!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε κάνει τατουάζ;
Re: Έχετε κάνει τατουάζ;
https://nypost.com/2017/11/10/i-cant-ge ... at-tattoo/
“There’s definitely a stigma attached which there shouldn’t be. "
κάποιος πρέπει να του εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη "stigma".
“There’s definitely a stigma attached which there shouldn’t be. "
κάποιος πρέπει να του εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη "stigma".
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Eίναι ψιλομεγάλος ο μ.ο. ηλικίας εδώ μέσα. Στις νεαρές ηλικίες,τα τατουάζ κάνουν θραύση.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2018, 16:47 Μυαλωμένα παιδιά στο πχόρουμ
81% όχι, δεν το περίμενα![]()
Αυτοί που σκέφτονται να κάνουν, ας διαβάσουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνει ακριβώς και τι υλικά περιέχει, συν τι επιπτώσεις στην υγεία αν το βγάλεις, μήπως και το ξανασκεφτούν.
Vae Victis
Νομίζω ο billy huge εξηγεί καλύτερα τη σπανιότητα της κατάστασής μου.Μπίστης έγραψε: 06 Αύγ 2018, 17:08 Γιά μας θα είναι μιά ανάσα αν δεν κάνεις.
Γιά σένα μιά νίκη απέναντι στην τεράστια ψυχολογική πίεση που ασκείται
Αυτά ως ευθύνη.
Και από πλευράς προσωπικού κέρδους πάλι ανεβαίνουν οι μετοχές σου, με πληθωρισμό στιγματισμένων γυναικών θα είσαι μιά όαση ανόθευτου γυναικείου δέρματος.
billy huge έγραψε: 06 Αύγ 2018, 18:57 Eίναι ψιλομεγάλος ο μ.ο. ηλικίας εδώ μέσα. Στις νεαρές ηλικίες,τα τατουάζ κάνουν θραύση.
Έχω ένα (μεταξύ άλλων) που είναι τελείως κακότεχνο-πρωτόγονο.Είχε γίνει (κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες) χωρίς μοτόρι,με το χέρι και πελέκημα από Ασιάτη (δεν ξέρω καν τι ήταν,μάλλον Ταϋλανδός).
Τρελός πόνος,πολύ αίμα και πολλές ώρες με τρελό πόνο και πολύ αίμα.
Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Δεν έχω μετανοιώσει για κανένα τατουάζ μου,θέλω να κάνω κι άλλα.Αλλά και να είχα μετανοιώσει;
Για πόσα πράγματα έχουμε μετανοιώσει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε;
Απλά επειδή το τατουάζ το βλέπουμε καθημερινά;Οκ τότε,κάψτε και τις φωτογραφίες που είχατε βγάλει όταν είχατε καρέ μαλλί και φορούσατε γκέτες ή αυτές που φοράγατε σκαρπίνι με αθλητική κάλτσα και είχατε χαίτη Τσαλουχίδη.
Τι;Αυτά είναι μιά γλυκιά ανάμνηση απ`το παρελθόν και γελάμε όταν τα θυμόμαστε;Ε το ίδιο είναι τα τατουαζ.Δικά μας είναι και τα σωστά και τα λάθος,μόνο που είναι εκεί για πάντα και γι`αυτό ακριβώς τα γουστάρουμε.
Τρελός πόνος,πολύ αίμα και πολλές ώρες με τρελό πόνο και πολύ αίμα.
Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Δεν έχω μετανοιώσει για κανένα τατουάζ μου,θέλω να κάνω κι άλλα.Αλλά και να είχα μετανοιώσει;
Για πόσα πράγματα έχουμε μετανοιώσει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε;
Απλά επειδή το τατουάζ το βλέπουμε καθημερινά;Οκ τότε,κάψτε και τις φωτογραφίες που είχατε βγάλει όταν είχατε καρέ μαλλί και φορούσατε γκέτες ή αυτές που φοράγατε σκαρπίνι με αθλητική κάλτσα και είχατε χαίτη Τσαλουχίδη.
Τι;Αυτά είναι μιά γλυκιά ανάμνηση απ`το παρελθόν και γελάμε όταν τα θυμόμαστε;Ε το ίδιο είναι τα τατουαζ.Δικά μας είναι και τα σωστά και τα λάθος,μόνο που είναι εκεί για πάντα και γι`αυτό ακριβώς τα γουστάρουμε.
-
Nameless Ghoul
Δεν έχω. Το σκεφτόμουνα κάποτε για πολύ καιρό, μέχρι που καταστάλαξα και αποφάσισα ότι δεν πρόκειται.
Βασικά επειδή έχει καταντήσει μαλακία/αηδία και το άκρον άωτον της δηθενιάς. Ο κάθε παπάρας χτυπάει κι από ένα και δήθεν έχει νόημα και βάθος και σκατά ο'γκρατέν.
Μου αρέσει η ιδέα του άστικτου, ανόθευτου δέρματος. Άσε που πλέον η απουσία τατουάζ είναι αυτή που σε κάνει να ξέχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος.
Βασικά επειδή έχει καταντήσει μαλακία/αηδία και το άκρον άωτον της δηθενιάς. Ο κάθε παπάρας χτυπάει κι από ένα και δήθεν έχει νόημα και βάθος και σκατά ο'γκρατέν.
Μου αρέσει η ιδέα του άστικτου, ανόθευτου δέρματος. Άσε που πλέον η απουσία τατουάζ είναι αυτή που σε κάνει να ξέχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος.
Εγώ έχω. Κάποια τα αγαπώ, κάποια όχι. Παρ'όλα αυτά θεωρώ την γνώμη κ τις ερωτήσεις των άλλων για αυτά invasive κ χωρίς όρια. Σχεδόν όλες οι παραπάνω ατάκες έχουν χιλιοειπωθει κ ειδικά από 15χρονα ή 70ρηδες χωριάτες.
Shadows claimed the both of us.
Ναι δύο, τα οποία σημαίνουν πράγματα για εμένα και δε πρόκειται να τα μετανιώσω ποτέ.
Σκέφτομαι και για ένα τρίτο.
Σκέφτομαι και για ένα τρίτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
independent_44 έγραψε: 06 Αύγ 2018, 14:52 Μόλις περάσει η μόδα, τα τατουαζάδικα θα μετατραπούν σε σβηστήρια τατουάζ.
Πάντα σε λογικές τιμές..

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Όχι κι ούτε καν το σκέφτομαι.
Κάποτε ήταν σήμα-κατατεθέν των φυλακισμένων ή των ναυτικών, τα τελευταία χρόνια έγινε μόδα και τα επόμενα φαντάζομαι θα έχουν δουλειά αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί.
Κάποτε ήταν σήμα-κατατεθέν των φυλακισμένων ή των ναυτικών, τα τελευταία χρόνια έγινε μόδα και τα επόμενα φαντάζομαι θα έχουν δουλειά αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εχω πολυ αρνητικη αποψη για τους ανθρωπους με τατουαζ.
Θεωρω οτι ειναι αδυναμοι χαρακτηρες και ετεροφωτοι.
Η μονη περιπτωση να δεχομουν να μου κανουν τατουαζ ειναι αυτο να ηταν οι νικητηριοι αριθμοι του τζοκερ.
Θεωρω οτι ειναι αδυναμοι χαρακτηρες και ετεροφωτοι.
Η μονη περιπτωση να δεχομουν να μου κανουν τατουαζ ειναι αυτο να ηταν οι νικητηριοι αριθμοι του τζοκερ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ καί στα δυο φύλα. Το θεωρώ κατι προσωπικό, που πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά ώστε να μη το μετανιώσεις, Έίναι τέχνη (οι καλες δουλειές πάντα), παγανιστικά, σέξυ. Έχω ένα παλιό, μικρό το λες, στην πλάτη. Δε το μετάνιωσα. Θέλω εδω και καιρό να κανω ένα μεγάλο που θα πιάνει τον πλάγιο, θα κατεβαίνει γοφό ως το μισό μπούτι, αλλά για να γινει οπως το θελω χρειαζονται πολλα οποτε δε.το βλεπω να γινεται
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
να τσονταρουμε ολοι ρε κοριτσι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 214 Προβολές