Είναι από το χωριό το 25%, δεν τους ξέρεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
25% σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ
Re: 25% σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αλλα τελικα θα ψηφισεις ΚΚΕ ε?Δημοκράτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:56αν ο Κρανιδιώτης ήταν μόνος του και δεν υπήρχε περίπτωση επιστροφής του θέατρου σκιών θα τον ψήφιζα. Με τον τζήμερο δεν παίζει, δεν υπάρχει πιο γραφικός καραγκιόζης
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αρκετοί από αυτούς Κασιδιάρη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πηγη γι'αυτο το 25%? Σήμερα ειμαι στις καλες μου και δεν θέλω να το πω ο ίδιος 
να σημειωσουμε πως οποιος - α ψηφιζει ΚΚ δεν εχει την ικανοτητα σκεψης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο OP έβαλε poll στο Facebook και ψήφισαν οι φίλοι του.panos291 έγραψε: 24 Ιαν 2023, 12:03 Πηγη γι'αυτο το 25%? Σήμερα ειμαι στις καλες μου και δεν θέλω να το πω ο ίδιος![]()
- Space_Passenger
Αν υπήρχε πιθανοτητα το ΚΚΕ να παρει 25% σε εκλογες... θα ηταν εκτος νομου. Πρωτα απολους οι ιδιοι του ΚΚΕ δεν θελουν πανω απο 5 - 6 %. Μια χαρα εχουν βολευτει με το υπαρχον σκηνικο.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Δεν αποκλείεται το 25% των πιθανών ψηφοφόρων να είναι ήδη μέλη ή ψηφοφόροι του ΚΚΕ, φιλικά διακείμενοι σε αυτό και "επιρροές" - καταγεγραμμένοι. Είναι με διαφορά ό,τι πιο χρήσιμο και συνεπές μπορεί να ψηφίσει ένας αριστερός, και όχι μόνο, καθώς και το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα πρόθυμο να κλείσει τα σύνορα για να προφυλαχτούμε από τον καπιταλιστικό περίγυρο. Από το οικοσύστημά του έχουν περάσει αμέτρητοι δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί και πολιτικά-κομματικά στελέχη όλων των χώρων οπότε μπορείς να το υποστηρίξεις χωρίς να φοβάσαι διώξεις. Εκτός Βουλής δεν μένει με τίποτα και εντός Βουλής δεν συνεργάζεται με κανέναν, άρα η ψήφος σου δεν θα πάει έμμεσα σε Τσιπρομητσοτάκηδες.
Εμπρός σύντροφοι για τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα!
Εμπρός σύντροφοι για τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα!
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Το 25% παίζει στο πλαίσιο αυτών που θεωρούν ότι "το κκε έχει σταθερές ιδέες" λες και είναι κάτι δύσκολο να μην έχεις σταθερές ιδέες όταν δεν παίζει ούτε μία περίπτωση να τις εφαρμόσεις, γιατί απέχεις από συνεργασίες και είσαι η επιτομή του "κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 κι ακαρτέρει".
Μιλάμε για επικό άθλο και ακόμη πιο συγκλονιστικό κλισέ ιδεών.
Μιλάμε για επικό άθλο και ακόμη πιο συγκλονιστικό κλισέ ιδεών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιαν 2023, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Παντα μου αρεσει να τρολλαρω διαδικτυακες ψηφοφοριες.
Παλια ειχε βαλει ο Ζουγκλας μια τετοια και ψηφισα ΧΑ καμια 20αρια φορες ανοιγοκλεινοντας το ρουτερ
Και απο κατω δωστου σχολια "ωωωω παμε για κυβερνηση!!! Κοιτα ποσοι μας ψηφιζουν ηταν 10 ψηφοι πριν και τωρα εχουμε 30!!!"
Και εγω να εχω ψοφησει στο γέλιο και να συνεχιζω να ψηφιζω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σύμφωνα με τη μέτρον αναλυσις ένα 25% θα ψήφιζε ΚΚΕ. Βέβαια άλλο το "θα μπορούσα να το ψηφίσω" και άλλο το "θα το ψηφίσω".panos291 έγραψε: 24 Ιαν 2023, 12:03 Πηγη γι'αυτο το 25%? Σήμερα ειμαι στις καλες μου και δεν θέλω να το πω ο ίδιος![]()
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... xigoi/amp/
Επίσης σύμφωνα με τη RASS ένα 30,7% έχει θετική άποψη για τον κουτσουμπα
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3Famp=true
- Dwarven Blacksmith
Ρε παιδιά οκ, αλλά τι θα γίνει αν ανθρώπινη φύση, Βενεζουέλα, Στάλιν, καλσόν, no iPhone;
Αυτά τα σκεφτήκατε καθόλου;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
+20% το ΚΚΕ μόνο από αυτό το νήμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αν αποκηρύξουν τους λάθρο και την αθεία τους ψηφίζω, αλλά τους ενδιαφέρει να ορθοτομήσουν τον λόγο της μαρξιστικής αλήθειας, οπότε καλό 5% τους εύχομαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
Θα παρουμε μαιμου Κινέζικα...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2023, 12:11 Ρε παιδιά οκ, αλλά τι θα γίνει αν ανθρώπινη φύση, Βενεζουέλα, Στάλιν, καλσόν, no iPhone;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση