!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
xioni

Re: ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Καφενείο.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Κάτι ακόμα περισσότερα ΚΚΕ γιατί ήδη έγραψα πολλά :
Τέλη του 2014 μαζευτήκαμε σε σπίτι άτομα από την τοπική του ΚΚΕ. Πήγα κι εγώ με αέρα ψηφοφόρου Συριζα, τους μίλησα για συνεργασία. Οι νέοι το σκεφτόταν έστω και λίγο, οι παλιοί γελούσαν και μας εξηγούσαν από την έμπειρiα τους
στα ξερονήσια, στα κρατητήρια, στα εκτελεστικά αποσπάσματα των δικών τους, γιατί όλο αυτό θα ήταν μια φούσκα του Συριζα. Τους αποκάλεσα δεινοσαύρους αλλά αυτοί με άκουσαν και με όλο το ΗΘΟΣ που έχει κάθε κομμουνιστής ήρθε ο μεγαλύτερος και μου είπε "Κάνε ότι θέλεις εμείς όσo ζούμε θα είμαστε πάντα εδώ για εσένα, κάναμε κι εμείς λάθη όταν ήμασταν νέοι ". Μετά το δημοψήφισμα λοιπόν πήγα και ζήτησα συγγνώμη, αναγνώρισα τα λάθη μου και με δέχτηκαν. Οι παλιοί με δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όχι νέοι όμως είναι πλέον καχύποπτοι και το βρίσκω λογικό. Αυτοίέφαγαν στη μάπα και τα "αριστερά" ΜΑΤ και όλη την αηδία. Αυτά για να μην απορείτε γιατί γύρισα στο ΚΚΕ.
Στο κάτω κάτω που να πήγαινα, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΧΑ, στον Βελόπουλο ή στο ΜΕΡΑ25;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

xioni έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:03 Καφενείο.
Παρ'το μπούλο από δω πέρα ρε θρασύδειλε.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
xioni

ΟΙ αναρχικοί είναι αριστεροί! Το είπε το μακέτο! Αντλούν ψήφους από την ίδια δεξαμενή!
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Είσαι βλαξ.

Δεν έχει νόημα να στο εξηγήσω δεύτερη φορά.
- Yes I have!
xioni

Τι να ψηφίσω; ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ; Ή μήπως αναρχικούς;

Είμαι στην ίδια δεξαμενή :smt005: :smt005: :smt005:
xioni

Στο ναι με ακούτε το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Αι στα διάλα ρε.
- Yes I have!
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

xioni έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:15 Τι να ψηφίσω; ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ; Ή μήπως αναρχικούς;

Ρε αδερφέ, εσύ ξέρεις την διαφορά μεταξύ των τριών. Για τον μέσω Έλληνα ψηφοφόρο το ΠΑΣΟΚ είναι ένα lite ΚΚΕ (μιας και αυτός ήταν ο λόγος της δημιουργίας του) και οι αναρχικοί είναι παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή το λέει η ΝΔ.
xioni

GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:17

Ρε αδερφέ, εσύ ξέρεις την διαφορά μεταξύ των τριών. Για τον μέσω Έλληνα ψηφοφόρο το ΠΑΣΟΚ είναι ένα lite ΚΚΕ (μιας και αυτός ήταν ο λόγος της δημιουργίας του) και οι αναρχικοί είναι παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή το λέει η ΝΔ.
Ο μέσος έλληνας ψηφοφόρος είναι ο μακέτος που έχει διαβάσει πολλά βιβλία, τρομάρα του. Του εξηγώ από την αρχή με πολύ ηρεμία ότι δεν είναι έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του. Αυτός επιμένει. Τι να κάνω εγώ τώρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:17 και οι αναρχικοί είναι παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ
Από το 2006 μέχρι και το 2015 ή μάλλον μέχρι το 2019, ήταν κανονικότατο παράρτημα

Εικόνα
xioni

Golden Age έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:23
GoBzi έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:17 και οι αναρχικοί είναι παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ
Από το 2006 μέχρι και το 2015 ή μάλλον μέχρι το 2019, ήταν κανονικότατο παράρτημα

Εικόνα
Μια φορά ρε μπαγάσα να μην γράψεις μαλακία. Μια φορά. Άσε που διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα του άλλου. Αλλά φασίστας είσαι.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:05 Ότι καλύτερο υπάρχει στην αριστερά αυτή τη στιγμή.
Μακριά από πρέζες, άναρχα μπάχαλα, λαικισμούς, wokισμούς, και κάθε λογής αποπροσανατολισμούς.

Και δεν είμαι καν μαρξιστής-λενινιστής.
Ο Κουτσυ ειναι μια μετριοτητα και ενα χαμερπες σκουληκι που ουτε μια μερα στην ζωη του δεν δουλεψε σε μια κανονικη δουλεια.
Ξεκινησε απο στελεχος του ΚΚΕ και βαρωντας παλαμακια γλειφοντας και ερποντας εγινε διευθυντης του 902 που εδειχνε ολο κατι πολωνικα σκουπιδια που ουτε οι πολωνοι επι Γιαρουζελσκι δεν αντεχαν να βλεπουν.
Τελικα καταφερε και τον φαληρισε με αποτελεσμα να τον πουλησει στο βοθρολυμα τον Βρυωνη για να πληρωθουν τα χρωστουμενα στους εργαζομενους και τις τραπεζες ενω το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι με τις επιλογες της Παπαρηγα τις δικες του τκαι ολων των στελεχων το ΚΚΕ εχασε περιπου το 50% της εκλογικης του δυναμης με αποτελεσμα απο το 8% να παει στο 5%. :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

xioni έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:18

Ο μέσος έλληνας ψηφοφόρος είναι ο μακέτος που έχει διαβάσει πολλά βιβλία, τρομάρα του. Του εξηγώ από την αρχή με πολύ ηρεμία ότι δεν είναι έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του. Αυτός επιμένει. Τι να κάνω εγώ τώρα; :lol:
Τι να μου εξηγήσεις ρε μπάσταρδε που μόνο να διαστρεβώνεις ξέρεις. Αί στο διάλο βραδιάτικά.

Οι αναρχικοί σαφώς και είναι αριστεροί.
Επίσης, το ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε κοινή δεξαμενή με ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Μέρα 25. Το ΠΑΣΟΚ σε κοινή δεξαμενή με το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι το δύσκολο να το καταλάβεις και μου πρήζεις τα αρχίδια.
- Yes I have!
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

έργο_μακέτο έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:26
xioni έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:18

Τι να μου εξηγήσεις ρε μπάσταρδε που μόνο να διαστρεβώνεις ξέρεις. Αί στο διάλο βραδιάτικά.

Οι αναρχικοί σαφώς και είναι αριστεροί.
Επίσης, το ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει σε κοινή δεξαμενή με ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Μέρα 25. Το ΠΑΣΟΚ σε κοινή δεξαμενή με το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι το δύσκολο να το καταλάβεις και μου πρήζεις τα αρχίδια.
Εγώ πάντως το είπα καλοπροαίρετα :lol:

Εννοούσα πως ο ορισμός που δίνεις για την αριστερά είναι βάσει το πώς την αντιλαμβάνεται ο μέσος ψηφοφόρος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”