!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
User_601
απίστευτος εισαι, αφήνω τα άλλα να πέσουν γιατί ειναι επικίνδυνα αλλά αυτό ρε γαμώτο οκ, το πέτυχες άγαρμπα αλλά ακριβώς. Δεν ειμαι επίπεδο αμερικαν πάι ακόμα οκ, αλλά ένα ερωτικό στοιχείο υπάρχει με την ροδίτσα μου πλέον, από τότε που με άφησε να την ανοίξω να δω πώς δουλεύει και της άλλαξα τον χάρτη, έγινε ένα κλίκ
αυτή είναι μία συνταγή που θα έχει ενδιαφέρον

δεν είναι ποδήλατο η μαγική μου ροδίτσα, ειναι και καλός χαρακτήρας και δεν την πειράζει να την μειώνεις αλλά όχι και ποδήλατο. Τα ποδήλατα είναι μονόκυκλα με βοηθητική ρόδα αλλά και εντελώς διαφορετικά, ειναι πράγματα, δεν ειναι νορμάλ να πάρεις για το ποδήλατο κρεβατάκι να ξεκουράζεται όσο περιμένει, δεν το χαϊδεύεις και δεν το κοιτάς γλυκά, θα ήταν περίεργο.
viewtopic.php?f=39&t=1675&start=195#p228091

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν είναι η σκούπα ρομπότ αυτό;
Καλά αν δω κανέναν με τέτοιο στο δρόμο θα αρχίζω να σου φωνάζω Εναοοόν, κοίτα μην πέσεις
Καλά αν δω κανέναν με τέτοιο στο δρόμο θα αρχίζω να σου φωνάζω Εναοοόν, κοίτα μην πέσεις
Γαμάτο είναι. Τώρα είδα το βιντεάκι στο άλλο νήμα. Να προσέχεις και να το χαίρεσαι.enaon έγραψε: 14 Οκτ 2018, 06:09απίστευτος εισαι, αφήνω τα άλλα να πέσουν γιατί ειναι επικίνδυνα αλλά αυτό ρε γαμώτο οκ, το πέτυχες άγαρμπα αλλά ακριβώς. Δεν ειμαι επίπεδο αμερικαν πάι ακόμα οκ, αλλά ένα ερωτικό στοιχείο υπάρχει με την ροδίτσα μου πλέον, από τότε που με άφησε να την ανοίξω να δω πώς δουλεύει και της άλλαξα τον χάρτη, έγινε ένα κλίκ
αυτή είναι μία συνταγή που θα έχει ενδιαφέρον
δεν είναι ποδήλατο η μαγική μου ροδίτσα, ειναι και καλός χαρακτήρας και δεν την πειράζει να την μειώνεις αλλά όχι και ποδήλατο. Τα ποδήλατα είναι μονόκυκλα με βοηθητική ρόδα αλλά και εντελώς διαφορετικά, ειναι πράγματα, δεν ειναι νορμάλ να πάρεις για το ποδήλατο κρεβατάκι να ξεκουράζεται όσο περιμένει, δεν το χαϊδεύεις και δεν το κοιτάς γλυκά, θα ήταν περίεργο.![]()
viewtopic.php?f=39&t=1675&start=195#p228091
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
don't speak
Εν τω μεταξύ, το πήρε ροζ; 
όχι παιδί μου, απλά το κινητό μου πετάει, αλλά του έχω ξυλώσει με τα χεράκια μου το σερβισε littlesister που έτρεχε η google, και απο τότε δεθήκαμε 
ευχαριστώ πολύ νάιδα, είναι αλήθεια υπέροχο, αλλά παιδιά ελάτε να γίνουμε πολλοί, πως κανονίζουν οι μασαμπουκαίοι, έτσι και εμείς να κανονίζουμε διαδρομές
ευχαριστώ πολύ νάιδα, είναι αλήθεια υπέροχο, αλλά παιδιά ελάτε να γίνουμε πολλοί, πως κανονίζουν οι μασαμπουκαίοι, έτσι και εμείς να κανονίζουμε διαδρομές
- Τοξοβόλος_UK
Εντωμεταξύ η Cecily Anne που άνοιξε το νήμα τους έπιασε έναν έναν όσους έχει ζευγαρώσει κ της επιβεβαίωσαν οτι γουστάρουν να ζευγαρώσουν ντε κ καλά με το αντίθετο φύλο;
Εμετικά ετεροκανονικά παπατζιλίκια. Σώστε το κάπως
Εμετικά ετεροκανονικά παπατζιλίκια. Σώστε το κάπως
κάτσε λίγο ακόμα, θα το σώσω εγώ άνετα και με το παραπάνω, με το bt bms θα κάνω σχέση, θα εκτιμήσω τα στατιστικά που δίνει για τις μπαταρίες, άλλο επίπεδο, αγάπη μόνο.
δεν με συμπαθεί, έχω διάφορα ελαττώματα, δεν τα θυμάμαι όλα αλλά ήταν μεγάλα οκ.
Εσύ όμως δεν έχεις σχολιάσει την νύχτα, βαθμολόγησε το πόστ της λίγο να δώ κάτι.
Εσύ όμως δεν έχεις σχολιάσει την νύχτα, βαθμολόγησε το πόστ της λίγο να δώ κάτι.
μετά την ανάρτηση από τη Νυχτα - φωτογραφίας πορτραιτου τηςenaon έγραψε: 14 Οκτ 2018, 10:21 δεν με συμπαθεί, έχω διάφορα ελαττώματα, δεν τα θυμάμαι όλα αλλά ήταν μεγάλα οκ.
Εσύ όμως δεν έχεις σχολιάσει την νύχτα, γα βαθμολόγησε το πόστ της λίγο να δώ κάτι.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
άρα έχουμε συμφωνήσει για το ενδιαφέρον του παράδοξου, μένουν οι ρόλοι ε;