Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
-
Σκαρταδος 4
Αρκεί το μηνιαίο εισόδημα να είναι μεγάλο θες να πεις μάλλονΝαύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
- Cecily Anne
Εννοείς τις 65-70άρες με μεγαλωμένα παιδιά που περιμένουν πότε θα του κάνουν τα καλύτερα κόλυβα να έχει να λέει η γειτονιά;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κάτι με τον μπαμπά να πηδάει την κυρία όλσεν
Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι αλλά παίζουν και οι άλλες.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:09Kολοκύθια, όσους ξέρω με συνθήκες κεράτων είναι οικογένειες γτπ. Τα παιδιά στον αυτόματο, καυγάδες στη χειρότερη αδιαφορία στην καλύτερη. Φοβερό περιβάλλον να μεγαλώνεις παιδιά.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06
Αυτό εννοεί, στα χαρτιά.
Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
Ξέρω πολύ καθωσπρέπει επώνυμη οικογένεια του Πειραιά, υπόδειγμα οικογενειας προς τα έξω που η σύζυγος είχε χρόνια γκόμενο. Απο την άλλη άκρη της Αθήνας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Σκαρταδος 4
Πριν δύο χρόνια ένας φίλος μου πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα του που τον παρακολούθησεCecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:21Εννοείς τις 65-70άρες με μεγαλωμένα παιδιά που περιμένουν πότε θα του κάνουν τα καλύτερα κόλυβα να έχει να λέει η γειτονιά;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
Σε κακή κατάσταση αυτός,θα χωρίσω και δεν θέλω κτλ
Μόλις μας είπε ότι δίνει στην γυναίκα του 2500 κάθε μήνα να τα διαχειρίζεται αυτή, όλοι του είπαμε ότι δεν τρέχει τίποτα,και ότι δεν θα χωρίσει
Άρχισε τις κλασικές παπαριές,δεν την ξέρετε εσείς την γυναίκα μου μπλα μπλα
Τελικά φυσικά και δεν χώρισαν
- Cecily Anne
Α έθιξες ένα άσχετο θέμα έμμεσα. Σύνηθες το να κερατώνει ο Τσάρλς την Κάρολαιν με τη Χάριετ Όλσεν.nowhere έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:22 σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι κάτι με τον μπαμπά να πηδάει την κυρία όλσεν
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Μα συγγνώμη, αν το ξέρεις εσύ, το ξέρει όλος ο Πειραιάς. Άρα τί νόημα έχει;Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:25Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι αλλά παίζουν και οι άλλες.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:09Kολοκύθια, όσους ξέρω με συνθήκες κεράτων είναι οικογένειες γτπ. Τα παιδιά στον αυτόματο, καυγάδες στη χειρότερη αδιαφορία στην καλύτερη. Φοβερό περιβάλλον να μεγαλώνεις παιδιά.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06
Αυτό εννοεί, στα χαρτιά.
Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
Ξέρω πολύ καθωσπρέπει επώνυμη οικογένεια του Πειραιά, υπόδειγμα οικογενειας προς τα έξω που η σύζυγος είχε χρόνια γκόμενο. Απο την άλλη άκρη της Αθήνας.
Μισό, θες να ξανασκεφτείς ποιός είναι ο πραγματικός κερατάς της υπόθεσης στο συγκεκριμένο παράδειγμα;Σκαρταδος 4 έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:26Πριν δύο χρόνια ένας φίλος μου πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα του που τον παρακολούθησεCecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:21Εννοείς τις 65-70άρες με μεγαλωμένα παιδιά που περιμένουν πότε θα του κάνουν τα καλύτερα κόλυβα να έχει να λέει η γειτονιά;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15
Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.
Σε κακή κατάσταση αυτός,θα χωρίσω και δεν θέλω κτλ
Μόλις μας είπε ότι δίνει στην γυναίκα του 2500 κάθε μήνα να τα διαχειρίζεται αυτή, όλοι του είπαμε ότι δεν τρέχει τίποτα,και ότι δεν θα χωρίσει
Άρχισε τις κλασικές παπαριές,δεν την ξέρετε εσείς την γυναίκα μου μπλα μπλα
Τελικά φυσικά και δεν χώρισαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 24 Ιαν 2023, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αρκεί να γυρίσει στο σπίτι του.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
Ό,τι και να κάνει σ' εμένα θα γυρίσει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι, εννοώ τις γυναίκες που μετά από κάποια ηλικία (κι αυτή η ηλικία μπορεί να ξεκινά από τα 40+) χάνουν (σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό) την ερωτική τους διάθεση, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν τον σύζυγο και την οικογένειά τους. Από την στιγμή που το τσιλιμπούρδισμα του συζύγου παραμένει περιστασιακό και διακριτικό, και ταυτόχρονα δεν εξελίσσεται σε σχέση απειλητική για τις ίδιες και την οικογένεια, το ξεπερνάνε.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:21Εννοείς τις 65-70άρες με μεγαλωμένα παιδιά που περιμένουν πότε θα του κάνουν τα καλύτερα κόλυβα να έχει να λέει η γειτονιά;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:06 (...) Απο την άλλη παίζουν και αρκετοί/αρκετές που μια χαρά οικογενειακή ζωή έχουν και χωρίς προβλήματα απλά μια δυο ώρες το μήνα το ξεχνάνε.
τι παθατε κατι σελιδες τελευταια και γραφετε αληθειες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αμαν με την ανάλυση, πείτε για τις πουτσες που πετάμε.
- Cecily Anne
Κοιτα 36 είμαι και επειδή έχω κυρίως περίγυρο εκεί γύρω, παίζει να μην ξέρω ούτε μία περίπτωση. Σίγουρα δεν είναι 60ρες με μπότοξ που μοιάζουν 40;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:28Όχι, εννοώ τις γυναίκες που μετά από κάποια ηλικία (κι αυτή η ηλικία μπορεί να ξεκινά από τα 40+) χάνουν (σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό) την ερωτική τους διάθεση, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν τον σύζυγό και την οικογένειά τους. Από την στιγμή που το τσιλιμπούρδισμα του συζύγου παραμένει περιστασιακό και διακριτικό, και ταυτόχρονα δεν εξελίσσεται σε σχέση απειλητική για τις ίδιες και την οικογένεια, το ξεπερνάνε.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:21Εννοείς τις 65-70άρες με μεγαλωμένα παιδιά που περιμένουν πότε θα του κάνουν τα καλύτερα κόλυβα να έχει να λέει η γειτονιά;Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:15
Επίσης προσωπικά ξέρω γυναίκες που βολεύονται (ή εν πάση περιπτώσει δεν δίνουν μεγάλη σημασία) με τα περιστασιακά τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, αρκεί το πράγμα να είναι ελεγχόμενο.
πότε τελειώνει το μπαν του όττο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ όμως δεν το ξέρεις.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:27Μα συγγνώμη, αν το ξέρεις εσύ, το ξέρει όλος ο Πειραιάς. Άρα τί νόημα έχει;Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:25Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι αλλά παίζουν και οι άλλες.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2023, 11:09
Kολοκύθια, όσους ξέρω με συνθήκες κεράτων είναι οικογένειες γτπ. Τα παιδιά στον αυτόματο, καυγάδες στη χειρότερη αδιαφορία στην καλύτερη. Φοβερό περιβάλλον να μεγαλώνεις παιδιά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις