα να τους γνωρίσω, τρία κουτσουβελα, ο πρωην μπουλης έχει γίνει γυμναστηριακός, τατου, μουσια, ντύσιμο κλαρινέ, χαϊμαλια αλυσιδες κολπα και η πρωην ναραμου έχει μετεξελιχθεί σε μια απεριποίητη θίτσα που μοιάζει 10 χρόνια παραπάνω. Τωρα τι παίζει στα κέρατα μεταξύ τους δε μπορώ να ξέρω αλλά εικάζω πως η συζυγος μπήκε για μαλλι και βγήκε γουλί
Ναι και το ποσοστό είναι αρκετά υψηλο σε ελεύθερες αυτής της ηλικίας ή μικροπαντρεμένες που φτάνουν σε αυτή την ηλικία(οπότε παιδιά είναι έφηβοι κλπ).Αγις έγραψε: 24 Ιαν 2023, 12:04 συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα καπου εκει στα 40 οι Κυριες παθαινουν μια επιστροφη στο παρελθον τους σαν 18 αρες κ δεν αφηνουν τπτ ορθιο - κυριολεκτικα